Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Οπως καταλαβαινετε πειναει ο σπορος μου και σηκωνομαστε να ταισουμε τετοια ωρα. @Katerinioo μου λες να ειναι οπως τα λεει η @ΜαρίαΔημήτρης; Αχ με το καλο Παναγιτσα μου. @ΜαρίαΔημήτρης εσεις ειστε και σε αλμα αναπτυξης αποτι υπολογιζω οποτε γιαυτο εχετε και ποο πολυ ανησυχια. Εμεις γουλιτσες κανουμε καμια φορα και τα πρωινα εχουμε ανησυχια αλλα κατα τα αλλα τουλαχιστον μας περασε το συγκαμα προσωρινα. 
    • @Kn1 μια χαρα ειναι οσο και να πινει ειναι μεγαλη επιτυχια και αυτο. Ετσι και γω προσπαθω και σταγονες να εχω ας το πινει και ας τρωει και το συμπληρωμα. Πολυ μανικι η μαστιτιδα αποτι εχω ακουσει ελπιζω να ηταν περαστικα και να νοωθεις ηδη καλυτερα μπραβο σου που του δινεις ενω συνεβη αυτο. Με το καλο να σαραντησετε να κανετε τις βολτες σας και γω ανυπομονω να ξεπεταχτει λιγο να παρει πανω του να νιωσω οτι δεν ειναι τοσο ευθραυστος. Πσες φορες τον βγαλαμε μεχρι τωρα κοιμοταν ο γλυκας μεσα στο καροτσακι του 
    • Κορίτσι μου εμένα η προγεστερόνη μου έφερνε απίστευτη υπνηλία! Λες και έπαιρνα υπνωτικό! Τη ναυτία, προσωπικά δεν μου την επιδείνωσε, αλλά φαντάζομαι είναι και θέμα οργανισμου. Στην τωρινή εγκυμοσύνη ο γιατρός μου είχε πει να παίρνω 3 φορές τη μέρα. Ήταν αδύνατον, όπως λες, έχοντας και ένα μικρό μωρό να κλείνουν τα μάτια μου, οπότε έπαιρνα καμία φορά, όταν το θυμόμουν, μόνο το βράδυ. Εν τέλει, όταν ήταν να τη σταματήσω, μου είπε ότι για ψυχολογικούς λόγους μου την έδινε. Και η αλήθεια είναι ότι από όσα επιστημονικά άρθρα είχα διαβάσει και εγώ, δεν έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει μια κύηση (εκτός και αν υπάρχει επιβεβαιωμένη έλλειψη προγεστερόνης).  Δες πως θα πάει, και καλύτερα μιλα με τον γιατρό σου. Βέβαια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ναυτίες να μην είναι από αυτό, που το απευχομαι γιατί είναι ζορικα στη φάση που είσαι. Με το καλό!! 🥰🥰
    • Εγώ ζω στη Γερμανία, και τα 2 παιδιά τα γέννησα εδώ.  Υπέρηχο καλύπτει η ασφάλεια Τον πρώτο περίπου 6εβδ Μετά 12 εβδομάδων  Και μετά β επιπέδου.  Καμπύλη ζαχάρου με μόλις μια μέτρηση (και εδώ η δικιά μου βγήκε τέλεια ενώ εγώ είχα διαβήτη κύησης!)  Μετά έχουμε ctg κάθε 4 εβδομάδες.  Αφού περάσουν οι 40 εβδ έχουμε ctg κάθε 2 εβδομάδες.  Πηγαίνεις  κάπου στις 8 εβδ και ανάλογα τον γιατρό σου κάνει η όχι υπέρηχο εγώ έκανα γτ πλήρωνα. Επίσης το 2017 μπορούσαμε να πούμε θέλουμε κάθε μήνα να κάνουμε υπέρηχο θα πληρώσουμε στο σύνολο 150€ , το 2023 απαγορεύτηκε με τη δικαιολογια ότι ο υπέρηχος είναι για θεραπευτικούς σκοπούς και όχι σούτινγκ εγώ πλήρωνα ξεχωριστά κάθε φορά και ευτυχώς να λέω γτ είχαμε δει οτι ο μικρός κατέβαινε ανάποδα! 37 εβδ μου τον γύρισε η μαία μεγάλο μωρό και γύρισε...  Έχουν τα καλά τους δε σε πάνε για καισαρική κατευθείαν αλλά στο κομμάτι υπερήχους απορώ     
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...