Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

alexandra36

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα σας,

Υπάρχει καμμία που να έχει σκύλο για να μου δώσει συμβουλές για τις πρώτες μέρες του μωρού στο σπίτι και γενικότερα για τη συμβίωση του μωρού με το σκυλάκι μας.

Στον έβδομο είμαι ακόμα αλλά έχω αρχίσει να το ψάχνω....

Ευχαριστώ

xxx

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Αλεξανδρα,ειμαστε πολλες εδω με σκυλακια, γατακια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.Εγω εχω σκυλι και οπως κ εσυ θα γνωριζεις ειναι σαν μικρα παιδια,ζηλευει το ενα το αλλο κ.λ.π.Πρεπει να το χαιδευεις και να του δειχνεις την αγαπη σου οπως και πριν.Οταν φερεις το μωρο στο σπιτι να το αφησεις να το μυρισει και μετα χαιδεψε το.Επιβραβευση παντα οταν εχει καλη συμπεριφορα!Φυσικα εννοειται ποτε δεν θα τα αφησεις μονο του το μωρο με το σκυλακι,θα εισαι παντα μπροστα!Ευχομαι με το καλο το μωρακι σου,και πιστευω με υπομονη και αγαπη θα πανε ολα καλα!:)

kalipsera aleksandra mou..egw exw ena labrador 3.5 xronon para ma para poly kakomathimeno giati den ekana eykola paidaki kai katalabaineis.. twra eimai 6.5 minon kai proxtes simbouleytika thn kthniatro mou. Mou eipe otan feroume thn mikroula mas spiti na thn exei paei kapoios volta oste otan gyrisei na brei thn mikri san episkepti kai na min niosei oti tis klevoun ta prwteia spiti. Episis opos leei kai i ybonnh na tin afisoume na thn myrisei me prosoxi panta kai epibrayeysi kai na min xaideyoume tous protous mines to moro mprosta ths. Meta i giatros mas diabebeose oti 8a ginoume kollites kai kata pasa pi8anothta to skili mas 8a prostateyei to moro. Eplizw kai eyxomai na einai etsi. filia

Αλεξάνδρα το θέμα αυτό και εμένα με απασχολεί άμεσα. Σε λίγες ημέρες θα φέρουμε με το καλό την μπέμπα και έχουμε και τη σκυλίτσα μας που σίγουρα θα το αντιληφθεί και θα ζηλέψει...:unsure:

Όπως είπε και η aeriko το ίδιο με συμβούλεψε και εμένα ο κτηνίατρος αλλά πάλι θεωρώ ότι θα της κακοφανεί στην αρχή.:unsure: Επίσης όπως άλλες κοπέλες είχαν γράψει, προσωπικά θεωρώ ότι είναι καλό ένα πανάκι με τη μυρωδιά της μπέμπας, θα της το φέρουμε νωρίτερα για να τη συνηθίσει. Ήδη εγώ της μιλάω για την μπέμπα και έτσι έπειτα θα συνδυάσει τον ήχο με το μωρό. Πάντως την έχω μάθει και δεν εισέρχεται στο δωμάτιό της αλλά μόνο στα υπόλοιπα...:)

Ευτυχώς ο σύζυγος θα της δείχνει και αυτής αγάπη και αφοσίωση...:)

Είναι ψυχούλες και αυτά και είναι κρίμα να τα παραμελήσουμε!

Εγώ πάντως σκέφτομαι όταν θα πηγαίνουμε βόλτα όλοι μαζί! :)

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου! :);)

Το "κοριτσάκι" μας είναι μικρό αλλά άγριο (τσιουάουα). Στην αρχή ζήλευε πολύ το γιό μας, αλλά τώρα πρέπει να την προστατεύουμε από τα δικά του νύχια. Της τραβάει τα αυτιά, την ουρά, το περιλαίμιο κλπ. Αυτή τα δέχεται όλα αγόγγυστα. Τις πρώτες μέρες του γαύγιζε, μετά τη ζήλια της την έδειχνε με περιφρόνηση (γύριζε τα μούτρα της αλλού), σιγα-σιγά όμως τον αποδέχτηκε, άρχισε δειλά-δειλά να τον γλύφει και τώρα τον λατρεύει και ανέχεται τα πάντα από αυτόν. Και αυτός τρελαίνεται για αυτην, λάμπει μόνο που την βλέπει, γελάει σαν τρελός με τα κόλπα της και γενικά είναι γι'αυτόν ζωντανό παιχνίδι. Απλά ακόμα είναι λίγο "βάρβαρος" στο παιχνίδι του και πρέπει να έχουμε το νου μας...

Ένα σκυλάκι είναι υπέροχος σύντροφος για κάθε παιδί.

Στην αρχή εννοείται βέβαια ότι είναι συνετό να μην τα αφήνεις χωρίς επίβλεψη...Μεγαλώνοντας θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα αχώριστοι φίλοι!

Σας ευχαριστώ κορίτσια.

Ο Ρήγας, το JackRussel που έχουμε δεν είναι απλά ένα σκυλί, είναι μέλος της οικογενείας μας. Τον λατρεύουμε στην κυριολεξία και γι' αυτό ψάχνω τρόπους για να είναι ανώδυνη η συνυπαρξή τους, με ασφάλεια για το μωρό.

Ranini πολύ ωραίο!:) Πώς δεν το σκέφτηκα με την κούκλα!:lol: Πανέξυπνο!:) Με το δωμάτιο όμως το εφήρμοσα και έχει πετύχει!:);)

Γεωργία μας ενθάρρυνες!:) Μακάρι να εξελλιχθούν όπως τα περιγράφεις!:);)

ΥΣ.εμένα πάντως μου παραπονιέται που δεν την παίρνω αγκαλιά:( αλλά της το ανταποδίδω με πολλά-πολλά χάδια!:) Ευτυχώς έχει και όλο το περιβάλλον, μικροί-μεγάλοι που ασχολούνται μαζί της.:) Βέβαια εγώ παραμένω η πρώτη της αγάπη:cheer: και ο σύζυγος ζηλεύει...:woohoo:

ΧΙ!ΧΙ!:

Πάντως η δικιά μου έχει τρελή αγάπη στα παιδιά!:) :) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...