Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Τριανταφιλακι μου κάνε ένα τεστ φθηνό από το φαρμακείο, αν έχεις δέκα μέρες καθυστέρηση θα δείξει αμέσως. Μην πάρεις clearblue πάρε πχ predictor ή κάποιο άλλο που είναι πιο φθηνό. Γύρω στα 6€, ρώτησε σε ένα οποιοδήποτε φαρμακείο. Γυρω στα 10€ κοστίζει η εξέταση αίματος που είναι 100% σίγουρη. Εαν είχατε επαφές μόνο με προφυλάξεις, πιθανότατα απλά αλλάζει λιγάκι ο κύκλος σου. Καταλαβαινω από τον τρόπο που γράφεις ότι μάλλον είσαι μικρούλα, μην εμπιστεύεσαι τίποτα <σπιτικό>, λοιπόν.   
    • Γι αυτό είπα ότι δεν ήθελα αρχικά να τοποθετηθω, γιατί ίσως κάποια κοπέλα να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει σε ιδιώτη. Καλό είναι όμως να λέμε όλες τις πλευρές του νομίσματος.  Όσο για το εξωτερικό, η αδερφή μου ζει σε ευρωπαϊκή χώρα, και γέννησε πριν 1,5 μήνα το μωρό της εκεί. Καμία μα καμία σχέση όλα αυτά που κάνουμε εδώ κάθε μήνα, με αυτά που κάνουν έξω. Εκτός από αυχενική και Ω επιπέδου δεν κάνουν τίποτα άλλο!! Ούτε καν nst τον τελευταίο μήνα, που εγώ στην κόρη μου έκανα κάθε εβδομάδα τον τελευταίο μήνα. Ούτε καν υπέρηχο! Ψηλαφιζε λέει η μαία την κοιλιά απλά 😮😮 Σοκ! Δεν ξέρω, έτσι όπως είμαστε συνηθισμένες εμείς στην Ελλάδα,αν θα αντέχαμε μια εγκυμοσύνη στο εξωτερικό...
    • @sofakikaramel θα ειναι ολα τελεια θα δεις😍 ναι εχει σιγουρα τα θετικα του απο την αλλη εγω δεν ξερω τι ειναι η λεξη αδεια οπως κ τα περισσοτερα επιδοματα που οι ελευθεροι επαγγελματιες δεν δικαιουμαστε😑 στο σπιτι βοηθεια δεν εχω τουλαχιστον στην δουλεια δουλευω με την μανα μου οποτε καπως τα καταφερνουμε της αρεσει ΔΕΝ της αρεσει😅
    • @Χρύσακικ εμεις ειχαμε παει την περασμενη Πεμπτη 7+3 βαση υπερηχου 7+1 ημερολογιακα!Τωρα ο επομενος ειναι 2/6 κ δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες🙄 Κ αυτο το καταλαβαινω γιατι σημερα που ειμαι καλυτερα εχω κ πιο πολυ αγχος..μαζοχισμος😅Το μωρο ερωτας ε;🥰 εχω κ εγω ενα κοριτσακι 20 μηνων😊
    • @Diwni μου να ξερεις μου δινεις πολυ θαρρος και το ποστευω οτι μπορει να γινει ετσι αλλα ειναι νωρις. Ομως πραγματικα ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει αυτο το μωρο και δεν μου κανει εντυπωση να λεει κανεις οτι θελει αμεσως και αλλα παιδακια. Να ειμαστε καλα κοριτσια μου και να ξεπεταχτουν τα μπεμπακια μας και βλεπουμε❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...