Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχχ @Diwni μου θα σ ρθει και μενα αυτη μου ηρθε μια μερα μετα την προηγουμενη και θυμαμαι και τον Αυγουστο μαζι ειχαμε αδιαθετησει. Καλη αρχη σε ολα τα παιδακια εσεις θα εχετε και διαβασματα ειστε full time μανουλες καλη δυναμη. Εγω στην πρωτη ειχα το νορμαλ αιμα αυτη τη φορα ξεφυγε λιγο αλλα το ψιλοεψαξα και ειδα οτι συμβαινει στις πρωτες 3 περιοδους να γινεται ο χαμος. Το ανεφεραν και τα κοριτσια νομιζω και δεν τρομαξα επειδη ειχα δει το μηνυμα της @ΜαρίαΔημήτρης οτι εχει και αυτη πολυ αιμα. Αντε να σ ερθει να μπαινει μια σειρα και σε αυτο. @ΜαρίαΔημήτρης ετσι και γω ανυπομονουσα και τωρα χαλι μαυρο. Θα κοιταξω να μιλησω με το αφεντικο μηπως κοψω κατι γιατι χθες ας πουμε τον εοδα μονο κοιμισμενο το μεσημερι π πηγα σπιτι και μετα λιγο το βραδυ π τον κοιμησα. Βλακειες κανω τελος παντων..
    • Εμένα έτσι μου είχε πει η μαία μου, για να είναι λίγο ενεργό το μωρό, να μην κοιμάται! Ευκαιρία εγώ να φάω σοκολατίτσα! Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τα ίδια! Σε κάθε υπέρηχο σοκολατίτσα!
    • Πρέπει να φάω γλυκό; Αυτό δεν μου το είπε;😅😂 Άντε να δούμε.Μακάρι να είναι καλά.
    • Θα σας στείλω! Σ' ευχαριστώ 🥰 Με το καλό η εξέταση! Να μην αγχώνεσαι καθόλου, να φας το γλυκάκι σου πριν και μετά να καμαρώσεις το μικρό ζουζουνάκι που θα πηγαίνει μία από εδώ και μία από εκεί! 👶
    • Καλησπέρα κορίτσια! Εμεις ειμαστε σε αλμα και ενώ σε γενικές γραμμές ειναι καλη, θέλει συνεχεία αγκαλιά. Γκρινιάζει συνεχεια οπουδήποτε αλλού. Με πεθαίνει η πλατη μου κ τ χερια μου.  @ΜαρίαΔημήτρης και μεις θα ξεκινήσουμε απο βδομαδα στίβο. Και οι 2. Πανε χρονια. Η μεγαλη μου 5η χρονια τωρα η μικρη 3η. Θα ξεκινουσαμε απο αυτή τη βδομάδα αλλα.εχει παρα πολυ ζεστη ακομα κ δ την παλεύω. Αχ ασε φέτος θα εχω 3η δημοτικού, 1η δημοτικού, αγγλικά κ δραστηριότητες. Να δω πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα να τ προλαβαίνουμε ολα. @Sotiria_94 το κλαμα ειναι απο την περίοδο. Θα δεις μόλις σου τελειώσει θα ηρεμησεις. Μας κανει να τ βιώνουμε ολα πιο έντονα. Οχι οτι δ σ λειπει το μωρο σου αλλα λογο περιοδου εχεις ξεσπάσματα. Κ γω περιμενω κ 2 μερες τώρα η ψυχολογία μ ειναι καπως. Έτσι θυμαμαι ήμουν κ τον προηγ μηνα πριν να μ ερθει περιοδος.  Εμενα ακομα να μ ερθει η 2η περιοδος. Η προηγούμενη ηρθε 3 Αυγούστου. Δ ξερω λογο θηλασμού μήπως αργησει να στρωσει ο κύκλος. Την 1η φορά ειχα νορμαλ αιμα. Λέτε τώρα να εχω πολυ? Για να δούμε. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...