Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όποιον το διαβάσει 😜

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια μανούλα γέννησε πρόσφατα στο Ρέα,  τι ισχύει σχετικά με τους συνοδούς. 

Μπορεί να κοιμηθεί κάποιος μαζί σου το βράδυ?

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η angel35 είπε:

Καλησπέρα σε όποιον το διαβάσει 😜

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια μανούλα γέννησε πρόσφατα στο Ρέα,  τι ισχύει σχετικά με τους συνοδούς. 

Μπορεί να κοιμηθεί κάποιος μαζί σου το βράδυ?

Γεια σου! Εγώ γέννησα στις 5.4 στο Ρέα!

Μόνο έναν σύνοδο αφήνουν μαζί σου, ο οποίος όμως μετά τις 11 το βραδυ έπρεπε να βγει από το δωμάτιο.Ασε που δε θα μπορούσε να κοιμηθεί και μέσα στο δωμάτιο, δεν έχει χώρο. Το ένα από τα τέσσερα βραδιά που έμεινα, έτυχε να είναι άδεια τα διπλανά κρεβάτια, αλλά και πάλι τα έχουν υπερυψωμένα για να μη μπορεί κάποιος να κοιμηθεί. Είχα ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο είδος πολυθρόνας αλλά μου είπαν όχι. 

Εγώ ήμουν σε τρίκλινο βέβαια. 

Σε μονοκλινο σίγουρα δε θα υπάρχει θέμα.

Παραταύτα, είχα πολύ ωραία εμπειρία από το Ρέα και το προσωπικό. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Σου εύχομαι έναν πολύ καλό τοκετό, με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Riaa είπε:

Γεια σου! Εγώ γέννησα στις 5.4 στο Ρέα!

Μόνο έναν σύνοδο αφήνουν μαζί σου, ο οποίος όμως μετά τις 11 το βραδυ έπρεπε να βγει από το δωμάτιο.Ασε που δε θα μπορούσε να κοιμηθεί και μέσα στο δωμάτιο, δεν έχει χώρο. Το ένα από τα τέσσερα βραδιά που έμεινα, έτυχε να είναι άδεια τα διπλανά κρεβάτια, αλλά και πάλι τα έχουν υπερυψωμένα για να μη μπορεί κάποιος να κοιμηθεί. Είχα ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο είδος πολυθρόνας αλλά μου είπαν όχι. 

Εγώ ήμουν σε τρίκλινο βέβαια. 

Σε μονοκλινο σίγουρα δε θα υπάρχει θέμα.

Παραταύτα, είχα πολύ ωραία εμπειρία από το Ρέα και το προσωπικό. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Σου εύχομαι έναν πολύ καλό τοκετό, με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!😊

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!!! Να σου ζήσει και το παιδάκι σου!

Εμείς διδυμακια περιμένουμε!

Δεν ξέρω αν είχατε το αυτοκίνητο στο parking αλλά κάπου διάβασα ότι αν θελει να φύγει κάποιος από εκεί μπορεί μέχρι τις 21.00 ή 22.00 γτ μετά το πάρκινγκ κλείνει. Ισχύει κάτι τέτοιο γνωρίζεις?

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η angel35 είπε:

Δεν ξέρω αν είχατε το αυτοκίνητο στο parking αλλά κάπου διάβασα ότι αν θελει να φύγει κάποιος από εκεί μπορεί μέχρι τις 21.00 ή 22.00 γτ μετά το πάρκινγκ κλείνει. Ισχύει κάτι τέτοιο γνωρίζεις?

Έχω την εντύπωση ότι είναι έτσι το πρόγραμμα δηλ. ανά 4 ώρες σου φέρνουν το μωρό να θηλάσεις, ενδιάμεσα περνούν οι γιατροί, τα γεύματα, που και να έχεις κάποιον εκ των πραγμάτων πολλές φορές θα βγαίνει έξω από το δωμάτιο. Καλό είναι για να διεκπεραιωνει τα γραφειοκρατικα με το νοσοκομείο και να σε βοηθήσει να σηκωθείς από το κρεβάτι για καμιά βόλτα στο διάδρομο αλλά κάτι περισσότερο δε πιστεύω να μπορεί να προσφέρει. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η angel35 είπε:

Με το καλό τα μωράκια σας! Το πάρκινγκ του Ρέα είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω από το μαιευτήριο.Δεν γνωρίζω για το ωράριο δυστυχώς. Έχει κ αλλά πάρκινγκ τριγύρω που είναι πιο οικονομικα γιατι το πάρκινγκ δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο παροχών του Ρέα.εμεις είχαμε βρει θέση εκτός του πάρκινγκ και έτσι δε πληρώσαμε κάτι.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Riaa είπε:

Με το καλό τα μωράκια σας! Το πάρκινγκ του Ρέα είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω από το μαιευτήριο.Δεν γνωρίζω για το ωράριο δυστυχώς. Έχει κ αλλά πάρκινγκ τριγύρω που είναι πιο οικονομικα γιατι το πάρκινγκ δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο παροχών του Ρέα.εμεις είχαμε βρει θέση εκτός του πάρκινγκ και έτσι δε πληρώσαμε κάτι.

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! ναι ναι ξέρω που είναι! έχει πακέτο βασικά για τις μέρες διανυκτέρευσης στα 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά! 

θα το τσεκάρω και για τα τριγύρω πάρκινγκ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maria98 να ξεκουραζεσαι όσο μπορείς κ να τ παρακολουθείς. Εγω πρέπει να αναβάλλω τη β επιπέδου γτ ο άντρας μ ξύπνησε με γαστρεντεριτιδα οπότε δ μπορεί να με πάει, μένουμε επαρχία, για τους μεγάλους υπερηχους πηγαίνω θεσσαλονικη, οπότε θα πάρω να τ αλλαξω τ ραντεβού.
    • Καλημέρα 🩷 Πόνος να νιωθω δυσφορία όχι δεν είναι,  αλλά είναι κανονική ενόχληση όσο κρατάει το πέτρωμα
    • Κορίτσια καλημέρα!  Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι στην 6η μέρα τις ετ με εμβρυάκι πέντε ημερών και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια συμπτώματα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ. Έκανα ετ την Παρασκευή που μας πέρασε 10/01 και έχω χοριακή 20/01. Εχθές ήταν η πρώτη φορά που είχα πόνο στο στήθος από το πρωί και γερά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, να πω την αλήθεια τα χρειάστηκα γιατί ενώ ξάπλωσα μετά τη δουλειά και γενικά ήμουν ξάπλα από το μεσημέρι που γύρισα μέχρι το βράδυ που πήγα για ύπνο δεν περνούσαν. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με μαξιλάρι στα πόδια για να τα έχω λίγο πιο ψηλά. Σήμερα που σηκώθηκα για την ώρα είμαι καλά, τι λέτε να συμβαίνει, έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Να σημειώσω ότι είχα και πολλά αέρια εχθές, δεν ξέρω αν ευθυνόταν το φαγητό, γιατί έφαγα όσπρια με μπρόκολο, και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο αίμα, ότι αφορά θέμα αιμορραγίας δηλαδή. Για εμφύτευσης δεν νομίζω ότι θα έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί διάβασα ότι με τα φάρμακα, την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω είναι δύσκολο να υπάρξει ή έστω να φανεί κάτι.
    • Κορίτσια καλημέρα!  Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι στην 6η μέρα τις ετ με εμβρυάκι πέντε ημερών και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια συμπτώματα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ. Έκανα ετ την Παρασκευή που μας πέρασε 10/01 και έχω χοριακή 20/01. Εχθές ήταν η πρώτη φορά που είχα πόνο στο στήθος από το πρωί και γερά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, να πω την αλήθεια τα χρειάστηκα γιατί ενώ ξάπλωσα μετά τη δουλειά και γενικά ήμουν ξάπλα από το μεσημέρι που γύρισα μέχρι το βράδυ που πήγα για ύπνο δεν περνούσαν. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με μαξιλάρι στα πόδια για να τα έχω λίγο πιο ψηλά. Σήμερα που σηκώθηκα για την ώρα είμαι καλά, τι λέτε να συμβαίνει, έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Να σημειώσω ότι είχα και πολλά αέρια εχθές, δεν ξέρω αν ευθυνόταν το φαγητό, γιατί έφαγα όσπρια με μπρόκολο, και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο αίμα, ότι αφορά θέμα αιμορραγίας δηλαδή. Για εμφύτευσης δεν νομίζω ότι θα έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί διάβασα ότι με τα φάρμακα, την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω είναι δύσκολο να υπάρξει ή έστω να φανεί κάτι.
    • @Katiana1987ναι κορίτσι μου κοριτσάκι περιμένω. Κ τ αλλα μ κορίτσια είναι αλλα δ είχα τέτοια θέματα. Κάτι φουσκωματα στο 1ο τρίμηνο κ μετά τίποτα απολύτως! Σ ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω ναι να περάσουν κάποια στιγμή. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...