Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλώς σας βρήκα κορίτσια! Σε ευχαριστώ πολύ επίσης!! Έχω ναυτία πολύ και κούραση, υπνηλία δύσπνοια όλα τα καλά. Εσύ;;; Σε ποια εβδομαδα είσαι;
    • Καλησπερα να σας ζησουν! Το αν τρωει η οχι θα φανει και απ τις μετρησεις του μωρου. Το εχει δει ο παιδιατρος; καποιες φορες νομιζουμε οτι δεν τρωνε επειδη εχουν γκρινιτσα αλλα γενικα αν παιρνουν ικανοποιητικο βαρος δεν προτεινουν να δινουμε φορμουλα. Απο κει και περα αν θεωρειτε οτι δεν τρωει το μωρο σας μπορειτε να δωσετε ξενο. Προσωπικα αυτο εκανα επειδη δεν ηρεμουσε με τιποτα οποτε εκανα μεικτη σιτιση. 
    • Δεν έχω ιδέα ακόμα..μόλις λέω να πάω να κάνω τσουπ ξεκινάνε τα πονάκια και απογοητεύομαι οπότε όσο αντέχω θα το αφήσω λίγο ακόμα μη πετάξω κι άλλα λεφτά για το τίποτα..ήδη η απογοήτευση έχει αρχίσει και με καταβάλλει
    • Περαστικά!!! Παίζει δυστυχώς πολύ ίωση!
    • Αχ κορίτσια σας διαβάζω και πραγματικά σας στέλνω κουράγιο και αγκαλιές . Εγω μεγάλωσα από τα 8 σε ένα σπίτι που η μητέρα μου λόγω υγείας είναι με 90%και βάλε αναπηρία, οπότε βοήθεια δεν είχα ποτέ αλλά ήταν το τελευταίο που με πείραξε μέσα στην κατάσταση της. Και μετά η μαμά του άντρα μου επίσης έχει τρομερό θέμα 3 χρόνια τώρα υγείας. Οπότε από το πρώτο παιδί τελείως μόνοι και τώρα στο 2ο σκεφτείτε που μένουμε έξω έχουμε 1-2 φίλους μονο που θα κρατήσουν τον μικρό την ώρα του τοκετού να έρθει ο άντρας μου, αλλιώς θα τον πάρουμε μαζί στο νοσοκομείο και θα με περιμένουν απ έξω. Καμία φορά και εγώ λέω με παράπονο «γιατί;», αλλά λέω έτσι είναι και προχωράω. Το καλό είναι ότι εμάς δεν έχουν θεωρίες. Δεν μας λένε τίποτα. Μόνο ότι μπράβο που τα φέρνουμε βόλτα όλοι μόνοι και πόσο χαίρονται που τα καταφέρνουμε. Οπότε δεν έχουμε γκρίνια.    Εχει και τα καλά του να μεγαλώνεις μόνος τα παιδιά. Δεν έχεις καμία παρεμβολή σε αυτό που πιστεύεις εσύ για το μεγάλωμα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...