Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσια!! Έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο για περιδεση, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε επιπλοκές!! Καλό κουράγιο σε όλες μας❣️
    • Οχι,έχω ένα αγοράκι 12 ½ μηνών...αυτή ήταν η πρώτη "απρόσεκτη" επαφή...
    • Καταρχάς μην διαβάζεις άσχετα στο ίντερνετ για το τι μπορεί να συμβεί κτλ. Θα πηγαίνεις πάντα με ότι σου λέει ο γιατρός σου και το ένστικτο σου (το κανονικό ένστικτο, όχι αν έχεις διαβάσει τίποτα περίεργο και έχεις επηρεαστεί). Εγώ έτσι πήγαινα και δεν είχα καθόλου άγχος ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε όταν γέννησα, γιατί κακά τα ψέματα τότε δημιουργείται το περισσότερο άγχος και με τις ορμόνες επιδεινώνεται η κατάσταση. Θα σκέφτεσαι πάντα ότι όλα πάνε καλά και θα γεννήσεις ένα τέλειο μωρό στην ώρα του. Αν συμβεί κάτι στην πορεία θα το αντιμετωπίσει τότε με τα σωστά δεδομένα.  Τώρα στο θέμα γονείς... Τι να πω... Προσωπικά δεν έχω μητέρα γιατί πέθανε νωρίς και ο πατέρας μου είναι πέρα βρέχει, οπότε έχω αποστασιοποιηθεί καιρό τώρα... Θα σε συμβουλευα να ξεκινήσεις συνεδρίες με κάποιον ψυχολόγο ώστε να σε βοηθήσει σε αυτό το θέμα, γιατί είναι δύσκολο να μην σε επηρεάζει η στάση τους και τώρα έχεις πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθείς (το παιδί σου!). Οπότε θα χρειαστείς μία βοήθεια στο πως να χειριστείς καλύτερα την κατάσταση.  Τώρα που θα βγουν τα χειμερινά βουρ στις αγορές 😜 Για καρότσι ξεκινήστε να ψάχνετε γιατί μπορεί να πάρει καιρό να βρείτε το κατάλληλο και συνήθης τα παραγγέλνουν και θέλουν και 2 εβδομάδες να έρθουν.  Να βγαίνεις με τους φίλους σου και να περνάς καλά 😊 Απόλαυσε την ζωή χωρίς παιδιά γιατί μετά αλλάζουν τα δεδομένα 😅 
    • Τέλεια, στην ίδια θα πάω πάλι μου φαίνεται. Εγώ είχα μείνει ικανοποιημένη από το Ιασώ αλλά ήμουν σε μονοκλινο οπότε είχα άνεση. Οι μαίες έρχονταν αμέσως μόλις ζητούσα αλλά δε με βοήθησαν σχεδόν καθόλου με το θηλασμό που είναι τεράστιο φάουλ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...