Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια καλό μήνα .εγώ έκανα εξωσωματική 2η η πρώτη ήταν αποτυχημένη με 3εμβρυα 3ης ημέρας..Στις 26/7 έκανα 2εμβρυομεταφορα με 1βλαστοκυστη καλής ποιότητας όπως είπαμε..την πρώτη ημέρα είχα σαν πόνους περιόδου αλλά τώρα τίποτα είμαι στην 9ης ημερα και δεν έχω κανένα σύμπτωμα  μόνο στην ούρηση σκουπιζ ωντας κάτι λευκά σαν την κρέμα vasclor και διαφανή μορφή.. τίποτα άλλο και ανησυχώ μέχρι την χοριακη.. παρακαλώ τα φώτα σας κορίτσια... ευχαριστώ πολύ 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Mairy36 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια καλό μήνα .εγώ έκανα εξωσωματική 2η η πρώτη ήταν αποτυχημένη με 3εμβρυα 3ης ημέρας..Στις 26/7 έκανα 2εμβρυομεταφορα με 1βλαστοκυστη καλής ποιότητας όπως είπαμε..την πρώτη ημέρα είχα σαν πόνους περιόδου αλλά τώρα τίποτα είμαι στην 9ης ημερα και δεν έχω κανένα σύμπτωμα  μόνο στην ούρηση σκουπιζ ωντας κάτι λευκά σαν την κρέμα vasclor και διαφανή μορφή.. τίποτα άλλο και ανησυχώ μέχρι την χοριακη.. παρακαλώ τα φώτα σας κορίτσια... ευχαριστώ πολύ 

Δεν υπάρχουν συμπτώματα κορίτσι μου! Εγώ δεν είχα κατι (κ γω με εξωσωματική κ μεταφορά μιας βλαστοκυστης). Έκανα τότε χοριακη 9η μέρα από την ετ κ τώρα η μικρή μου είναι 1.5! Δεν ξέρω τι οδηγία έχεις αλλά να ξέρεις 9 μέρες με βλαστοκυστες μια χαρά θα δείξει!

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κι εγώ από Λακωνία...θα συμφωνήσω ότι δεν υπάρχουν πιο πεταμένα λεφτά από το ιδιωτικό...ένα ο γιατρός μου ως δεν συνεργάζεται με δημόσιο και είμαι φουλ ευχαριστημένη μαζί του ...άρα θα τα ξοδέψω...τι να γίνει... @Elk υπομονή με το τραπέζι..εγώ κάλεσα πεθερικά κ κουνιάδες την Τσικνοπέμπτη γτ όλο εκεί πάμε κ σκέψου το σπίτι ήταν πεντακάθαρο,γτ είχε έρθει η κοπέλα που καθαρίζει την προηγούμενη μέρα.... παρήγγειλα απ' έξω κ το μόνο π εκανα ήταν να στρωσω το τραπέζι,να φτιάξω κοτομπουκιες και λουκάνικο και να τα βάλω στα πιάτα τυροκαυτερες σαλάτες κλπ..Μ φάνηκε ένα βουνό... 🗻...
    • Ναι έχει ωραία χωριά είναι η αλήθεια εγώ δεν έχω γυρίσει και πολλά όμως 😅 Ναι είναι μικρες ακόμα τα κορίτσια θα έχουν μικρή διαφορά μεταξύ τους τα παιδεία είναι δύσκολο αλλά θα μου πεις η κάθε ηλικία έχει τα δικά της ακόμα και αυτά που έχουν μεγαλύτερη διαφορά  και εγώ πηγαίνω αργός είναι εμβρυολογος που πηγαίνω εκεί και παλιά ο ιδιώτης που είχα στην πρώτη μου κόρη νομιζω το ξέρω τον γιατρό σου δεν έχω πάει εγώ αλλά ξέρω κοπέλες που πηγαίνουν 😊 σου έστειλε προσωπικό μνμ το όνομα μήπως και δεν κάνει να το γράψω εδώ  την πρώτη μου κόρη με άφησαν  μέχρι 40 εβδ και 2 μέρες  Αλλά τώρα μέχρι 38 εβδ δεν με αφήνει περισσότερο την δεύτερη κόρη μου 38 εβδ και 3 μέρες με έβαλε για καισαρική.. 
    • @ElkΓενικά η καθημερινότητα με 2 παιδιά δε πρέπει να είναι εύκολη και σε συνδυασμό με εγκυμοσύνη και καλεσμένους για φαγητό μου φαίνεται δύσκολο. Τουλάχιστον να περάσετε όμορφα!!  @RiaaΓια το γιατρό στο Άργος που λες τον ξέρω έχουν γεννήσει πολλές γνωστές μου. Πότε έχεις επόμενο ραντεβού;  Εμείς στο Μητέρα είναι να γεννησουμε εκεί είναι ο γιατρός μας. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου και συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου ολα να πανε καλα μεχρι τελους!!! Εγω επαιρνα utrogestan prolutex k salospir προληπτικα, cyclacur δεν εχω παρει εκανα ετ σε φυσικο κυκλο. Ο γιατρος μου εκοψε την prolutex νωρις καπου στις 7 μιση βδομαδες γιατι μετα αναλαμβανει ο πλακουντας επαιρνα ομως utrogestan κολπικα πρωι βραδυ. Αλλα δυστυχως μετα απο λιγο σταματησε η καρδια λογο τρισωμιας οποτε δεν εχω παραπανω εμπειρια. Ξερω ομως οτι αν ολα ειναι καλα κοβεις σιγα σιγα τα φαρμακα. 
    • Ααα είσαι Αρκαδία!  Την επισκεπτόμαστε πολύ συχνά, έχει ένα σωρό ωραία γραφικά χωριά. Ο γυναικολογος που είναι τώρα στο νοσοκομείο του Άργους ήταν πέρσι στην Τρίπολη. Και γινόταν χαμός, έρχονταν από το Άργος σωρηδόν για αυτόν. Είναι μικρά τα παιδάκια σου, να σου ζήσουν! Θα είναι ωραίο να μεγαλώσουν παρέα, και να μην έχουν μεγάλες διαφορές ηλικίας.  Όντως οι δουλειές μαζεύονται οι άτιμες, και ειδικά άμα έχεις και δύο μικρά παιδιά.. δε σταματούν καθόλου.. Α και εσύ στις 38 εβδομαδες, μια χαρά!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...