Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τακτικά εξωτερικά ιατρεία μαιευτικής


Recommended Posts

Αν στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία μαιευτικής έχεις δει έναν γιατρό που τον εμπιστευτικές μπορείς να του ζητήσεις να σε ξεγεννησει; Ρωτάω γιατί κάθε φορά που πάω έχει κι διαφορετικό γιατρό κι είδα έναν σήμερα που μου φάνηκε καλός αλλά φοβάμαι μην ζητήσει λεφτά γιατί τα πρωινά κάθε φορά είναι κι άλλος γιατρός αν σπάσουν τα νερά μπορώ να τον πάρω να του πω θέλω εσένα; Η όχι επειδή δεν με είχε σε όλη την εγκυμοσύνη;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Απαντήσεις

  • @Elk όχι δεν πεινάω! Ίσως το μωρό πιέζει το στομάχι μου για αυτό δεν μπορώ να φάω πολύ!
  • Α να και μία που είμαστε στα ίδια κιλά!! 😀 Μην αγχώνεσαι για τον τράχηλο, να σκέφτεσαι ότι κάθε τι που συμβαίνει ίσως είναι για καλό!! Έτσι το σκέφτηκα κι εγώ και ηρέμησα! Κι έχεις καιρό ακόμη, όλα αλλάζουν κι όλα ανατρέπονται!  
  • Κι εμένα η παιδίατρος μου είπε όχι πάντα και ούτε και φωλιά, αλλά αν θέλω υπνόσακο..🥴🥴 και τίποτα μέσα στην κούνια ή στο λίκνο.. κρίμα όμως για την πάντα..και είχα πάρει μια τόσο ωραία γαλάζια..άραγε αν είναι δεμένη σφιχτά στα κάγκελα της κούνιας και είναι λεπτή να πειράζει; Τώρα ντρέπομαι να την ρωτήσω..όταν έρθει να δει το μωρό όταν γεννηθεί φαντάζομαι θα ελέγξει και τις συνθήκες του δωματίου..
  • Ναι σίγουρα βοήθησε η διατροφη για να μην παρω αλλά κιλά όταν μου είχε πει μόνο 2 κιλά μου φάνηκε πολύ δύσκολο αλλά τελικά δούλεψε η διατροφη σίγουρα αν έτρωγα όπως πριν γιατί πριν έτρωγα πιο μεγάλες ποσότητες εννοείται και έτρωγα και ζάχαρη όχι κάθε μέρα αλλά έτρωγα  @nanouko6 κιλά όντως λίγα αλλά αν σου λένε είναι οκ και κυρίως δεν πεινας είσαι εντάξει.. εγω πεινουσα στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν κάνει 
  • Ναι ναι συγγνώμη λάθος του τ9,μόλις πατήσουμε την 36η Ε δομαδα μπαίνουμε στον 9ο 🤗 παίρνει 5 εβδομάδες 💙💙
 • Νέες συζητήσεις

×
×
 • Προσθήκη...