Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Κορίτσι μου γλυκό 😟😟😟 πόσο λυπηρό όλο αυτό...μου θυμίζει τις δικές μου αποβολές και τρέμω και για αυτή μου την εγκυμοσύνη! Είναι σαν κάποιος να σου παίρνει την χαρά!!! Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου το μωράκι σου να κρατηθεί γερό μέσα σου και να το πάρεις αγκαλίτσα σου!🙏
Κορίτσι μου το τελευταίο τεστ φαίνεται θετικό άρα είσαι κοντά στην ωορηξια.. κάνε και αύριο ένα να δεις αν έχει πέσει. Αν αυτη ειναι η κορύφωση ως αύριο λογικά θα εχει γινει η ωορρηξία, έχεις αλλά σημάδια ωορηξιας πονους υγρά; Μωρέ κρίμααα που χωρίστηκατε αλλά αν είχατε ήδη επαφές τότε ίσως.. πότε δεν ξέρεις.
Για το αν μπορεί να ανεβαίνει κ να κατεβαίνει δεν ξέρω υποτίθεται πως σταδιακά ανεβαίνει. Αλλά ίσως κ τα τεστ να μην την πιάνουν και ακριβώς την LH και να σου βγάζει μια πιο αχνό μια πιο έντονο.
Πέτα από τα προηγούμενα το τελευταίο μοιάζει θετικό...
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.