Πριν λίγο γύρισα από τον γιατρό του νοσοκομείου. Έχει κοντύνει και ο τράχηλος από την τελευταία φορά που μετρήσαμε και μου έβαλε χέρι για τα γλυκάκια επειδή ειδε κάποια σημαδακια στα αμνιακα υγρά και πρέπει από εδώ και πέρα να ειμαι έξτρα προσεκτική. Δεν υπάρχει περίπτωση φυσιολογικής γέννας γιατί ο μπέμπης Α έχει κεφαλικη εμπέδωση και ο Β είναι εγκαρσιος οπότε πάμε για καισαρική. Το θέμα είναι ότι από αύριο πρέπει ουσιαστικά απλά να υπάρχω, είτε κάθομαι σε μια καρέκλα, είτε ξαπλωμενη. Αύξησε και την λήψη προγεστερόνης τουλάχιστον για ακόμα 4 εβδομάδες. Innohemp και σαλοσπιρ θα πάνε μέχρι και λίγο πριν την γέννα.
@MantariniΣ ευχαριστώ πολυ που με ρωτάς! Λιγο πριν την εξέταση μου προέκυψε τοκετός στον γιατρό μου και δεν μπορούσε να έρθει! Εννοείται αυτό είχε προτεραιότητα ❤️ Οπότε οι εξετάσεις μας μεταφέρθηκαν για τον επόμενο κύκλο! Ουσιαστικά αυτο το μηνα ειχαμε μόνο μια επαφή στις γόνιμες οπότε τον θεωρώ χαμενο. Είμαι ήρεμη και αναμένω με τα πάνω και κάτω μου! Εύχομαι και εσύ να εισαι πολυ καλα🙏❤️
Έχω επισκεφθεί αιματολόγο ο οποίος έκρινε βάση παλαιότερων αιματολογικών εξετάσεων και υπερήχων ότι δεν χρειάζεται να κάνω καμία περετέρο εξέταση και πως είναι στην κρίση του γυναικολόγου αν θέλει ή όχι να μου δώσει αντιπικτικά φάρμακα και εκείνο βάση κάποιον παραγόντων όπως τα κιλά, η ηλικία, η εξωσωματική φυσικά και ενδεχομένως αν παρουσιαστεί προεκλαμψία ή διαβήτης κύησης.. οπότε ο αιματολόγος έριξε το μπαλάκι στον εξωσωματικό και στο γυναικολόγο.
Αύριο έχω υπέρηχο, ελπίζω πως το μωράκι μας είναι καλά και μεγαλώνει φυσιολογικά.