Μετάβαση σε περιεχόμενο

απογευματινη βάρδια σε προνήπια στη Θεσσαλονικη?

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια χαρα! 

ο Ηλιας από Σεπτεμβρη θα παει προνήπια και ψαχνουμε κα΄ποιο σχολείο που να εχει και απογευματινή βάρδια, για να συμβαδίζει με το ωράριο της δουλειάς μου. Υπάρχει κανένα αξιόλογο σχολείο με απογευματινή βάρδια στις περιοχες κέντρο-ανατολικη Θεσσαλονικη?

ευχαριστω εκ των προτέρων!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κ γω ιδανικά θα ήθελα να κάτσω κάνα 2μηνο πιο πολύ για να ξεκουραστώ! Εμένα δεν με πειράζει που τα αφήνω, έτσι κι αλλιώς με τον μπαμπά τους θα είναι. Άσε που εγώ δεν είμαι τόσο τρελαμενη με την μητρότητα.  Αχ ο ύπνος είναι ένα βάσανο. Με ενοχλεί πολύ το μωρό που μέσα στην νύχτα την πιάνει περιέργεια κ εξερευνεί όλον τον εσωτερικό μου κόσμο, (γιατρός θα γίνει κ μαθαίνει ανατομία από τώρα;;;) εννοείται συνέχεια ρέψιμο κ το ρέψιμο έχει φουλ γαστρικά υγρά, δίψα τρελή, κατούρημα, έχω κ το γιο που ξυπνάει κ κλαίει κ δεν ξέρει κ αυτός τι θέλει, μετά θα έρθει κ γάτα μια βόλτα να με ξυπνήσει....κ αυτό πάει κυλιόμενο όλη νύχτα. Τον σύζυγο δεν τον αναφέρω γτ έχει μετακομίσει στο σαλόνι.  Αχ γενικά τώρα είναι η φάση που κάνω 1-2 πράγματα κ κουράζομαι 
    • Αχ ετσι είμαστε οι Αιγόκεροι απο τη φύση μας. Τέρμα ρεαλιστές, δεν φανταζόμαστε,πατάμε στη γη . Όπως και να εχει ο καθένας ειναι ξεχωριστή οντότητα,λειτουργεί διαφορετικά και ειναι σεβαστό. 
    • Γεια σας βρε κορίτσια! Καλή χρονιά κιόλας… 😍😍 Όλα τα καλά για εσάς και τα νινακια σας!!! @Kiddo χρόνισε και η δικιά σου;;;  25 του μήνα χρονιζουμε κι εμείς και ετοιμάζουμε το παρτι της!! Που πάρτι ενηλίκων θα είναι στην ουσία, αλλά δεν πειράζει!    Έχω καιρό να σας γράψω τα νέα της…  Η ζουζουνα είναι περίπου 83-84 εκατοστά και 10,5 κιλά… μου βγαίνει η μέση! Ακόμα δεν περπατάει, αλλά θέλει να την κρατάς όλη την ώρα όρθια να παίζει. Είναι πολύ καλό παιδί , αρκετά απαιτητικό που δεν κάθεται λεπτό μόνο του. Ακόμα θηλάζουμε και δεν έχω καταφέρει να αποσυνδέσω το βυζι με τον ύπνο. Το βράδυ κάνει από 4 ως 14 αφυπνίσεις , αλλά κάνοντας συγκοιμηση κάπως λέω ότι ξεκουράζομαι κι εγώ…  Δεν έχω επιστρέψει ακόμα στη δουλειά και μόνο που το σκέφτομαι φρικαρω ότι θα πρέπει… άρχισα να φλερτάρω με την ιδέα του να πάρω άδεια άνευ αποδοχών, αλλά δεν τολμάω να πω κάτι προς το παρόν.  Το θέμα που με βασανίζει είναι το θέμα των κιλών… όχι απλά δεν έχω χάσει αυτά που ήθελα, έχω πάρει κιόλας. Ενώ μέχρι την Οκτώβρη που είχαμε τη βάφτιση το πήγαινα καλά, μετά κάπως μου τη γύρισε και ήθελα να τρώω μόνο σοκολάτες. Ακόμα αυτό κάνω δηλαδή. Είναι εθισμός… και παρηγοριά στην μέρα της μαρμότας που ώρες ώρες νομίζω ότι ζω.  Με τις ιώσεις ταλαιπωρηθήκαμε πολύ. Από αρχές Δεκέμβρη κόλλησε από τον άντρα μου και από τότε έχουμε παντρευτεί τη μύξα. Κόλλησε και rsv μετά… μια ομορφιά. Τώρα έχει μύξα λόγω δοντιών από ότι μας είπε η παιδίατρος.. 8 έχει βγάλει και συνεχίζουμε 😊 Αυτά μου έρχονται προς το παρόν… ελπίζω να είστε όλες καλά !! Σας φιλώ 😍😘
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...