Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ είναι ακόμα απίστευτο που το ζω! Θα το συνειδητοποιήσω άραγε η μέχρι να γεννησω θα ναι έτσι 😆 εσύ πως είσαι αγάπη, πότε έχεις γιατρό; Ήδη πέρασε τόσο και φτάνεις 9;; Περνάει ο καιρός! Ωραία αφού δεν έχεις εμετό παλεύεται κάπως ελπίζω να μην αυξηθούν!  Μας είπε κατά 70% κοριτσάκι αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο. Φαντάζομαι στο επόμενο ραντεβού που θα πάω περίπου σε 2 βδομάδες θα φανεί σίγουρα! Μακάρι να φύγει λίγο άγχος πραγματικά.
    • @Evitakious καλημερα κ καλωσηρθες στην ομαδα μας,μεχρι τα πρωτα 20 μηνυματα υπαρχει καθυστερηση,μετα τα μηνυματα δεν χρειαζονται εγκριση.Να χαιρεσαι το παιδακι σου κ ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη🥰Ο υπερηχος πως πηγε;;;Τσιμπιματακια σε κοιλια κ στηθος ειχα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη,αν κ λιγο ενοχλητικα ειναιναπο ολες αυτες τις αλλαγες😊στο δευτερο τριμηνο υποχωρησαν!
    • Καλημέρα κορίτσια, ευτυχώς το βράδυ κύλησε καλά, ξύπνησε μια φορά μόνο.και ήταν ήσυχη, ακόμα κοιμάται αλλά εγω σηκώθηκα να ετοιμάσω τον μεγάλο για το σχολειο.  @Sotiria_94 δεν ξέρω αν είναι άλμα από τώρα,είδα στην 5η εβδομάδα είναι το πρώτο και εμείς μπηκαμε στην 4η. Τι να πω @Kn1 πέρασαν κιόλας 40 μέρες? Καλές βόλτες, ειδικά τώρα που καλοκαίριασε θα το απολαύσετε.  Εγώ την έχω βγάλει αρκετές φορές γιατί είχαμε τρεξίματα,και τώρα θέλω να πάω να της πάρω κανένα ρουχαλάκι καλοκαιρινό δεν έχω τίποτα. Ευτυχώς έδωσαν δώρο από την δουλειά του άντρα μου δώρο επιταγή για την μπέμπα οπότε δεν θα μου φύγουν πολλά χρήματα. Θα πάρω λίγα για αρχή και βλέπουμε.  
    • Οπως καταλαβαινετε πειναει ο σπορος μου και σηκωνομαστε να ταισουμε τετοια ωρα. @Katerinioo μου λες να ειναι οπως τα λεει η @ΜαρίαΔημήτρης; Αχ με το καλο Παναγιτσα μου. @ΜαρίαΔημήτρης εσεις ειστε και σε αλμα αναπτυξης αποτι υπολογιζω οποτε γιαυτο εχετε και ποο πολυ ανησυχια. Εμεις γουλιτσες κανουμε καμια φορα και τα πρωινα εχουμε ανησυχια αλλα κατα τα αλλα τουλαχιστον μας περασε το συγκαμα προσωρινα. 
    • @Kn1 μια χαρα ειναι οσο και να πινει ειναι μεγαλη επιτυχια και αυτο. Ετσι και γω προσπαθω και σταγονες να εχω ας το πινει και ας τρωει και το συμπληρωμα. Πολυ μανικι η μαστιτιδα αποτι εχω ακουσει ελπιζω να ηταν περαστικα και να νοωθεις ηδη καλυτερα μπραβο σου που του δινεις ενω συνεβη αυτο. Με το καλο να σαραντησετε να κανετε τις βολτες σας και γω ανυπομονω να ξεπεταχτει λιγο να παρει πανω του να νιωσω οτι δεν ειναι τοσο ευθραυστος. Πσες φορες τον βγαλαμε μεχρι τωρα κοιμοταν ο γλυκας μεσα στο καροτσακι του 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...