Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και κοπέλες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε αυτές τις εξετάσεις. Εδώ εμένα μου είχαν προτείνει (αν θυμάσαι) την NIPT, που δεν είχα πληρώσει τίποτα από εξετάσεις και πάλι δεν μπορούσα τη δεδομένη στιγμή να "αντέξω" οικονομικά αυτήν την εξέταση. 10 μέρες πριν γεννήσω με έκαναν να φοβηθώ ότι κάτι είχε το μωρό και θα έπρεπε να την είχα κάνει... Κι όμως η Ισμήνη-Μαρία είναι πλέον 9 μηνών και υγιέστατη γενικά (τώρα περνάει μια ωτίτιδα μόνο, χαχαχαχαχα)! Και επίσης στο εξωτερικό κάνουν ελάχιστες εξετάσεις και πολύ λίγους υπερήχους. 
    • Ναιι έχω κάνει, ακούσαμε και καρδούλα! Καλο ναι αλλά αγχώνομαι κιόλας αν πάνε όλα καλά γιατί δεν νιωθω τίποτα! Εσυ έχεις πας;  Εγώ σήμερα 7+2 βάσει τελευταίας περιόδου . Εσυ;   
    • Δεν ήθελα να τοποθετηθω αρχικά, μην αποθαρρύνω κάποια κοπέλα που για τον Χ,ψ λόγο επιλέγει το δημόσιο, αλλά επειδή ήταν να κανω κ γω αυχενική στο Έλενα, ο γιατρός μου (που έχει εργαστεί εκεί από ότι είδα στο βιογραφικό του), μου είπε ότι ενδέχεται να μου την κανει κάποιος ασκούμενος. Δεν θα μου το πρότεινε είπε, και ειδικά αν μιλάμε για τη β επιπέδου. Προσωπικά, άλλαξα γνώμη επί τόπου και πήγα σε ιδιώτη (στον ίδιο που είχα πάει και στην κόρη μου, ο οποίος δεν συνεργάζεται με τον τωρινό γυναικολόγο μου, άρα δεν είχε κάποιο συμφέρον να με στείλει εκεί). Στην ιδέα και μόνο ότι κάτι μπορεί να τους ξέφευγε τρομοκρατήθηκα!
    • Ναι έχω κάνει! Ακούσαμε και καρδούλα . Εσείς; 
    • Χαχαχαχα @Katerinioo τελειο το σκηνικο πρέπει να ήταν το λεγόμενο faulse alarm αλλά ερχεται που θα παει δε μπορεί να κάνει και αλλι΄ώς. Η ουσία είναι ότι είσαι πανέτοιμη. Αυτο π ηθελες τουαλετα μαζι με πετρωματα μου κανει για καλες συσπασεις. . @Maria98 θα επιμείνω και σήμερα ήδη τον εβαλα τον διπλάσιο χρόνο και έκατσε, βεβαια ήθελε συνέχεια ενεργοποίηση. Θα βάλω και το θήλαστρο να δω τι θα βγάλει γιατί όλο το αμελώ αλλά έτσι πιστεύω θα αποκτήσω εικόνα του τι βγάζω έστω να ξ΄έρω. Εσύ κάθε πότε την βάζεις στο στήθος και για πόση ώρα? Εμένα τα πρωινά κοιμάται κάτι μισαωράκια και μετά ξυπνάει και κάνει σαν σκαθάρι στην κούνια χωρίς να κλαίει απαραίτητα. Του βάζω μουσικούλα και του πιάνω το χεράκι και με κοιτάει ο γλύκας μου αλλά σιγά μη με βλέπει
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...