Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καισαρική θα είναι για αυτό και οι ημερομηνίες...Τα δύσκολα μέσα στο πρόγραμμα είναι,το αποτέλεσμα μετράει πια!Πάντως κάθε μέρα που περνάει είναι όλο κ πιο βαριά τα πράγματα,την Τρίτη μπαίνω στο μήνα μου κ νιώθω την αναπνοή μου να με εγκαταλείπει 😛 Για να δούμε ξανά κοιλιτσες κορίτσια,ίσως είναι και η τελευταία μας φωτό!!
    • Γεια σας κορίτσια μου! Στις γιορτές περάσαμε ήσυχα, γιατί ήμασταν κ λίγο κρυωμένοι, αλλά ήταν όμορφα! Τωρα η χρονιά μπήκε ανέλπιστα καλά!! ❤️ Ξεκίνησα και δουλειά και η καθημερινότητα έχει αλλάξει..με αγχώνει λίγο η πορεία, αλλά όλα θα γίνουν. Την μικρή προς το παρόν θα την σταματήσω από το σχολείο (θα κρατήσω την θέση για παν ενδεχόμενο) για να μην κινδυνεύουμε από ιώσεις και θα την κρατάει η μαμά μου! Δεν ξέρω αν είναι η σωστή επιλογή, αλλά τουλάχιστον για αρχή θα το κάνω.  Τονια μου, φαντάζομαι είναι συγκινητικό το κλείσιμο αυτού του κύκλου, αλλά μπράβο σας που τα καταφέρατε!! Τώρα όλα θα μπουνε στους ρυθμούς τους χωρίς να αγχώνεσαι.  Νασια μου εσείς πως τα περνάτε;
    • Καλημέρα κορίτσια!! Ευχαριστώ, με έχετε καθησυχάσει με τα λόγια σας!! Εύχομαι μέχρι τέλος του μήνα, να γεμίσουμε θετικά τεστακια! 
    • Κοριτσι μου ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!🥰 μαλλον θα εχουμε μιλησει στ παρελθον.. Ειναι ολα καλα μ τα κουκουνια μας αλλα απο τελος νοεμβρη μεχρι κ χθες που παρεδωσα επιτελους στο γραφειο κ βγηκα σε αδεια κυησεως, περασα πολυ δυσκολα... πιεστηκα πολυ αλλα πανε αυτα.. εινσι ολα πισω μας.. Κοιταμε μπροστα στα ομορφα που ερχονται!!!!✨️🤰❤️🧿🙏🌸🌸✨️
    • Λευκη μου!!!🥰🥰🥰 με πιεσαν πααααρα πολυ... δν ξερω αν το χειριστηκα καλα.. ισως επρεπε απλα ν τους γραψω κ να κλεινω λαπτοπ στις 5 και αντε γεια αλλα απο φιλοτιμο δν ηθελα να παει χαμενη τοση δουλεια π ειχε γινει οριν, ουτε να τη φορτωθουν αλλοι συναδελφοι... τεσπα..  Τωρα μονο μ τα κοριτσια μας θα ασχοληθω.. αν κ ηδη εχω βαρυνει κ οι δυναμεις δν ειναι οι ιδιες.. αλλα φοκους σε οσα θα χρειαστω αμεσα και ηδη απ εβδομαδα θα παρακολουθησω κ καποια σεμιναρια για θηλασμο κλπ.. θελω ν βρω κ παιδιατρο φσκ.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...