Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

αυτό το μήνα είχα ελεύθερη επαφή με το σύζυγό μου. Στις δέκα ημέρες μετά την επαφή εκανά μια χροριακή η οποία βγηκε αρνητικη με τιμη <1. Η εξεταση εγινε τοτε γιατι επρεπε να κανω μια ακτινογραφια.

Συνηθως εχω σταθερο κυκλο με +/- δυο μερες . Τωρα εχω καθυστερηση πεντε ημερες και ειμαι αρκετα πρησμενη.

Υπαρχει περιπτωση η χορικη  να ηταν αρνητικη επειδη ηταν νωρις?υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης?και επισης η τιμη <1 σημαινει οτι μπορει να ειναι και <5 ή οχι? ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας.

Δημοσίευση
στις On 21/6/2022 at 8:43 ΠΜ, ο/η ερι είπε:

Καλημέρα σας,

αυτό το μήνα είχα ελεύθερη επαφή με το σύζυγό μου. Στις δέκα ημέρες μετά την επαφή εκανά μια χροριακή η οποία βγηκε αρνητικη με τιμη <1. Η εξεταση εγινε τοτε γιατι επρεπε να κανω μια ακτινογραφια.

Συνηθως εχω σταθερο κυκλο με +/- δυο μερες . Τωρα εχω καθυστερηση πεντε ημερες και ειμαι αρκετα πρησμενη.

Υπαρχει περιπτωση η χορικη  να ηταν αρνητικη επειδη ηταν νωρις?υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης?και επισης η τιμη <1 σημαινει οτι μπορει να ειναι και <5 ή οχι? ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας.

Καλημέρα κορίτσι μου,

κάνε ένα τεστακι εγκυμοσύνης να είσαι σίγουρη προτείνω ! Εαν ήδη δεν έχεις κάνει. Ενδεχομένως να ήταν νωρίς για χοριακη. Επίσης σε ποια ημέρα του κύκλου την έκανες ; 

Δημοσίευση
στις On 23/6/2022 at 1:51 ΜΜ, ο/η ερι είπε:

τελικα εκανα τεστ και βγηκε θετικο οπως και η χοριακη..μαλλον ηταν νωρις οταν την εκανα τοτε...

Συγχαρητήρια κοπέλα μου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη 😊 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...