Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Με χαρά γράφτηκα επιτελους στην παρέα αυτή μηπως και βρω λιγη παρηγοριά και δύναμη να συνεχίσω τις προσπάθειες.

Είναι πολύ σημαντικη η υπαρξη μια πλατφόρμας που να μποροιύμε να συζητάμε και να βρίσκουμε πληροφορίες και συμπαράσταση για την πιο δυσκολη και σημαντική περιοδο μια γυναίκας.

Η περίπτωση μου είναι δύσκολη, λόγω ηλικίας ειμαι  42 (ναι εντάξει δεν είμαι και 102 αλλά...)και τα νεύρα μου έχουν σπάσει καιρό τώρα.

Οι ιστορίες ατελειώτες και απερίγραπτες..

εύχομαι ο,τι καλύτερο σε όλες!!

Καλή Συνέχεια!

Ελένη

Δημοσίευση
στις On 14/5/2022 at 4:18 ΜΜ, ο/η EleniVo είπε:

Με χαρά γράφτηκα επιτελους στην παρέα αυτή μηπως και βρω λιγη παρηγοριά και δύναμη να συνεχίσω τις προσπάθειες.

Είναι πολύ σημαντικη η υπαρξη μια πλατφόρμας που να μποροιύμε να συζητάμε και να βρίσκουμε πληροφορίες και συμπαράσταση για την πιο δυσκολη και σημαντική περιοδο μια γυναίκας.

Η περίπτωση μου είναι δύσκολη, λόγω ηλικίας ειμαι  42 (ναι εντάξει δεν είμαι και 102 αλλά...)και τα νεύρα μου έχουν σπάσει καιρό τώρα.

Καλή Συνέχεια!

Ελένη

καλώς όρισες Ελένη μου στην παρέα μας και στο φόρουμ αυτό που ανταλλάζουμε εμπειρίες και μοιραζόμαστε προβληματισμούς!

ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχεις ο τι ποθείς !! πίστη, υπομονή κ σωστή καθοδήγηση....

Δημοσίευση
στις On 14/5/2022 at 4:18 ΜΜ, ο/η EleniVo είπε:

Καλή Συνέχεια!

Ελένη

Καλώς όρισες στην παρέα μας!!! Εγώ κλείνω τα 44 σε ένα μήνα και το παλεύω εδώ και 2μιση χρόνια είπα ότι θα δώσω μια τελευταία ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι και αν δεν προκύψει κάτι από Σεπτέμβρη προχωράω σε εξωσωματική και ότι γίνει.. Ήδη έχω κλείσει ραντεβού με το κέντρο εξωσωματικής του Αλέξανδρας για τον Ιούνιο να κάνω μια κουβέντα μαζί τους

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να μην αγχώνεσαι..το ότι προέκυψε εγκυμοσύνη στο τρίμηνο δε σημαίνει ότι θα έρθει πάλι στους 3 μήνες..ειναι μικρό το διάστημα που προσπαθείτε..κ αν έχουν κ μεγαλύτερη διαφορά το έγινε? Δεν χρειάζεται να αγχωνομαστε με τα κουτάκια που έχουμε στο κεφάλι μας. Έχετε το παιδακι σας κάντε τη προσπαθεια σας, αν προκύψει καλώς. Αλλιως γυρνα στη δουλίτσα σου να αλλάξεις κ λιγο αέρα όπως ειπε κ η Ρένα  κ με το καλό όταν ερθει θα κάνεις ολα αυτα που σκέφτεσαι..αντε να χαρείς τον Αύγουστο 💕
    • Εγώ Τετάρτη έχω γιατρο και λογικά μετά πριν το επόμενο ραντεβού θα ναι και η καμπύλη ζαχάρου.
    • Καλό μήνα κορίτσια τέλεια μεγαλώνουν τα δίδυμακια σας. Εγώ στον πρώτο μου είχα Πητ 19 Οκτωβρίου και θα γεννούσαν νωρίτερα λόγω θεμάτων και είχα κάνει τα ψώνια τα μεγάλα τον Αύγουστο γιατί χρειάστηκε να κάτσω και δέκα μέρες ξάπλα μετά το Σεπτέμβρη οπότε τότε μετά ετοίμασα βαλίτσα για μαιευτήριο 
    • Αν είναι μια φορά στο τόσο είναι γιατί προετοιμάζεται το σώμα μου είχε πει η γιατρός 
    • Καλημερουδιααα κοριτσια μου τι ωραια πραγματα διαβαζω. @Diwni αρα εχεις βρει τα κολπα και την αποτρεπεις τη γκρινια πολυ καλο αυτο. Βελτιωνεται και αυτη παει προς 3ο μηνα τωρα οποτε θα μαλακωσει η γκρινιτσα. @ΜαρίαΔημήτρης παιδι μου ποσο τρωει; Εμεις κανουμε 6 γευματα την ημερα απο 120 μλ και τα 2 απο αυτα του φτιαχνω 150μλ και η παιδιατρος με κραζει οτι ειναι βαρυ το γευμα και να ταιζω μικρη ποσοτητα συχνοτερα. Αλλα εγω παω με τα θελω του μπεμπη δηλαδη καθε 3-4 ωρες και το βραδυ υπνος. Εγω θα σας πω κιλα και υψος την επομενη εβδομαδα π θα παμε, σημερα γιναμε 3ων μηνων και δε χορταινω το φαφουτικο χαμογελο του🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...