Μετάβαση σε περιεχόμενο

Prp

Kateriniw

Recommended Posts

Καλησπερα συναγωνιστριες  να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το prp που έμαθα ότι υπάρχει χθες, έχει κάνει καμια έχει αποτέλεσμα γνωρίζετε κάποιο κέντρο? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλησπερα συναγωνιστριες  να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το prp που έμαθα ότι υπάρχει χθες, έχει κάνει καμια έχει αποτέλεσμα γνωρίζετε κάποιο κέντρο? 

Καλησπέρα εγώ θα το κάνω στο Αλέξανδρας βέβαια την διαδικασία την κάνει μια εταιρεία του εξωτερικού αλλά δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες κι εγώ τηλέφωνο από τον γιατρό περιμένω για να κανονίσουμε της λεπτομέρειες από ότι μου είπε αλλάξανε προμηθευτη και βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για το κόστος της διαδικασίας

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Παντως αυτό που μου είπαν εμένα είναι ότι βρίσκεταισε πειραματικό στάδιο και ότι εξαρτάται από την κάθε γυναίκα το αν θα πετύχει ή όχι

στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Καλησπέρα εγώ θα το κάνω στο Αλέξανδρας βέβαια την διαδικασία την κάνει μια εταιρεία του εξωτερικού αλλά δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες κι εγώ τηλέφωνο από τον γιατρό περιμένω για να κανονίσουμε της λεπτομέρειες από ότι μου είπε αλλάξανε προμηθευτη και βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για το κόστος της διαδικασίας

Βρήκα στο γενεσις Θεσσαλονίκη με τον κ. Σαράφη αυριο εχω ραντεβού να δει τις εξετάσεις μου και εμένα το κόστος μου το είπε αλλά δεν ξέρω αν κάνει να το πω εδώ μέσα 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Παντως αυτό που μου είπαν εμένα είναι ότι βρίσκεταισε πειραματικό στάδιο και ότι εξαρτάται από την κάθε γυναίκα το αν θα πετύχει ή όχι

Τον ίδιο και εμένα αυριο εχω ραντεβου για μαντάμ πουμε από κοντά 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Βρήκα στο γενεσις Θεσσαλονίκη με τον κ. Σαράφη αυριο εχω ραντεβού να δει τις εξετάσεις μου και εμένα το κόστος μου το είπε αλλά δεν ξέρω αν κάνει να το πω εδώ μέσα 

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να το πούμε εμένα μου είπαν 400 ευρω αρχικά αλλά τώρα περιμένω να μου πουν τι τιμη θα κλείσουν με τον καινούργιο προμηθευτη

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να το πούμε εμένα μου είπαν 400 ευρω αρχικά αλλά τώρα περιμένω να μου πουν τι τιμη θα κλείσουν με τον καινούργιο προμηθευτη

Α τέλεια τιμή εμένα 1200 μ όλες τις εξετάσεις μέσα άρα είναι πολλα :(

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Ποιον προμηθευτη βρε αφου με το αίμα μας γίνεται?? 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι κ γω αυτό εχω καταλάβει, το αίμα της γυναίκας παίρνουν.

Ενδιαφέρεται φίλη μου κ επειδή κ αυτή ακούει μεγάλα ποσά της φάνηκε σούπερ η επιλογή του Αλεξάνδρα! @Lacostaki εσύ με ποιον μίλησες να της πω να επικοινησει; Σε ευχαριστώ!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Ενδιαφέρεται φίλη μου κ επειδή κ αυτή ακούει μεγάλα ποσά της φάνηκε σούπερ η επιλογή του Αλεξάνδρα! @Lacostaki εσύ με ποιον μίλησες να της πω να επικοινησει; Σε ευχαριστώ!

Το Αλεξάνδρα να φανταστώ είναι Αθήνα??? Πολυ μεγάλη διαφορά θεωρώ, εγώ τώρα είμαι στον δρόμο για τοβραντεβου μου θα τον ρωτήσω για ποιον λόγο τόσο μεγάλη διαφορά 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Το Αλεξάνδρα να φανταστώ είναι Αθήνα??? Πολυ μεγάλη διαφορά θεωρώ, εγώ τώρα είμαι στον δρόμο για τοβραντεβου μου θα τον ρωτήσω για ποιον λόγο τόσο μεγάλη διαφορά 

Το Αλεξάνδρας είναι δημόσιο νοσοκομείο. Ένα από τα μεγαλύτερα μαιευτήρια της Αθήνας. Υποθέτω αυτός είναι ο λόγος. Αλλά πραγματικά όπως είπα δεν έχω καμία εμπειρία ούτε από το νοσοκομείο ούτε από αυτή τη διαδικασία! @Lacostakiτα φώτα σου... ♥️

στις On 22/7/2022 at 10:19 ΠΜ, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι βρε με το αίμα μας γίνεται όταν λέω προμηθευτή εννοώ την εταιρεία που θα κάνει την διαδικασία για να καταλαβεις όταν κλείσουν επιτέλους την τιμή θα πάω στο Αλέξανδρας και θα έρθουν και οι άνθρωποι της εταιρείας που κάνει το prp  θα μου πάρουν αίμα και αυτοι θα το πάρουν για να κάνουν την επεξεργασία μετά την διαδικασία που το ξανά μεταφέρουν στις ωοθήκες νομίζω ότι θα την κάνει ο γιατρός μου

στις πριν 20 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Εγω αρχικά μίλησα με το τμήμα εξωσωματικής είναι τρεις ο ΛΑΜΠΡΟΣ ο Δώρος και άλλος ένας που δεν θυμάμαι το όνομα του.. Εγώ τώρα μιλάω με τον Δώρο με αυτόν θα την κάνω.. Πες της ή να πάρει τηλέφωνο στο τμήμα εξωσωματικής και να ζητήσει τον κύριο Δώρο (αν θες σου στέλνω σε πμ το τηλέφωνο) αλλά αν δεν τον βρει να του αφήσει κάποιο τηλέφωνο και να ζητήσει να επικοινωνήσει εκείνος μαζί της ή να κλείσει ένα πρωινό ραντεβού μέσω του 1535 εγώ βρήκα πολύ γρήγορα

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Ναι βρε με το αίμα μας γίνεται όταν λέω προμηθευτή εννοώ την εταιρεία που θα κάνει την διαδικασία για να καταλαβεις όταν κλείσουν επιτέλους την τιμή θα πάω στο Αλέξανδρας και θα έρθουν και οι άνθρωποι της εταιρείας που κάνει το prp  θα μου πάρουν αίμα και αυτοι θα το πάρουν για να κάνουν την επεξεργασία μετά την διαδικασία που το ξανά μεταφέρουν στις ωοθήκες νομίζω ότι θα την κάνει ο γιατρός μου

Εγώ κορίτσια πηγα χθες για να μιλήσω με τον γιατρό και να κάνω prp δεν μου το επιτρέπει να κάνω γιατί είδε ότι κατεβάζω ωάρια από μόνη μου και επειδή είναι σε πειραματικο στάδιο δεν το ριψικινδυνευει 

στις On 22/7/2022 at 10:15 ΠΜ, ο/η Kateriniw είπε:

Υποθέτω ότι μέσα στην τιμή είναι και η αμοιβή του γιατρού και του νοσοκομείου αν μιλάμε για ιδιωτικό εγώ επειδή θα την κάνω σε δημοσιο τα 400 ευρώ θα τα πάρει η εταιρεία που κάνει το prp το νοσοκομείο και ο γιατρός δεν θα πάρουν τίποτα γιαυτό και είναι τόσο μεγάλη η διαφορά

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Εγώ κορίτσια πηγα χθες για να μιλήσω με τον γιατρό και να κάνω prp δεν μου το επιτρέπει να κάνω γιατί είδε ότι κατεβάζω ωάρια από μόνη μου και επειδή είναι σε πειραματικο στάδιο δεν το ριψικινδυνευει 

Ναι είναι σε πειραματικό στάδιο γιαυτό και ο γιατρός απλά το προτείνει και εμείς απλά αποφασίζουμε αν θα το κάνουμε ή όχι.. Προσωπική μου άποψη ότι από τη στιγμή που γίνεται με το δικό μου αίμα δεν έχω να φοβηθω κάτι και όταν λένε πειραματικό στάδιο εννοούν κυρίως ότι δεν μπορούν να εγγυηθουν επιτυχία.. Κι εγώ έχω ωάρια ακόμα αλλά από την τιμή της  fsh φαίνεται ότι δεν είναι ποιοτικά

στις πριν 1 ώρα, ο/η Lacostaki είπε:

Ναι είναι σε πειραματικό στάδιο γιαυτό και ο γιατρός απλά το προτείνει και εμείς απλά αποφασίζουμε αν θα το κάνουμε ή όχι.. Προσωπική μου άποψη ότι από τη στιγμή που γίνεται με το δικό μου αίμα δεν έχω να φοβηθω κάτι και όταν λένε πειραματικό στάδιο εννοούν κυρίως ότι δεν μπορούν να εγγυηθουν επιτυχία.. Κι εγώ έχω ωάρια ακόμα αλλά από την τιμή της  fsh φαίνεται ότι δεν είναι ποιοτικά

Ναι και εμένα με έκανε εξετάσεις lh fsh και κάποιες άλλες και μόλις βγήκαν τ αποτελέσματα έφαγα κόκκινη κάρτα, και μ εδωσε ειδική διατροφή 🤣🤣🤣

• 4 weeks later...
στις πριν 14 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Κορίτσια προχώρησε τελικά κάποια σε prp;

Εγώ κορίτσι μου όχι ακόμα περίμενα τηλέφωνο από τον γιατρό να κανονίσουμε αλλά τώρα είναι Αύγουστος που θα είναι κλειστά λογικά οπότε από Σεπτέμβρη περιμένω

στις πριν 13 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Εγώ κορίτσι μου όχι ακόμα περίμενα τηλέφωνο από τον γιατρό να κανονίσουμε αλλά τώρα είναι Αύγουστος που θα είναι κλειστά λογικά οπότε από Σεπτέμβρη περιμένω

Ευχαριστώ για την απάντηση  Lacostaki αν προχωρήσεις καλά αποτελέσματα σου εύχομαι.  Μιας κ λέγατε για τιμές στο γενεσις αρχική 1500 και με μια έκπτωση 1000 μου είπανε...

• 1 month later...
στις On 23/7/2022 at 10:16 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

@Lacostakiσε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!  Της τα έδωσα ήδη κ θα καλέσει! Με το καλό κ σε σένα!

Καλησπέρα  @Tokyo  επειδή μου είχες πει οτι ενδιαφέρεται μια φίλη σου για το prp θέλω να σου πω ότι μίλησα σήμερα με τον γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να από χαρακτηριστεί το νοσοκομείο από νοσοκομείο αναφοράς κοβιντ για να προχωρήσουμε την διαδικασία οπότε περιμένω να με ενημερώσουν αυτοι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...