Μετάβαση σε περιεχόμενο

ειμαι τοσο λαθος;


stalla

Recommended Posts

κοριτσακια μου γεια σας. θελω τη γνωμη σας!!!! η αδερφη της κολλητης μου ειχε μια σχεση 2 χρονων. Ο συντροφος της της ειχε ξεκαθαρισει απο την αρχη οτι δεν επιθυμει να αποκτησει παιδια και δεν τον ενδιαφερει η δεσμευση (γαμος). η κοπελα το δεχτηκε αρχικα αλλα μετα σε συζητησεις που ειχαμε ελεγε πως θα τον κανει να αλλαξει γνωμη και αλλα τετοια. αφου ειδε οτι ο ανθρωπος αυτα που ελεγε τα εννουσε αποφασισε να διακοψει το χαπι αντισυλληψης χωρις ομως να τον ενημερωσει σχετικα. και μετα απο λιγο καιρο εμεινε εγκυος.... ο συντροφος της επεσε απ'τα συννεφα αφου δεν ειχε ιδεα ο ανθρωπος. μετα το αρχικο σοκ της ξεκαθαρισε οτι οχι μονο δεν προκειται να παντρευτουν αλλα θα χωρισουν γιατι ενιωσε παγιδευμενος. παρολα αυτα θα αναγνωρισει το παιδι και θα παρεχει ολα οσα χρειαζονται. αυτη πηγε να τρελαθει κλαματα, υστεριες, απειλες.... οταν μου ζητησε τη γνωμη μου της ειπα οτι ολο αυτο που εκανε ειναι πολυ ανηθικο και οτι δεν παιζουν ετσι με τους ανθρωπους και μου ειπε οτι ειναι και υποχρεωμενος να την παντρευτει κιολας!!!! αυτο που με εξοργισε στην ολη ιστορια ειναι οτι αυτη η κοπελα επελεξε να μεινει εγκυος για να αναγκασει τον πατερα του παιδιου να την παντρευτει!!!! η κολλητη μου μου ειπε οτι ειμαι πολυ αυστηρη και οτι σκεφτομαι λαθος. συγνωμη για το μεγαλο κειμενο. θα ηθελα παρα πολυ να μου πειτε τη γνωμη σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

exeis apolito dikio einai anithiko kai akros katinistiko.kai pali kala pou thelei na to anagnorisei o anthropos na ths peis.opos estrose na kimithei.kati teties uparxoun kai mas exoune bgalei asximo onoma oti "tiligoume" me egumosines ton antra gia gamo.pos na thn empisteutei kai na thn pantreutei otaqn apo thn arxh htan ksekatharos kai authn ton koroidepse gia na ton "tiliksei".lipame to paidaki.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ μαζί σου Στέλλα.

Ο άνθρωπος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Αν αυτή ήθελε να κάνει παιδί και να παντρευτεί ας χώριζε μαζί του και να έβρισκε κάποιον που θα ήθελε.

Όντως τον παγίδεψε και εγώ το θεωρώ ανήθικο.

Με τους εκβιασμούς δεν πέτυχε ποτέ κανένας.

Και καλά να λέει που της είπε ότι θα αναγνωρίσει το παιδί. Άλλος στη θέση της ούτε αυτό δεν θα έκανε αφού έγινε εν αγνοία του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

stalla δεν σε βρίσκω λάθος.

Ο άνθρωπος είχε ξεκαθαρίσει απο την αρχή τι ζητούσε και δεν εξαπάτησε την αδερφή της φίλης σου.Αντιθέτως εκείνη ''έπαιξε βρώμικα''.Παρολαυτά εκείνος δεν της ζήτησε να κάνει έκτρωση και δέχτηκε να αναγνωρίσει το παιδί του αποδικνύοντας για άλλη μια φορά την εντιμότητα του σαν άντρας.Δεν ''κρατάνε' έναν άντρα με ένα παιδί,όταν μάλιστα δεν θέλει γάμο.Ένα παιδί δεν λύνει τα υπάρχοντα προβλήματα αλλα προσθέτει ευθύνες...Θα την χαρακτηρίσω τουλάχιστον ανεύθυνη.Το παιδί για αυτήν είναι ένα ''μέσον'' για να τον δεσμεύσει.:unsure: Μπορεί να μην κατάφερε να τον παντρευτεί αλλα πάντα θα είναι η μάνα του παιδιού του και θα έχει πάντα επαφή μαζί του μέσω του παιδιού...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις απόλυτο δίκιο stalla μου! Τί πράγματα είναι αυτά; Είναι δυνατόν να σκέφτονται έτσι νέες κοπέλες;

Τελείως ανήθικο και κρίμα για το παιδάκι που θα το αναγκάσει να ζει χωρίς τον πατέρα του... Τί να πω;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε σε θεωρώ καθόλου αυστηρή ή υπερβολική. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: τον ξεγέλασε, τον παγίδευσε, προσπάθησε να τον κάνει κάτι που δεν ήθελε να είναι. Όπως λένε και τα κορίτσια, πάλι καλά που θέλει να αναγνωρίσει το παιδί και να βοηθήσει, άλλοι θα έτρεχαν χιλιόμετρα μακριά και πάλι δεν θα τους κατηγορούσαμε!

Προφανώς, για να σου λένε πως είσαι πολύ αυστηρή, θεωρούν αυτού του είδους την συμπεριφορά και "χειρισμό" φυσιολογικό. Δεν ξέρω σε τι περιβάλλον έχουν μεγαλώσει αυτές οι κοπέλες, αλλά δεν θα εκπλαγώ να ακούσω ότι έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο, όχι απαραίτητα σε σχέση με εγκυμοσύνη και "τύλιγμα", αλλά παρόμοιας "ηθικής" στην οικογένειά τους. Συνήθως για τέτοια λάθος αντίληψη και αντιμετώπιση των πραγμάτων και των ανθρώπων, αν κοιτάξουμε μια-δυο γενιές πίσω, θα βρούμε τι φταίει...

Αυτό το παιδάκι τι φταίει;;; Τι ζωή θα έχει;;..

Η ζωούλα του δεν έχει καλά καλά αρχίσει και έχει ήδη προβλήματα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο συντροφός της φέρθηκε σωστά. Αύτη όχι. Ηταν επιλογή της να κάνει κάτι τόσο ανήθικο και τώρα πρέπει να λουστεί τις συνέπειες. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις γυναίκες. Πάντως η κολλήτη σου είναι σε δύσκολη θέση, διακαιολογησε τη. Αδερφή της είναι... Και εγώ υποστηρίζω πάντα την αδερφή μου ακόμα και αν ξέρω οτι έχει χιλια άδικα, δεν μπορώ να κανω αλλιώς... μου βγαίνει. Πάντως δεν αξίζει στο παιδάκι τέτοια κατάσταση... κρίμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα δεν το συζηταμε κοριτσι μου!!!Πολυ λαθος αυτο που εκανε...μαγκια του και εφοσον της το ειχε ξεκαθαρισει ξηγηθηκε πολυ ωραια...απο κει και υστερα αυτη ας τον χωριζε αμα δεν της αρεσε που δεν ηθελε δεσμευσεις!!!Με το ζορι!Δεν περιγραφεται το πως αισθανομαι για τις γυναικες που κανουν παιδι μονο για να κρατησουν εναν αντρα!!!

Κριμα το παιδακι τιποτε αλλο...εμεις σαν μεγαλοι τι κανουμε??

Καλα λεω εγω για να κανουμε παιδι θα επρεπε να εχουμε αποφαση απο δικαστηριο(αστειευομαι βεβαια)....αλλα θυμωνω το παιδι ειναι ενα θαυμα μια ευλογια και οχι κατι που ενταξει προκυπτει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να ειστε καλα ρε κοριτσια. ευτυχως η κολητη μου δεν εχει καμια σχεση με την αδερφη της, στο χαρακτηρα εννοω. καταλαβαινω Σισσιω μου οτι πρεπει να την υπερασπιστει, κι εγω το ιδιο θα εκανα. αλλα αυτη την κοπελα καθε φορα που τη βλεπω μου σηκωνεται η τριχα:angry: κι εγω πιστευω οτι ο συντροφος της ειναι απαιχτος! να ηταν αλλος θα ειχε εξαφανιστει και οχι αδικα. και πιστευω οτι αυτη το παιδι το κρατησε επειδη της ειπε οτι θα το αναγνωρισει και θα τη βοηθησει οπου χρειαστει. ελπιζω μονο να μην χρισημοποιει το μωρο γενικως .... θλιβομαι γιατι υπαρχουν ζευγαρια που λαχταρουν τοσο πολυ να αποκτησουν μωρακι και να το μεγαλωσουν με αγαπη κα δεν μπορουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι'εγω σταλλα το ιδιο με τις αλλες κοπελες θα σου πω, οτι δηλαδη εσυ εχεις το δικιο φυσικα. Η αλλη κοπελα ηταν και ανηθικη και απαραδεκτη και ανευθυνη και στενομυαλη... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

stalla μου, θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου και με τα κοριτσια!!!!!!!

αυτη η κοπελα (και δυστυχως φανταζομαι δεν ειναι η μονη στο κοσμο!:( ) ειναι εντελως ανευθυνη και ο εκβιασμος που προσπαθησε να κανει στο συντροφο της, εντελως ανηθικος!!!

το κακομοιρο το παιδακι...:angry: μην εκπλαγεις, αν σε λιγα χρονια το γεμισει αυτη η "μανα" μισος για τον πατερα του, λεγοντας του, οτι δεν τους αγαπησε ποτε και τους παρατησε!!:angry:

αξιοπρεπεστατο τον βρισκω τον ανθρωπο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

STALLA MOU THA SUMFONHSO KAI EGO ME TA KORITSIA KAI ME SENA..

DEN EINAI BASEIS AYTES GIA NA XEKINHSEIS MIA OIKOGENEIA...EKBIASTIKA..

KAI EKTOS APO AUTO KAI OTI EINAI ANHTHHKO ANORIMO ANEYTHYNO KAI POLLA ALLA..EINAI KAI XEFTILA GIA THN IDIA TRELOS XEPESMOS..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

stalla θα συμφωνησω κ εγω με τα κοριτσια απο τη στιγμη που ηξερε πως ο φιλλος της δεν ηθελε δεσμευσεις ηταν ανηθικο αυτο που εκανε αν ηταν αλλος θα της ζητουσε να κανει εκτρωση κ ενοειτε πως δε θα ηθελε ουτε να την ξερει παλι καλα που θελει ν'αναγνωρισει κ το παιδι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι ειναι αυτα βρε παιδια διανυουμε το ετοσ 2009 οχι το ετοσ 1945 που εκαναν παιδι για να δεσουν τον αντρα ελεοσ τι μυαλα ειναι αυτα για αυτο βγηκε το ρητο αμαρτιεσ γονεων παιδευουσι τεκνα......ξεφτιλισε την πιο ομορφη στιγμη στην ζωη τησ γυναικασ....

σορι που ειμαι απολυτη αλλα δεν μπορω να σκεφτω λογικα για τετοιουσ ειδουσ ατομα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera stella mou...

Sumfwno mazi sou...

O anthrwpos itan ksekatharos apo tin arxi...

As evrisken allon i fili sou kai kapion kalitero...

Aman mia gunaika thelei oikogeneia na vrei kapion san kai auti...

Kai oxi na einai me kapion pou den thelei kan na tin pantreutei...

Tora pios tha vasanietai???{ TO PAIDI FUSIKA }

To paidi se ti ftaiei??? {TIPOTA}

Makari i fili sou na stathei dunati...

Kai na megalwsei to mwraki tis swsta...

Tis euxwme na prwsexei to mwraki tis...

Einai krima kai i fili sou wmos a...

Makari na allaksei gnwmi o antras kai na gurisei pali konta tis...

Kai na agapisei kai to paidi tou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ? ΕΔΩ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ... ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ. ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ. ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΤΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΝΗΘΙΚΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια εγω θα ηθελα να πω κατι διαφορετικο...

ΛΑΘΟΣ τεραστιο αυτο που εκανε η κοπελα αυτη!!!!

Ανευθυνοτητα μεγαλη απεναντι στο μωρο που εχει αυτη τη στιγμη μεσα της!!! Και φυσικα θα συμφωνησω οτι ειναι μεγαλη ανεντιμοτητα απεναντι στον συντροφο της!!!:angry: :angry:

Το διαφορετικο ομως που θελω να προσθεσω ειναι οτι....ΟΧΙ δεν του λεω μπραβο αυτου του ανδρα που θελει να αναγνωρισει το παιδι ΤΟΥ!! Ειναι δικο του και ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του να δωσει ενα ονομα στο παιδι του κι εναν ΠΑΤΕΡΑ!! Θα πρεπει να συνεχεισει να ειναι κοντα του....

Μην τρελαθουμε κιολας.... Οκ αυτη δεν του το ειπε.....Αυτος αφου τοσο πολυ δεν ηθελε κατι τετοιο....πως "εμπαινε ξεσκουφωτος"????:dry:

Θα επρεπε να παιρνει περισσοτερες προφυλαξεις και ειμαι σιγουρη οτι ειχε αντιληφθει τις δικες της "προθεσεις"....Σιγουρα θα του μιλουσε για μελλον στη σχεση και αλλα τετοια....Οποτε δεν ειναι και εντελως αμοιρος ευθυνων... Μπραβο που ανελαβε τις υποχρεωσεις του....Οχι ομως οτι ειναι ο ΗΡΩΑΣ της υποθεσης...!!!

Επιπλεον.... για την αδελφη εχω να πω το εξης: ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ!!!! θα πρεπει παντα να αναγνωριζουμε το σωστο και το λαθος ακομα και στα πιο κοντινα μας προσωπα.... Ναι....να σταθει διπλα της και να την βοηθησει και να την στηριξει....αλλα οχι και να την δικαιολογει!!!:angry: Καποιος θα πρεπει (και μαλιστα καποιος αγαπημενος της ανθρωπος τον οποιο εμπιστευεται) να την φερει αντιμετωπος με την πραγματικοτητα!!!!! Να της δωσει να καταλαβει το λαθος που εκανε και την ευθυνη που θα εχει να αντιμετωπισει απεναντι σ'αυτο το παιδι ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ!!! Και φυσικα να την κανει να αντιμετωπισει τον εαυτο της πρωτα απ ολα και να μην την ωθει στο να ζει στον δικο της λαθος κοσμο!!!:unsure:

Εσυ σταλιτσα μου πολυ καλα εκανες και της τα ειπες και μην προσπαθεις να βρεις ελαφρυντικα στη φιλη σου....Ανοιξε της εσυ τα ματια για να μπορεσει να στηριξει με τη σειρα της την αδελφη της με ειλικρινεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

scarletaki μου, αυτη ειναι μια σκεψη που εκανα κι εγω! το γεγονος οτι ειχε δηλωσει πως δε θελει δεσμευσεις, σιγουρα δε σημαινει οτι τον απαλλασσει απ'τις ευθυνες του!!! αν οντως προεκυπτε (απο ατυχημα π.χ.) ενα μωρακι, θα ειχε την ιδια συμπεριφορα??:(

αν ωστοστο η κοπελα του τον ενημερωσε οτι "ναι εκοψα τα αντισυλληπτικα!" τοτε βρισκω πολυ φυσιολογικη την αντιδραση του, σε μια γυναικα που τον παγιδευσε!:angry: και πολυ αξιοπρεπη που δεχθηκε να το αναγνωρισει! (αυτο βεβαια μονο η gastroula μπορει να μας το διευκρινησει, για να μη μιλαμε υποθετικα!) κι εγω αν ημουν στη θεση του, δεν θα θελα ουτε να τη δω στα ματια μου, τη "κυρια"!! (οχι το παιδακι μου, αλλα τη μητερα του!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mitsakii ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΛΙΓΑΚΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.:P ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σεόλες τις ιστορίες υπαρχουν πολλες πλευρες.Το σιγουρο ειναι οτι εδω μιλαμε για μια γυναικα ανευθυνη επιπολαιη και σιγουρα καιροσκοπο.Ηθελε απλα να εχει αυτον το αντρα και επειδη της ειχε αρνηθει γαμο και οικογενεια τα πηρε και προσπαθησε να τον δεσει συνηθισμενο φαινομενο δυστυχως ακομα και στο 2009. Και ολοι τωρα θα λένε "το παλιοτομαρο που την αφησε εγκυο και τα λοιπα"και αυτη θα ειναι η κακομοιρα με ενα παιδι στη κοιλια ....

Εγω λυπαμαι το μωρο που ηρθε ετσι και μαλιστα οταν με το καλο θα γεννηθει θα παρει την αδιαφορια απο το πατερα γιατι δεν ηταν ετοιμος να γινει πατερας και το βαρος της μητερας γιατι δεν θα το θελει .Βεβαια δεν ξερουμε ηλικιες και αυτο που με νευριαζει με κάποιους αντρες ειναι οτι ξερεις κατι: "δεν κανω οικογενεια και τα σχετικα αλλα κραταω σχεση 2,3 χρονια απλα για το σεξ δηλαδη μονο αυτο αλλα απο τη δκη τους μερια γιατια ναπει η γυναικα οκει μονο σεξ αλλα και οι δυο εκει αλλαζει το πραγμα.Παντως η συγκεκριμενη κοπελα οπως εστρωσε ασ κοιμηθει ,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mitsakii οχι δεν τον ενημερωσε οτι σταματησε το χαπι και γι'αυτο του ηρθε κεραμιδα!

scarlet30 εχεις δικιο οτι δεν επρεπε να αρκεστει μονο στο οτι η κοπελα του παιρνει μετρα αντισυλληψης. το θεμα ειναι οτι δυστυχως αυτη η κοπελα δεν προκειται να αλλαξει νοοπροπια. ευτυχως ομως που οι γονεις της ειναι υπεροχοι ανθρωποι και θα την βοηθησουν.

Βανια η ηλικια της κοπελας ειναι 27 και του αντρα γυρω στα 32.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula μου, συγγνωμη!!!:blush: δεν μπερδεψα τις ιστοριες, αλλα τα ονοματα!!! ηθελα να πω, "η stalla μπορει να μας το διευκρινησει"!!! συγγνωμηηηη!!!:blush:

stalla μου, το καταλαβα οτι εκοψε τα αντισυλληπτικα χωρις να του το πει, αυτο που αναρωτιομουν ειναι αν ΜΕΤΑ του το ειπε: δηλαδη με θρασσος "ξερεις, ειμαι εγκυος, ναι, γιατι εκοψα τα αντισυλληπτικα χωρις να σε ρωτησω!!"

αυτο λεω οτι κανει την διαφορα στην αντιδραση του πατερα!!! αν δεν ξερει τη πλεκτανη της, τοτε δεν δικαιολογειται η συμπεριφορα του!! (ακριβως γιατι ενα μωρο μπορει να προκυψει κι απο ατυχημα και εκεινος δεν απαλλασσεται των ευθυνων του, μονο και μονο γιατι το ειχε δηλωσει!!)

αν ομως γνωριζει οτι η κοπελα του το εκανε επιτηδες, τοτε εχει δικιο να μη θελει να την δει στα ματια του και παλι καλα που θα αναγνωρισει το παιδι!!;)

:S :S :S σας μπερδεψα λιγο κοριτσακια μου?? συγγνωμη!!! ελπιζω τωρα να το ξεμπερδεψα λιγο αυτο που ηθελα να πω (κι οχι να το μπερδεψα ακομα πιο πολυ!:lol: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...