Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!Προσπαθούμε να γινουμε  γονείς. Εγώ έκανα τον κύκλο εξετάσεων που μου είπε ο γιατρός. Όλα ήταν  καλά εκτός απ τη προλακτινη που ήταν λίγο τσιμπημενη (33 για την ακρίβεια) . Μου είπε ότι πιθανόν εκείνη φταίει που δεν μένω εγκυος και ότι την θέλει κάτω απο 18. Μιας όμως κι όταν έκανα τις ορμονικές με ταλαιπωρούσε μια ίωση μου πρότεινε ο γιατρός να κάνω επανάληψη  τον επόμενο μήνα την προλακτινη η οποία ήταν  21.5 . Μου είπε ότι δε μου δίνει κάποια θεραπεία και να συνεχίσουμε τις προσπάθειες.  Μου έκανε όμως εντύπωση γιατί δεν ήταν κάτω από 18 όπως μου είπε αρχικά. Εσείς τι γνώμη/ εμπειρία εχετε; ευχαριστώ για τον χρόνο σας 

Δημοσίευση

Καλημέρα!Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να έχει περάσει κάποια ώρα από όταν ξυπνήσατε για να γίνει η εξέταση,αν θυμάμαι καλά ένα 2ωρο. Επίσης το αποτέλεσμα μπορεί να επηρεαστεί και από το αν φοβάστε την βελόνα...

Εμένα μια φορά που μου είχε βγει ανεβασμένη μου είπαν να την επαναλάβω αρκετή ώρα μετά από την ώρα που ξύπνησα και οντως την επόμενη μέρα ήταν φυσιολογική η τιμή.Η ενδοκρινολογος, όταν είδε την ανεβασμένη τιμή, με έβαλε να κάνω την εξέταση σε συγκεκριμένη μέρα περιόδου και σε 2 χρόνους, δλδ όταν έφτασα στο μικροβιολογικο και μετά από μισή ή 1 ώρα, δε θυμάμαι ακριβώς. 

Καλή επιτυχία 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η AnnoulaTL είπε:

Καλημέρα!!!Προσπαθούμε να γινουμε  γονείς. Εγώ έκανα τον κύκλο εξετάσεων που μου είπε ο γιατρός. Όλα ήταν  καλά εκτός απ τη προλακτινη που ήταν λίγο τσιμπημενη (33 για την ακρίβεια) . Μου είπε ότι πιθανόν εκείνη φταίει που δεν μένω εγκυος και ότι την θέλει κάτω απο 18. Μιας όμως κι όταν έκανα τις ορμονικές με ταλαιπωρούσε μια ίωση μου πρότεινε ο γιατρός να κάνω επανάληψη  τον επόμενο μήνα την προλακτινη η οποία ήταν  21.5 . Μου είπε ότι δε μου δίνει κάποια θεραπεία και να συνεχίσουμε τις προσπάθειες.  Μου έκανε όμως εντύπωση γιατί δεν ήταν κάτω από 18 όπως μου είπε αρχικά. Εσείς τι γνώμη/ εμπειρία εχετε; ευχαριστώ για τον χρόνο σας 

Καλημέρα κορίτσι μου εγώ θα σου γράψω την δίκη μου εμπειρία..

1,5 χρόνο προσπαθούσα για μωρό μετά από ένα χρόνο προσπάθειες ξεκινάω εξετάσεις… εχω πολυκυστικες (που το ήξερα αυτό ) και είχα ανεβασμένη προλακτινη πρώτη εξέταση 33 (η εξέταση έγινε με περίοδο 3-5 μέρα ) ααα επίσης να πω ότι δεν είχα σταθερό κύκλο.. ξανά κάνω εξέταση προλακτινη μετά από 2 μήνες και πήγε 72..

Ενδοκρινολογος μου δίνει χάπι για να την ρίξω… μετά από 1,5 μήνα που πήρα το χάπι μένω έγκυος τώρα είμαι 7,5 μηνών

εγω προσπαθούσα τόσο καιρό χωρίς αποτέλεσμα με ανεβασμένη προλακτινη δεν μπορούσα να μείνω έγκυος και πραγματικά είχα μετανιώσει που άφησα να περάσει ένας χρόνος για να ξεκινήσω εξετάσεις τουλάχιστον τις απλές έπρεπε να τις είχα κάνει γιατί έχανα χρόνο χωρίς λόγο ξεκίνησα προσπάθεια 31 χρόνων και έφτασα 33 για να περιμένω να γεννήσω.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...