Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω σε τι ηλικία πήγατε τα παιδιά σας παιδικό σταθμό κ πως το πηραν; είμαι στο ταμείο ανεργίας προς το παρόν αλλά σκέφτομαι να στείλω από Σεπτέμβρη την μικρη μου ποτ θα είναι 20 μηνων κ αν παει καλα  να ψάξω να βρω κ εγω μια δουλειά από το νέο χρόνο. Θα ήθελα τις εμπειρίες σας😊

Δημοσίευση

Ξανασυναντιομαστε!!😁 19 μηνων πηγε κι ο δικος μου παροτι δεν δουλευω τωρα δοκιμαστικα αλλα πηγε σουπερ! Καναμε το εμβολιο της γριπης προληπτικα,αλλα απο αρρωστιες ευτυχως 3-4 πυρετους εκανε για μια μερα..Την πρωτη βδομαδα χρειαστηκε λιγη προσαρμογη ,καθε μερα απο 1-2 ωρες και σιγα σιγα ανεβαιναν μεχρι τις 4,τοσο τον αφηνα..Του εκανε πολυ καλο σε πολλα επιπεδα!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Sofia86 είπε:

Ξανασυναντιομαστε!!😁 19 μηνων πηγε κι ο δικος μου παροτι δεν δουλευω τωρα δοκιμαστικα αλλα πηγε σουπερ! Καναμε το εμβολιο της γριπης προληπτικα,αλλα απο αρρωστιες ευτυχως 3-4 πυρετους εκανε για μια μερα..Την πρωτη βδομαδα χρειαστηκε λιγη προσαρμογη ,καθε μερα απο 1-2 ωρες και σιγα σιγα ανεβαιναν μεχρι τις 4,τοσο τον αφηνα..Του εκανε πολυ καλο σε πολλα επιπεδα!

Ευχαριστώ κ για την απάντηση εδώ😄 ωραια έχω κ εγω ένα άγχος αν θα προσαρμοστεί εύκολα αλλά νομίζω θα της κανει καλο όπως λες σε πολλά! Για να δούμε😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...