Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..!
Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.
Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα.
Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό.
Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε.
Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..
Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!!
Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉
Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
Καλημέρα κορίτσια..
εγώ ξύπνησα χάλια από χθες έχω φριχτό πονόλαιμο δεν μπορώ ούτε να καταπιώ ούτε να μιλήσω σήμερα ξεκίνησε και το μπούκωμα ευτυχώς δουλεύω απο το σπίτι..
Εσείς πως είστε..; Ξερουμε κανενα καλό γιατροσόφι για το λαιμό.; Οι μανούλες της παρέας.;
Αλήθεια;;; Ελπίζω να το λατρέψει και η μικρουλα μας τότε!! Ένας από τους λόγους που το επιλέξαμε είναι ότι κλείνει, γιατί και εμείς έχουμε έλλειψη χώρου όποτε θα το ανοίγουμε μόνο την ωρα φαγητού και επίσης δεν έχει και πολλές εγκοπές να χώνονται τα φαγητά νομίζω όποτε μάλλον θα είναι και ευκολο στο καθαρισμα, τουλάχιστον έτσι λένε σε σχόλια από τέτοιου τύπου καρεκλάκι..
Αααα πλησιάζει η βάφτιση σας..
Χαχαχα το γλυκουλι… είναι μικρουλι, θέλει να παρατηρεί τα πάντα!! Έτσι και η μπεμπουλα μας, παρατηρεί τα πάντα.. ότι κσι να ακούσει γυρνάει αμέσως να δει τι ήταν…😂😂