Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κολπικές εγχύσεις με αντιβίωση

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Γράφω αρκετο καιρό στο φόρουμ. Προσπαθούμε πάνω από 1 χρόνο για παιδι με τον άντρα μου. Έχουμε κάνει όλες τις σχετικές εξετάσεις (επισκέψεις σε εξειδικευμένους ουρολόγους, ενδοκρινολόγο, εξετασεις σε λυμπερόπουλο, σαλπιγγόγραφια, κλπ). ο άντρας μου τον ιούλιο χειρουργήθηκε μάλιστα για κιρσοκήλη στο Μακαρ... γτ είχαμε υψηλη κατάτμηση.

Θα ήθελα τα φώτα σας στο εξής.. τα τελευταία 2 χρόνια έχω κάθε μήνα πριν την περίοδο καφέ αίμα (για 4-5 ημερες πριν). το ανέφερα στον ουρολόγο και μου εγραψε να κάνω καλλιεργεια κολπικού υγρού όπου τα πυοσφαίρια βγήκαν γυρω στα 50 (πάρα πολλά..). μου ειπε λοιπόν να με δει κάποιος άλλος γιατρος και μου προτεινε ο γιατρος αυτός (μετά από εξέταση κόλπου που μου έκανε επιτόπου για pH και καλλιέργεια) να πάρω αρχικά αγωγή (αντιβίωση από στόμα) και να ξανακανουμε επανάληψη της εξέτασης. αν συνεχίζει το θεμα, να κάνουμε εγχύσεις στον κόλπο με αντιβίωση.

Έχει κάνει κάποια από εσάς; ΄Θα μπορούσατε να μου πείτε απόψεις κι εμπειρίες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές διακοπες!!!!❤️

Δημοσίευση

Καλησπέρα @Antonia2  εύχομαι το όνειρό σου να γίνει σύντομα πραγματικότητα! 

Δεν έχω προσωπική εμπειρία από εγχύσεις, όμως σου συνιστώ πριν το κάνεις να το ψάξεις πολύ.

Θεωρείται αμφιλεγόμενη πρακτική και στο χωρο της υπογονιμότητας που γνωρίζω μόνο ένας γιατρός τις συνιστά συστηματικά. Οι περισσότεροι, επίσης έμπειροι και επιτυχημένοι επιστήμονες, θεωρούν πως στη μήτρα, ειδικά μιας γυναίκας που δεν έχει γεννήσει δεν παρεμβαινουμε άνευ σοβαρού λόγου και ότι αντιθέτως οι εγχυσεις μπορεί να προκαλέσουν άλλα προβλήματα.

Εχουν γραφτεί παααρα πολλά στο φόρουμ, με μια αναζήτηση θα βρεις αρκετές συζητήσεις όμως το καλύτερο είναι να πάρεις και 2η άποψη από γυναικολόγο ή λοιμωξιολόγο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...