Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια μου θα χαζέψω κάποια μήπως αν μπορει να με βοηθήσει!!! Λοιπόν περιοδο περιμενα σήμερα άφαντη, την τρίτη που μας περασε είχα μηδαμινά καφέ υγρά και αχνο ρωζόταν σκουπιζομουν όχι παντα !!! Χθες έκανα χωριατη ωραιότατο αρνητικό την έφαγα την σφαλιάρα παλι , τώρα έχω διαφανές βλέννα και δεν ξέρω τι γίνεται η περιοδος συνεχίζει να μην έρχεται!!! Τα φώτα σας σας παρακαλω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katrin85 είπε:

κορίτσια μου θα χαζέψω κάποια μήπως αν μπορει να με βοηθήσει!!! Λοιπόν περιοδο περιμενα σήμερα άφαντη, την τρίτη που μας περασε είχα μηδαμινά καφέ υγρά και αχνο ρωζόταν σκουπιζομουν όχι παντα !!! Χθες έκανα χωριατη ωραιότατο αρνητικό την έφαγα την σφαλιάρα παλι , τώρα έχω διαφανές βλέννα και δεν ξέρω τι γίνεται η περιοδος συνεχίζει να μην έρχεται!!! Τα φώτα σας σας παρακαλω 

Ευχομαι να ειναι απο σύλληψη!  Αν εκανες χοριακη ομως ειναι νομιζω δυσκολο να εδειξε λαθος αποτελεσμα. Καλο θα ηταν να περιμενεις 2 3 μερες ακομα κ ειτε κανεις ενα τεστ ειτε επαναλαμβανεις χοριακη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 οχι να μη σε ανησυχει π γυρανει απο τη μια πλευρά. Ειναι πολυ σύνηθες να έχουν προτιμηση. Απο ανάσκελα μπρούμυτα θα γυρισει ευκολα. Τ αναποδο μπορεί να τ πάρει μηνες. Εμενα παλευει να γυρίσει. Γυρναει στο πλάι κ σπρώχνει με τ κεφαλι κ με τ ποδαρακι της. Αλλα ακομα εχει δρόμο.
    • Να σας πω επειδη εκανα αναδρομή στις φωτο στα κορίτσια. 3ων μηνων γυρνούσαν μπρούμυτα και οι 2. Αλλα της ξάδερφης μ πχ γυρισε όταν έφτασε 8 μηνων. Απο οτι βλεπω μετα τον 4ο επιασαν κουδουνίστρα συνειδητά στα χερια. Απλά θυμαμαι οτι η μεγαλη μ απλωνε τ χερι κ χτυπούσε τ χαμηλα τ παιχνιδακια στο γυμναστήριο 3 μηνων. Μάλλον όπως σας είπα περναει αλμα. Έχει μερικά βραδια κλαιει διχως αυριο μεχρι να αποκοιμηθεο για βραδυ. Έρχονται κ οι διακοπές. Βλεπβ να μας ακούει ολο τ ξενοδοχείο.
    • Εμεις γυριζουμε και κοιμομαστε στο ενα πλαι αλλα μονο στο δεξι γεγονος που με ανησυχει μηπως εχει κανεναν σφιχτο μυ στο λαιμακο του απο την μια πλευρα. Πιανει την πιπιλιτσα του και την φερνει βολτες και μπορει να την ξαναβαλει στο στομα. Επισης πιανει τα πανακια του και τα κουναει αλλα οχι τις κουδουνιστρες. Επισης γυριζει στο μερος μου οταν ακουει τη φωνη μου. Αλλα μπρουμυτα δεν γυριζει ουτε απο μπρουμυτα ανασκελα. 
    • Κ εγώ 27 εβδομάδα δε μπορώ τα βράδια δε βολεύομαι καθόλου,έχω αϋπνίες.εμενα έχει μεγαλώσει πολυ η κοιλιά μου κ με ενοχλεί.. σήμερα όλο ουφ κ ουφ είμαι,όλο δυσφορία.. πήγαμε για ένα καφέ τ απόγευμα δε βολευομουν καθόλου η κοιλιά με ενοχλούσε κ δε μπορούσα να ανασανω.. αύριο έχω γυναικολόγο θέλω να δω πόσο έχουν πάει τα ζουζούνια. Με έχουν ταράξει στη κλωτσιτσιες.. εσείς μπορείτε με τη κοιλιά ή μόνο η δική μου λόγο δίδυμης κύησης είναι τεράστια?δλδ αν έχω άλλους 2 μήνες που θα πάει αερόστατο θα γίνω...
    • Να τους απαντάς οτι δεν τους αφορα ποτε θα κανεις παιδι. Οταν εχασα το πρωτο μου παιδί και εμενα με ρωτουσαν ποτε θα κανουμε παιδι, γιατι δεν μενω εγκυος, και κοιτα η αδερφη του αντρα σου εκανε τεσσερα εσυ ποτε; δεν ξερανε πως πονουσα καθε φορα. Ε δεν αντεξα και πολυ και σε μια τυπισα της απαντησα οπως επρεπε. Δεν με ξανα ρωτησε ποτε. εκανα παιδι εν τελει και τωρα περιμενω το δευτερο. Ξερεις ποσοι με ρωτανε γιατι δεν κανω δευτερο και ποσοι πετανε σποντες χωρις να ξερουν; Βλεπεις δεν το ξερουν ακομη για την εγκυμοσυνη και θα το μαθουν οταν θελω εγω. Γιαυτο σου λεω απαντα καταλληλα και θα σταματησουν τα σχολια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...