Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου κ να μου δώσετε ελπίδα αν υπάρχει.. Γύρω στα 42 μου όταν δεν εμένα έγκυος φυσιολογικά αρχίσαμε τις προσπάθειες μας με γυναικολόγους, εξετάσεις, κτλ. Προχωρήσαμε σε εξωσωματικές κ καταλήξαμε κακής ποιότητας ωάρια κ προχωρήσαμε με ξένα. Πήραμε 6 βλαστοκύστες. Βάζουμε τις δυο στα 44 μου κ μετά από δυσκολίες, αιμορραγίες έφερα στον κόσμο ένα αγοράκι. Μετά από λίγο καιρό αποφασίσαμε με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε για αδελφάκι. Προχωράμε με δυο βλαστοκύστες αλλά στις 6 εβδομάδες μετά από αιμορραγία τελείωσαν όλα. Κάνω ξανά από την αρχή εξετάσεις και υστεροσκοπηση. Τελευταία μας ελπίδα με τις δυο βλαστοκύστες που απέμειναν. Τα καταφέραμε στα 46 μου. ´Ολη μέρα ξάπλα γιατί κ πάλι άρχισαν οι ανεξήγητες αιμορραγίες. Φτάσαμε να ακούσουμε δυο καρδούλες. Τελικά φεύγει το ένα κ προχωράμε με το ένα. Όλα τέλεια μέχρι που φτάσαμε στις 12 εβδομάδες πάω στο γυναικολόγο κ μου λέει σταμάτησε η καρδιά του εμβρύου. Παλινδρόμη κύηση. Κλάματα!!
Κάναμε  απόξεση κ έστειλαν δείγμα για καρυοτυπο του εμβρύου (ακόμα δεν έχουμε αποτελέσματα). 
Πέρασε απο το μυαλό μου να ξανά αρχίσω από την αρχή (δεν μας έχουν απομείνει άλλες βλαστοκύστες) αν κ φοβάμαι μην συμβούν κ πάλι τα ίδια. Ένα αδελφάκι για το αντράκι μου που είμαστε κ εμείς μεγαλύτεροι σε ηλικία να μεγαλώνουν μαζί.

Παρακαλώ θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες σας κ την άποψη σας. Σας ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Ειλικρινα θαυμαζω τον αγωνα που εδωσες και εισαι διατεθειμενη να δωσεις παρα την ψυχολογια που μπορει να εχεις λογω της απωλειας.. Δεν ειναι ποτε αργα να προσπαθησεις να το κανεις αν αντεχεις κι εχεις την δυναμη ! Να το κανεις ομως γιατι το θες εσυ κι ο αντρας σου πανω απ'ολα,μην νιωθεις οτι ειστε μεγαλοι και το "χρωστας"στο αγορακι σου για να μην μεινει μονο του! Ειμαι σιγουρη οτι με την αγαπη που θα λαβει απο εσας δεν θα του λειψει τιποτα αλλο και στο λεω εγω που ειμαι μοναχοκορη και ποτε δεν μου ελειψε(προσωπικα)ενα αδερφακι! Αλλωστε στα 44 εισαι νεοτατη να το δεις να μεγαλωνει,να πηγαινει σχολειο,να φτιαχνει τη ζωη του οπως θελει! ❣️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Angel44 είπε:

Κορίτσια θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου κ να μου δώσετε ελπίδα αν υπάρχει.. Γύρω στα 42 μου όταν δεν εμένα έγκυος φυσιολογικά αρχίσαμε τις προσπάθειες μας με γυναικολόγους, εξετάσεις, κτλ. Προχωρήσαμε σε εξωσωματικές κ καταλήξαμε κακής ποιότητας ωάρια κ προχωρήσαμε με ξένα. Πήραμε 6 βλαστοκύστες. Βάζουμε τις δυο στα 44 μου κ μετά από δυσκολίες, αιμορραγίες έφερα στον κόσμο ένα αγοράκι. Μετά από λίγο καιρό αποφασίσαμε με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε για αδελφάκι. Προχωράμε με δυο βλαστοκύστες αλλά στις 6 εβδομάδες μετά από αιμορραγία τελείωσαν όλα. Κάνω ξανά από την αρχή εξετάσεις και υστεροσκοπηση. Τελευταία μας ελπίδα με τις δυο βλαστοκύστες που απέμειναν. Τα καταφέραμε στα 46 μου. ´Ολη μέρα ξάπλα γιατί κ πάλι άρχισαν οι ανεξήγητες αιμορραγίες. Φτάσαμε να ακούσουμε δυο καρδούλες. Τελικά φεύγει το ένα κ προχωράμε με το ένα. Όλα τέλεια μέχρι που φτάσαμε στις 12 εβδομάδες πάω στο γυναικολόγο κ μου λέει σταμάτησε η καρδιά του εμβρύου. Παλινδρόμη κύηση. Κλάματα!!
Κάναμε  απόξεση κ έστειλαν δείγμα για καρυοτυπο του εμβρύου (ακόμα δεν έχουμε αποτελέσματα). 
Πέρασε απο το μυαλό μου να ξανά αρχίσω από την αρχή (δεν μας έχουν απομείνει άλλες βλαστοκύστες) αν κ φοβάμαι μην συμβούν κ πάλι τα ίδια. Ένα αδελφάκι για το αντράκι μου που είμαστε κ εμείς μεγαλύτεροι σε ηλικία να μεγαλώνουν μαζί.

Παρακαλώ θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες σας κ την άποψη σας. Σας ευχαριστώ!

Λυπάμαι πολύ για τις απώλειες σου κορίτσι μου. Ταυτόχρονα σε θαυμάζω για την επιμονή σου και το θάρρος σου, έχεις πάρει ήδη τόσες σωστές αποφάσεις που είμαι σίγουρη ότι θα πάρεις ακόμα μια. Καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου για την ηλικία και το παιδί, αλλά δεν είναι πάντα τα αδέλφια η παρέα που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν αδέλφια που δεν μιλιούνται και φίλοι που είναι καλύτεροι από συγγενείς. 

Οποία απόφαση και να πάρετε εύχομαι να έχετε μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια! 

Αν χρειαστείς να μιλήσεις για τις απώλειες σου μπορείς να έρθεις στην ομάδα στο facebook 

https://www.facebook.com/groups/1125643150846154/?ref=share

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Sofia86 είπε:

Ειλικρινα θαυμαζω τον αγωνα που εδωσες και εισαι διατεθειμενη να δωσεις παρα την ψυχολογια που μπορει να εχεις λογω της απωλειας.. Δεν ειναι ποτε αργα να προσπαθησεις να το κανεις αν αντεχεις κι εχεις την δυναμη ! Να το κανεις ομως γιατι το θες εσυ κι ο αντρας σου πανω απ'ολα,μην νιωθεις οτι ειστε μεγαλοι και το "χρωστας"στο αγορακι σου για να μην μεινει μονο του! Ειμαι σιγουρη οτι με την αγαπη που θα λαβει απο εσας δεν θα του λειψει τιποτα αλλο και στο λεω εγω που ειμαι μοναχοκορη και ποτε δεν μου ελειψε(προσωπικα)ενα αδερφακι! Αλλωστε στα 44 εισαι νεοτατη να το δεις να μεγαλωνει,να πηγαινει σχολειο,να φτιαχνει τη ζωη του οπως θελει! ❣️

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για το μήνυμα σου και που ασχολήθηκες ❣️❣️
.. πονάει πολύ η απώλεια αυτή και ακόμα περισσότερο μετά από τόσες προσπάθειες. Μακάρι να γινόταν να μην το περνούσε ποτέ ξανά καμία γυναίκα.
Εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα μέσα από την καρδιά μου.  

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Λυπάμαι πολύ για τις απώλειες σου κορίτσι μου. Ταυτόχρονα σε θαυμάζω για την επιμονή σου και το θάρρος σου, έχεις πάρει ήδη τόσες σωστές αποφάσεις που είμαι σίγουρη ότι θα πάρεις ακόμα μια. Καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου για την ηλικία και το παιδί, αλλά δεν είναι πάντα τα αδέλφια η παρέα που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν αδέλφια που δεν μιλιούνται και φίλοι που είναι καλύτεροι από συγγενείς. 

Οποία απόφαση και να πάρετε εύχομαι να έχετε μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια! 

Αν χρειαστείς να μιλήσεις για τις απώλειες σου μπορείς να έρθεις στην ομάδα στο facebook 

https://www.facebook.com/groups/1125643150846154/?ref=share

Ευχαριστώ πολύ!! 
Μου δίνεται κουράγιο. 
Ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα και είναι γυναίκες που δεν κράτησαν ποτέ ένα μωράκι δικό τους στην αγκαλιά τους ενώ  εγώ έχω το αντράκι μου .. και ευχαριστώ τον Θεό μέρα νύχτα για αυτό. Να είστε καλά και εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...