Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια!!!περιμενω το νινακι μου!!!!!!!

Recommended Posts

Καταλαβαίνω απόλυτα τί βίωσες. Έχασα πέρυσι τον μπαμπά μου ενώ ήμουν 5 μηνων έγκυος. Όλο εκείνο το διάστημα ένιωθα την κυηση σαν ένα μεγάλο βάρος που έπρεπε να φέρω. Η απώλεια δεν ξεχνιέται ποτέ. Και στο λέω τώρα σχεδόν 1 χρόνο μετά. Τώρα που είμαι σε κατάθλιψη κάθε φορά που πηγαινω με τη μπέμπα στο πατρικό μου σπίτι και κοιτάω την άδεια θέση του... Τίποτα δεν αντικαθιστά αυτή την απώλεια. Απλά μαζέυεις το κουραγιο σου και συνεχίζεις. Ευτυχώς δεν είχα αποβολή. Είχα όμως προβλήματα υγείας κατα τη διάρκεια της λοχείας και όπως λες και εσύ τα αντιμετώπισα με ψυχραιμία που δεν περίμενα οτι θε έδειχνα. Συμφωνώ απόλυτα.. Πρεπει να αντιμετωπίζουμε ό,τι μας συμβαίνει με ψυχραιμία και θετική σκέψη. Καλή εγκυμοσύνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ. (ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΚΡΙΖΑ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ):P

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...