Μετάβαση σε περιεχόμενο

βοηθεια,please

Recommended Posts

Αρχές της εβδομάδας έμαθα ότι είμαι 6 εβδομάδων έγκυος.έχω πολύ άγχος.σημερα ποναει η κοιλά μου σαν να μου ερθει περίοδος.εχω και λιγα καφέ.επικοινώνησα με το γιατρό μου και μου είπε ότι δεν ειναι ιδιαίτερα ανησυχητικό.μου εδωσε προληπτικά καποια χαπια.συμβαινει αυτο στην αρχή;ανησυχώ παρα πολυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα...

ναι συμβαινει ... μην ανησυχεις...να ακους το γιατρο σου και να ξεκουραζεσαι...ΟΧΙ αποτομες κινησεις...οσο μπορεις περισσοτερο ηρεμια και ξαπλα! ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!

Ξαπλωσε στο κρεββατι σου ή στον καναπε και να σηκωνεσαι μονο για τουαλετα

Συμβαινει σε πολλες κοπελες και τις περισσοτερες φορες ολα πηγαινουν καλα

Βαλε tv ή κατι χαλαρο σε dvd να χαλαρωσεις ή διαβασε κατι να ξεχαστεις

Aν εχεις καποιον να σου κρατα συντροφια καλο θα ειναι...για να περασει λιγο ο φοβος...

Εσωρουχο ασπρο να ελεγχεις την κατασταση οχι καφεδες οχι βοτανα οχι αρωματικα φυτα στο φαγητο(μαιντανος ανηθος)

Σε φιλω

Μην ανησυχείς είναι συχνό φαινόμενο στην αρχή της εγκυμοσύνης. Είχα κι εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες. Ο γιατρός μου μου είπε ότι μπορεί να είναι και υπολείμματα από την τελευταία περίοδο.

Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην κουράζεσαι για μερικές ημέρες.

Αν δουλεύεις καλό είναι να πάρεις άδεια για μερικές μέρες να ξεκουραστείς.

Μην αγχώνεσαι κι όλα θα πάνε καλά.

Καλή συνέχεια.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ! ΡΩΤΗΣΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ!!:)

sugxaritiria!!!!!

ta ponakia isos na ta exeis gia olo to proto trimino. einai simadi egkumosunis, megalonei i mitra. gia ta kafe den xero giati den eixa. xalarose kai kane thetikes skepseis!!!!!! ola tha pane kala!!!!!

Μαρια μου μην ανησυχείς για μένα!!και γω στην αρχη ειχα πονάκια περιόδου..όπως επίσης και λιγα καφέ..Ο γιατρος μου ειχε δωσει προγεστερόνη(utrogestan).Και ολα μια χαρα!!!Σε μια εβδομαδα μπαινω στον μηνα μου!!Να ξεκουραζεσαι τωρα στην αρχή μονο!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ MARIAZANTE.ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗ 14 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΠΡΑΓΜΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.Α ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ UTROGESTAN 6 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΜΟΝΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Να ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου και να ξαπλώσεις. Μην το σκέφτεσε γιατί θα αγχωθείς και δεν κάνει. Να είσαι χαλαρή, να μην κάνεις άσκοπες κινήσεις και προσ Θεού όχι βάρη και απότομες κινήσεις.

Λίγη προσοχή αυτές τις μέρες δεν βλάπτει.

Όλα θα πάνε καλά :)

Γεια σου Μαριαζαντε...

Εγω ειχα παθει πολυ χειροτερο στην εκτη εβδομαδα... ενα βραδυ γυρνωντας σπιτι ειδα αρκετο αιμα και πανικοβληθηκα... ο γιατρος μου συνεστησε ξεκουραση, πυτζαμουλες και κρεβατακι για κανενα μηνα, και μετα ολα καλα... δεν ειχα, δοξα τω θεω, κανενα αλλο προβλημα στην εγκυμοσυνη μου...

Μην αγχωνεσαι... θα περασει...:kiss:

απολαυσε την ξεκουραση που ειπαν τα κοριτσια και κανε οτι λεει ο γιατρος σου.μην ανησυχεις,πολλες τα εχουν αυτα:)

ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟ! ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ!

Γεια σου Μαρίαζαντε. Για τα πονάκια είχα και εγώ και μάλιστα αρκετά! Αφού έλεγα ότι δεν είμαι έγκυος και θα μου έρθει η περίοδος μου από ώρα σε ώρα. Καφέ, ευτυχώς δεν είχα, αλλά θυμάμαι τον γιατρό που μου έλεγε για τα συμπτώματα και μου τόνισε το εξής:

"Στην περίπτωση που δεις καφέ ή και αίμα ακόμα, πριν πανικοβληθείς, αγχωθείς σε πιάσει υστερία, θα με πάρεις ένα τηλέφωνο και θα ξαπλώσεις! Συμβαίνει συχνά"

Για να είμαι ειλικρινής είμαι αρκετές ώρες στο σπίτι, οπότε μπορώ να ξεκουράζομαι καλά! Η δουλειά μου είναι πολύ χαλαρή! Ίσως είναι ένα ξέσπασμα του οργανισμού σου από υπερβολική κούραση!

Μην ανησυχεις αφου στο λέει κι ο γιατρός σου, να τον ακούς πάντα κι εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!! Να μας γράψεις τα νέα σου! Πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια...

mariazante καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

Ο γιατρός σου είναι καθησυχαστικός, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι! Πονάκια ναι, θα έχεις στην αρχή, συμβαίνουν τόσες μα τόσες αλλαγές στο σώμα σου! Εγώ δεν είχα αισθανθεί ποτέ μα ποτέ πόνο στην κοιλιά κατά τις περιόδους. Έπρεπε να μείνω έγκυος για να νιώσω πόνο στη μήτρα.

Το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος! Δε θα σε αφήσει να απολαύσεις την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου! Πρόσεχε πολύ, όχι βάρη, απότομες κινήσεις, ξεκουράσου αρκετά, εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι μπορείς να ξεκουράζεσαι πολύ τώρα χωρίς "τύψεις" και κάνε πράγματα που σε ηρεμούν και απολαμβάνεις!

Όλα με το καλό σου εύχομαι!

mariazante ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ? ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙΑ. ΚΑΝΩ ΥΠΕΡHΧΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΕ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 9Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ... ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ...:kiss:

mariazante μου συγχαρητηρια!!!!:-)

Ευχομαι να εχεις καλη συνεχεια και ολα να πανε καλα....

Η εγκυμοσυνη σου να ειναι τελεια και να την απολαυσεις οσο μπορεις...συμφωνω οτι δεν ειναι τιποτα και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις...Να μην ανυσηχεις και αγχωνεσαι δεν ειναι καλο και να ακους τον γιατρο!

Φιλακια!:-)

συγχαρητηρια!!! ευχομαι να ακουσεις το πιο γλυκο κλαμα :)

μην αγχωνεσαι παντως και εγω στην αρχη της εγκυμοσυνης ειχα καφε για 5 ημερες και μαλιστα τοτε δε γνωριζα ακομα οτι ειμαι εγκυος , οταν εκανα τεστ και εδειξε θετικο απλως ξεκουραζομουν αρκετα και ο γυναικολογος δε θεωρησε οτι ειναι κατι σοβαρο και δε μουεδωσε ουτε ορμονες (utrogestan)

πονους περιοδου θα νιωθεις συχνα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης γιατι ανοιγει η μητρα. να φανταστεις οτι εγω ακομα και τωρα που σε 1 εβδομαδα μπαινω στον 9ο νομιζω καμια φορα οτι εχω περιοδο τοσο εντονοι ειναι οι πονοι.

να εισαι καλα και να υποδεχτεις το αγγελουδι σου!!

κοπελα μου μεχρι και τον 3ο μηνα ειχα καφε αιματακι και οι πονοι αυτοι ηταν σταθεροι μεχρι και τον 4ο αφου τουσ ειχα συνηθισει τοσο που μετα που δεν ποναγα ανησυχουσα,ξεκουρασου οπωσ σου λεει ο γιατροσ και ασε το αγχοσ να παει διακοπεσ ολα καλα θα πανε :kiss:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΦΕ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ , ΕΓΩ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ! ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ !!! ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!

Καλησπέρα,

καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και κατά δεύτερον όλα είναι πολύ καλά , οι πόνοι περιόδου ειναι γιατί μεγαλώνει η μήτρα και όσο αφορά τα καφέ θέλει ξεκούραση εγώ είχα αίμα και πολύ μάλιστα μέχρι την πρώτη εβδομάδα του τέταρτου και τώρα την άλλη εβδομάδα μπαίνω στον 7ο. Μην ανυσηχείς καθόλου απλά κρεββατοθεραπεία. Εμένα επίσης ο γιατρός μου μου είχε δωσει και κάτι χαπάκια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...