Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...!!!

katrina

Recommended Posts

Κοπέλες μου αύριο τελικώς το πρωί θα εισαχθώ για προγραμματισμένη καισαρική τομή, η κλινική εικόνα, λόγω παθολογικών αιτίων δεν μας επιτρέπει άλλο την αναμονή...

Θέλω ειλικρινά να ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΕΣ τις κοπέλες ανεξαιρέτως:) , γιατί πραγματικά είχα την καλύτερη συντροφιά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου...:) Κάθε κοπέλα με το ιδιαίτερο του χαρακτήρα της προσέφερε συμβουλές, συζητήσεις ευχάριστες, γέλιο, απόψεις, ακόμη και μικροπαρεξηγησούλες!:) (όλα να τα συγχωρούμε,:) είπαμε καλή καρδιά,:) είναι και οι άτιμες οι ορμόνες σε κατάσταση πολέμου:woohoo: ).

Δε γνωρίζω, αν θα καταφέρω σύντομα να επανέλθω δριμύτερη,:( καθώς οι μέλλουσες συνθήκες παραμένουν άγνωστες... Οπότε ένιωθα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων...:cheer: :cheer: :cheer:

Ευελπιστώ πρώτα ο Θεός και η Παναγία να κρατήσω την μπέμπα μου υγιέστατη...:) Εκεί εναποθέτω κάθε μου ελπίδα...:)

Εύχομαι με όλη μου την θετική ενέργεια στις εγκυμονούσες καλή συνέχεια και με το καλό να γεννήσουν υγιέστατα μωρά! Υπομονή και αισιοδοξία!:cheer: :cheer: :cheer:

Σε όσες κοπέλες αναμένουν την άφιξη ενός μωρού, ο πελαργός σύντομα να τους επισκεφτεί!:) Να ελπίζουν και να προσεύχονται, γιατί ο ΘΕΟΣ αργεί αλλά ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ!:) :) :)

Στις μαμάδες μας, που μας συμβουλεύουν πάντοτε, να χαίρονται τα παιδάκια τους,:) να ζουν ευτυχισμένες στιγμές,:) απλές και καθημερινές, γιατί εκεί είναι η ευτυχία!:) Να ζήσουν τα παιδάκια τους και να τα ανατρέφουν με ηθικές αξίες... Είναι ό,τι καλύτερο για το μέλλον ενός παιδιού!:)

Σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες εύχομαι γρήγορα ό,τι επιθυμούν να πραγματοποιηθεί! :) :) :)

Σε όλους υγεία και αγάπη!:cheer: :cheer: :cheer:

Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

ΥΣ.Ελπίζω να με διαψεύσω και να επανέλθω άμεσα,:) γιατί θα μου λείψει η όμορφη παρέα σας!:);) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katrina καλημερα:)

σου ευχομαι μεσα απ'την καρδια μου να πανε ολα καλα,να μην ταλαιπωρηθεις ουτε εσυ ουτε το μπεμπακι σου και αυριο κιολας να το κρατας υγιεστατο αγκαλιτσα....

μην φοβασαι καθολου,ολα μια ιδεα ειναι;)

θα δεις οτι σε λιγες μερες θα μας λες για το μωρακι σου και την εμπειρια σου:laugh:

φιλια!

Κατρινα μου σου ευχομαι με το καλο να δεχθεις το μωρουλι σου...:laugh:

Η αληθεια ειναι οτι θα μας λειψει η παρεα σου αλλα δεν πειραζει...:)

Κοιτα να ευχαριστηθεις αυτην την ομορφη στιγμη της ζωης σου και οποτε μπορεις και εχεις κουραγιο θα τα λεμε κι'εμεις;)

Καλη λευτερια λοιπον και καλη λοχεια στη συνεχεια...:)

:kiss: :kiss: :kiss:

Katrina mou

me to kalooooooooooooooo

na fereis tin beboula sou ston kosmo!!!

Ola tha pane kala,

o Kyrios den mas egjataleipei pote...

Poly xairomai pou tha genniseis...

Se liges meres tha doume photo sas, e?

Teeeeeeeleia!

Tha se skeftetai to Mammy

kai tha sou stelnoume thetiki energeia...!

Filiaaaaaaaaaaaaa kai xamogela!!!!

Ftanei i megali mera!!!!!!!!!!!!!!

katrina κοπελα μου με το καλο κ υγιεστατες ευχομαι κ οι δυο μαμα κ κορη:) σιγουρα θα λειψεις απο ολες μας αλλα θα περιμενουμε την επιστροφη σου γεματες αποριες κ ερωτησεις,κ σιγουρα θα εχεις να μας διηγηθεις πολλα;) καλη λευτερια κ να τη χαιρεστε τη ζουζουνα σας:kiss: :kiss:

Katrina μου!!!!!!!!!!

ΜΕ το καλο να υποδεχτειτε την κορη σας!!!!!!!!!!!!!!!!:cheer: :cheer:

Η σκεψη μου θα ειναι σ εσενα!!!!!!!!!

Ανυπομονω να μας γραψεις τα ευχαριστα:cheer:

Πολλα πολλα φιλια.!!!!

Filenada mou emeis ta exoume pei apo pm...

Wmos pali tha sou euxithw...

Agapoulina mou me to kalo na fereis tin korasa sou ston kwsmo,,,

Kali eleftheria kai Panta ugeiestatoi...

Sou euxwme ola ta kalitera agapi mou...

Emeis edw sto mammy tha se perimenoume...

Theloume na methoume ola ta nea sas eee...

O theos mazi sas...

Filia apo mena...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ & ΦΩΤΟ.:kiss:

Katrina με το καλό να κρατήσεις την μπέμπα σου στην αγκαλιά σου.

Να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις και να δείς που όλα θα πάνε καλά.

Αύριο θα κρατάς το αγγελούδι σου και θα τα έχεις ξεχάσει όλα.

Ο θεός μαζί σας.

katrina μου σου εύχομαι καλή δύναμη και σου στέλνω όλη τη θετική μου ενεργεια! Μη φοβάσαι τίποτα, όλα θα πάνε κατ' ευχην και να δεις που όταν αύριο, με το καλό, θα κρατάς τη μπέμπα σου αγκαλια, δε θα το πιστεύεις!!! Θα περιμένουμε και τις δικές σου φωτογραφίες απο την κούκλα σου και φυσικά την εμπειρία του τοκετού! Με το καλό να ανταλλάζουμε τις εμπειρίες μας στη συνέχεια. Εσύ ως νέα αγχωμένη μάνα και εγώ ως μάνα βετεράνα!! :) :) :) :) Πολλά Φιλιά!!

katrina

σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και να γυρισετε με την κορακλα σου ευτυχισμενες και οι 2 στο σπιτι!!

Αχ...μια μια...αντε ξελαφρωνετε...Σημερα η katrina, thouli...

Και η Γιωτα θα παρει σειρα ....

Αγχωθηκα ....

ΦΙΛΑΚΙΑ η σκεψη μας μαζι σου!

Και μετά εγώ και η juliana Αννιώ μου!!!

Εγώ χτες λίγο αγχώθηκα αλλά σήμερα είμαι καλύτερα!!

Όσο παιρνάνε οι μέρες ερχόμαστε πιο κοντά στα μωρά μας!!

Καλή Λευτεριά σε όλα τα κορίτσια!

:kiss:

Katrina μου σου ευχομαι με το καλο ένα υγιεστατο κοριτσάκι!!!!Ολα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!!:) :) :) :) Εμεις όλες απο εδω θα σου στελνουμε ολη μας την θετική ενέργεια και θα ευχομαστε για το καλύτερο..που έτσι και θα γινει!!Σας περιμένουμε πίσω γιατι θα μας λειψεις πολύ πολύ!!!!:) :) Με το καλο γλυκειά μου και περιμένουμε να μας πεις και τα ευχάριστα απ την ομορφη πριγκιπέσσα σου!!!:) :) :)

katrina γεια σου!!επιτελους η αυριανη μερα θα ειναι η πιο ευτυχησμενη στιγμη στη ζωη σου. απο αυριο θα κρατας αγκαλιτσα το θαυμα της ζωης σου τη κορουλα σου.η παναγια μαζι σας!!!!!!!!!!!!!φιλακια και καλη λοχια να χεις.........:) :laugh: :cheer::lol:

Katrina με το καλό κοπέλα μου!!!!Όλα να σου πάνε καλά!!!!

Τα μωράκια μας θα έχουν γενέθλια την ίδια μέρα!!!!Και εγώ μπαίνω αύριο στις 7.00 π.μ για πρόκληση τοκετού....Περιμένω σύντομα νέα σου....

Καλή επιτυχία και σε σένα Cristin.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να επιστρέψεις γρήγορα να μας πείς την εμπειρία σου.

Με ένα πόνο σου εύχομαι, καλή λευτεριά.

με το καλό κοριτσια βλεπω οτι εισαστε μαζεμενες αυτες τις μερες. Με το καλο να φερετε στον κοσμο τα μωρακια σας και να ειναι υγιεστατα. Μια ευκολη γεννα σας ευχομαι και καλη αναρρωση κ με το καλο μετα να επιστρεψετε σπιτια σας με τους θησαυρους σας

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!

ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!

ΜΟΝΟ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ..

αχ κατερινακι μου εφτασε η ωρα.

ευχομαι ολα να πανε καλα κ ναχεις στην αγκαλιτσα σου αλλη μια κουκλα πατριωτισα;)

θα μας λειψεις...

νασαι καλα κοπελα μου κ περιμενουμε νεα σου.

Υ/Γ εκκρεμει κ ενας καφες μη ξεχνιομαστε;)

φιλακια :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...