Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS Αυξημενη CRP K Ταχυτητα Καθιζησης 4ος μηνας


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

να σε ρωτησω κατι πως μπορεις να πηγαινεις τουλαλετα με μακαρονια, ρυζι κλπ?  ρωταω γιατι ενω θελω πολυ να κανω αυτη τη διατροφη μετα απο 1 μερα που την ξεκιναω μετα δεν μπορω καθολου να παω τουαλετα και πιεζω παλι εντερο. Κι ετσι αναγκαζομαι γιανα παω να φαω και κατι αλλο! 

Νομίζω μια, δύο μέρες είχα θέμα, μετά κανονικά. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Άβυσσος αυτός ο οργανισμός. Φαντάσου ότι πριν την εγκυμοσύνη ήμουν σχετικά δυσκοιλια. Δηλαδή για να πάω τουαλέτα έπρεπε να πιω καφέ και να κάνω τσιγάρο. Και τα σκ που ξυπνούσα αργότερα μπορεί και να μην πήγαινα καθόλου. Στην εγκυμοσύνη παρόλο που παίρνω του κόσμου τα χαπια, παρόλο που παίρνω 2 μπουκαλάκια σίδηρο, παρόλο που δεν πίνω καφέ και εννοείται ότι δεν καπνιζω, φαντάσου ότι ξυπνάω το πρωί επειδή θέλω να πάω τουαλέτα. Βέβαια έχω αλλάξει ριζικά και τη διατροφή μου. Τρώω πολύ υγιεινά οπότε λογικά παίζει και αυτό τον ρόλο του. Για μια εβδομάδα έτρωγα λευκά μακαρόνια και ρύζι και μετά ξεκίνησα τα ολικής άλεσης που έτσι και αλλιώς πλέον τρώω μόνο ολικής. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγω δεν πήρα ολο το σετ, μόνο το καρότσι και το αυγό, το οποίο κουμπώνει πανω στο καροτσι! Και παλι ακριβά είναι βέβαια, δε λέω. Αν βρεις κάτι σαν αυτα σε μεταχειρισμένο θα είναι τέλεια! Εγώ τα βρήκα προσφορά στα 800 κ τα 2 (το καροτσι με ολα τα εξτρα, ποδοσακο, αδιαβροχο καλυμμα, ανταπτορα για το αυγο) επειδη ήταν σε ένα χρώμα που καταργήθηκε πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μπορω να σου στειλω το κατάστημα, αν βρίσκεσαι Αθήνα, δε ξερω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ.  Καλαθούνα είπαμε να μην πάρουμε γιατί μου φαινεται λίγο άχρηστη. Για υπνο στο σπίτι εχω λίκνο απ τον αδερφό μου, και για βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Ααν καταφέρουμε να κάνουμε καμια βολτα μες στο καταχείμωνο δηλαδη 😆 Δε ξερω, εσείς τι λετε κορίτσια για καλαθούνα? Οι πιο έμπειρες μαμαδες? 
    • Πώς είστε κορίτσια; Πώς είστε με τα κρυώματα σας; Τα παιδάκια σας; Εγώ ρε γαμωτο δε νιώθω όσο "άσχημα" ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να το εκλογικεύω και να μη ζητάω συνέχεια να το βλέπω για να επιβεβαιώνω ότι όλα πηγαίνουν καλά, σκέφτομαι πως αν δεν πηγαίνει καλά δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να επέμβω, να διορθώσω... Είμαι και control freak και δε μου κάνει καλό η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση, πρέπει να εμπιστεύομαι λιγάκι... Σαν προετοιμασία για αργότερα που με δύο παιδιά θα είναι όλο και λιγότερα αυτά που θα μπορώ να ελέγχω 😂
    • Κορίτσια όσον αφορά τις γκρίνιες εμένα έχουν σταματήσει της μικρής,  δε ξέρω αν βοηθάνε και οι σταγόνες που παίρνει με την κοιλίτσα της και γιαυτό,  επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει μια φορά και μετά ξανά γύρω στις 6 και μετά βλέπουμε κάποιες φορές κοιμάται κάποιες είναι πρωινός τύπος χαχα 
    • Γειά σας κορίτσια μου τώρα καταφέρνω να σας γράψω, προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά ξανά εδώ σπίτι, σήμερα κάνω δουλειές πλυντήρια στεγνωτηρια το ένα το άλλο    Η μπεμπούλα είναι καλά, βγήκαμε εχθές και ήρθαμε σπίτι μας με τις οδηγίες να παρακολουθώ προληπτικα μην ανεβάσει πυρετό ξανά και να καθαρίζουμε την μυτούλα με ορο  Όπως φαίνεται κολλησε την ιωσουλα από τον μπαμπά της γιατί όλες οι εξετάσεις καλλιέργειες κλπ είναι μια χαρά ευτυχώς Συνολικά κάναμε 4 φορές μπιμπι στο ποπο μας αντιβίωση και δεν χρειαζόταν να πάρουμε και στο σπίτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...