Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάλλον βιοχημική εγκυμοσύνη! 😢

Xrissa

Recommended Posts

Προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και 2 μήνες για παιδάκι! Ενώ περίμενα να αδιαθετήσω 22/05 κάνω ένα τεστ στο σπίτι 2 μέρες νωρίτερα! Η χαρά μου ήταν τεράστια όταν στο παράθυρο βγήκε ένα μεγάλο +. Στις 23/05 ουσιαστικά 2ηρη μέρα καθυστερήσης θέλησα να το επιβεβαιώσω με ένα ακόμα τεστ! Δίστιχος αρνητικό! Το ίδιο απόγευμα ηρθε και η περίοδος μου! Από ότι διάβασα λέγετε βιοχημική εγκυμοσύνη. Καμία άλλη κοπέλα με παρόμοια εμπορεία;;; Έχω στεναχωρεθει πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 16 ώρες, ο/η Xrissa είπε:

Προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και 2 μήνες για παιδάκι! Ενώ περίμενα να αδιαθετήσω 22/05 κάνω ένα τεστ στο σπίτι 2 μέρες νωρίτερα! Η χαρά μου ήταν τεράστια όταν στο παράθυρο βγήκε ένα μεγάλο +. Στις 23/05 ουσιαστικά 2ηρη μέρα καθυστερήσης θέλησα να το επιβεβαιώσω με ένα ακόμα τεστ! Δίστιχος αρνητικό! Το ίδιο απόγευμα ηρθε και η περίοδος μου! Από ότι διάβασα λέγετε βιοχημική εγκυμοσύνη. Καμία άλλη κοπέλα με παρόμοια εμπορεία;;; Έχω στεναχωρεθει πολύ!

Καλημέρα κορίτσι μου..Δυστυχώς 4 παρόμειες εμπειρίες σε 6 μήνες..Εγώ βέβαια είμαι και μεγαλούτσικη ..Ψάχτηκα βέβαια δεν έχω κάποιο θέμα..Μόνο ως τυχαίο γεγογονός θα το πάρεις και θα κρατήσεις το θετικό ..Γίνεται σύλληψη..Καλή συνέχεια κορίτσι και ότι άλλο θες εδω είμαστε

Καλη σου μέρα.

Γενικά να ξέρεις οι βιοχημικές υπάρχουν...αυτό που μπορώ να σου προτείνω είναι να κάνεις όλες τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, σε αιματολόγο εννοείται!!!, να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου και να παίρνεις ήδη τις βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα και να συνεχίσεις να απολαμβάνεις την επαφή με το έτερον σου ήμισυ και θα μείνεις έγκυος. Καταλαβαίνω πως είσαι μικρή και δυο μήνες προσπάθειας δεν είναι πολύς καιρός. Αλλά θέλει και λίγη προετοιμασία.

Να μην στεναχωριέσαι, όσο και να μην θέλεις να το ακούς αυτό, αλλά εδω στο φόρουμ θα διαβάσεις πολλά....επομένως συνέχισε με αισιοδοξία και όλα θα γίνουν. 

Καλημέρα και εγώ είχα… είχα κάνει όμως τεστ 39 μέρα του κύκλου μου (δεν είχα σταθερό κύκλο  ) και βγήκε θετικό.. μετά από 3 μερες είχα αίμα κάνω άλλο ένα τεστ το πρωί με την περίοδο και βγήκε πάλι θετικό αλλά τελικά ήταν βιοχιμικη αποβολη εντάξει είναι σοκ στην αρχή όταν σου συμβαίνει αυτό… εμενα μια γιατρός που ρώτησε τότε μου λέει ααα είναι λαθος τα τεστ.. 2 τεστ διαφορετική εταιρία διαφορετικες μερες και είναι λεθος; Μετά ρώτησα αλλους δυο γιατρους και έτσι έμαθα για την βιοχιμικη αποβολή… μετά που την ειπα την γιατρό ότι ρώτησα και άλλου λέει ναι βιοχιμικη ήταν αλλα δεν το ειπα για να μην σε στεναχωρήσω 😳 αλλαξα γιατρό εννοείται.. ουσιαστικά έγινε σύλληψη αλλά για κάποιο λόγο δεν προχώρησε… καλά θα ειναι όμως να ενημερώσεις τον γιατρό σου και να πας να σε δει..  εγω κοίταξα το θετικό στην υπόθεση ότι αφού έγινε μια φορά σύλληψη θα ξανά γίνει.. τώρα είμαι 6 μηνών εγκυος σου εύχομαι γρήγορα να έρθει και σε εσενα το σπορακι σου 😊

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας….. είμαι 32 έχω κάνει όλες τος απαραίτητες εξετάσεις με τον γιατρό μου! Είναι όλα καλά πριν αρχίσουμε τις προσπάθειες! Απλά απογοητεύτηκα λίγο! Εννοείται θα συνεχίσω τις προσπάθειες! Elk με το καλό το μωράκι σου! Μου έδωσες αρκετό κουράγιο!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...