Μετάβαση σε περιεχόμενο

inofert combi, HP

sofisofi

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες ! Έχω ΣΠΩ και προσπαθώ για μωράκι. Έκανα όλες τις ορμονολογικές και ο γυναικολόγος μου είπε να λάβω glucophage 850 αλλά με χάλασε πάρα πολύ και μου πρότεινε να λάβω τα inofert HP 2 φορές την ημέρα, τα οποία είναι 20 φακελάκια σε κάθε κουτί. Αγόρασα 3 κουτιά, δεν αδιαθέτησα και αποφάσισα να πάρω τα combi σύμφωνα με κριτικές που διάβασα, αλλά σκέφτομαι μήπως να παίρνω ενα φακελάκι το πρωί και το combi το βράδυ. Να σημειώσω ότι δεν έχω παραπάνω κιλά, ούτε όμως σταθερό κύκλο και έχω φτιάξει την διατροφή μου σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού μου. Έχει βιώσει καμία κάτι παρόμοιο ; Ακόμα βέβαια δεν έχω αδιαθετήσει και είμαι ήδη στις 40 μέρες .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 13/3/2022 at 5:57 ΜΜ, ο/η sofisofi είπε:

Καλησπέρα σε όλες ! Έχω ΣΠΩ και προσπαθώ για μωράκι. Έκανα όλες τις ορμονολογικές και ο γυναικολόγος μου είπε να λάβω glucophage 850 αλλά με χάλασε πάρα πολύ και μου πρότεινε να λάβω τα inofert HP 2 φορές την ημέρα, τα οποία είναι 20 φακελάκια σε κάθε κουτί. Αγόρασα 3 κουτιά, δεν αδιαθέτησα και αποφάσισα να πάρω τα combi σύμφωνα με κριτικές που διάβασα, αλλά σκέφτομαι μήπως να παίρνω ενα φακελάκι το πρωί και το combi το βράδυ. Να σημειώσω ότι δεν έχω παραπάνω κιλά, ούτε όμως σταθερό κύκλο και έχω φτιάξει την διατροφή μου σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού μου. Έχει βιώσει καμία κάτι παρόμοιο ; Ακόμα βέβαια δεν έχω αδιαθετήσει και είμαι ήδη στις 40 μέρες .

Εγω εχω ΣΠΩ. Παιρνω inofert (το απλο)  1 καθε μερα εδω κ 7 8 μηνες.  Τον τελευταιο μηνα αδιαθετησα στις 41 μερες. Αρκετα καλο αν σκεφτεις οτι παλαιοτερα ειχε 50 και 60 μερες κυκλο. Βεβαια εγω απο μονη μ παραλληλα παιρνω τους τελευταιους 2 μηνες agnus castus. Που ειναι φυτικο χαπακι κ λεγεται οτι βοηθαει την περιοδο,τα ορμονολογικα μας κλπ. 

Να σε ρωτησω, εχεις κανει ορμονολογικες για θυρεοειδη; γιατι εγω δεν ειχα κανει κ εχω κ θυρεοειδη χασιμοτο κιολας.

Καλημέρα εγώ έπινα τα φακελάκια ένα κάθε πρωί για 3 μηνες, αποτέλεσμα ειδα λίγο τον 1 μήνα έπεσα λιγες μερες, μετά τον 2 μήνα επεσα πιο πολύ και μετά στον 3 μήνα που πήγε η περίοδος 32-36 μέρες..  έχω πολυκυστικες και ανεβασμένη προλακτινη… η περίοδος είναι αλήθεια ότι με τα φακελάκια κατέβηκε αρκετά γιατι πήγαινα πάνω από 40 μερες είχε τύχει να πάω και 50… αλλά όταν τα σταμάτησα να τα πίνω σιγά σιγά κάθε μήνας που περνούσε ξανα γύριζα στα ίδια. 

Καλησπέρα! Πρόσφατα ανακάλυψα και εγώ ότι έχω ΣΠΩ και Χασιμότο. Ο Γυναικολογος το μόνο που μου είπε είναι να παρακολουθώ την ωορρηξία μου με τεστ για να δούμε αν κάνω ωάριο. Και εγώ κάνω μεγάλους κύκλους τώρα που έκοψα τα αντισυλληπτικά, είναι λογικό αυτό επειδή έχουμε ΣΠΩ. Η προλακτινη σου ποσό είναι; Μήπως αγτη καθυστερεί την περίοδο σου. 

Επίσης, τι διατροφή σου έδωσε ο γιατρός; Εγώ είμαι κανονική στα κιλά μου και δε μου είπε κάτι για διατροφή 😕

στις On 14/3/2022 at 10:11 ΜΜ, ο/η Balak455 είπε:

Εγω εχω ΣΠΩ. Παιρνω inofert (το απλο)  1 καθε μερα εδω κ 7 8 μηνες.  Τον τελευταιο μηνα αδιαθετησα στις 41 μερες. Αρκετα καλο αν σκεφτεις οτι παλαιοτερα ειχε 50 και 60 μερες κυκλο. Βεβαια εγω απο μονη μ παραλληλα παιρνω τους τελευταιους 2 μηνες agnus castus. Που ειναι φυτικο χαπακι κ λεγεται οτι βοηθαει την περιοδο,τα ορμονολογικα μας κλπ. 

Να σε ρωτησω, εχεις κανει ορμονολογικες για θυρεοειδη; γιατι εγω δεν ειχα κανει κ εχω κ θυρεοειδη χασιμοτο κιολας.

'Eκανα εξετάσεις για θυρεοειδή έχω αρκετά ανεβασμένα τα Αντισώματα Αντιθυρεοσφαιρινικά(TGAB) όπου δείχνουν χασιμότο, η τιμή είναι 341.1 IU/ml και θα έπρεπε να είναι < 115.0, αλλά ο γυναικολόγος μου είπε ότι δε μας πειράζει διότι όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά (ΤSH,FT3,FT4). Μηπώς πρέπει να πάω και σε ενδοκρινολόγο τελικά ; 

στις πριν 19 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα εγώ έπινα τα φακελάκια ένα κάθε πρωί για 3 μηνες, αποτέλεσμα ειδα λίγο τον 1 μήνα έπεσα λιγες μερες, μετά τον 2 μήνα επεσα πιο πολύ και μετά στον 3 μήνα που πήγε η περίοδος 32-36 μέρες..  έχω πολυκυστικες και ανεβασμένη προλακτινη… η περίοδος είναι αλήθεια ότι με τα φακελάκια κατέβηκε αρκετά γιατι πήγαινα πάνω από 40 μερες είχε τύχει να πάω και 50… αλλά όταν τα σταμάτησα να τα πίνω σιγά σιγά κάθε μήνας που περνούσε ξανα γύριζα στα ίδια. 

Επινες τα απλά φακελάκια ή τα hp ; Το ένα γράφει ινοσιτόλη και το άλλο μυο-ινοσιτόλη, βέβαια απ ότι διαβάζω δεν έχουν και ιδιαίτερη διαφορά. 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Kwnna είπε:

Καλησπέρα! Πρόσφατα ανακάλυψα και εγώ ότι έχω ΣΠΩ και Χασιμότο. Ο Γυναικολογος το μόνο που μου είπε είναι να παρακολουθώ την ωορρηξία μου με τεστ για να δούμε αν κάνω ωάριο. Και εγώ κάνω μεγάλους κύκλους τώρα που έκοψα τα αντισυλληπτικά, είναι λογικό αυτό επειδή έχουμε ΣΠΩ. Η προλακτινη σου ποσό είναι; Μήπως αγτη καθυστερεί την περίοδο σου. 

Επίσης, τι διατροφή σου έδωσε ο γιατρός; Εγώ είμαι κανονική στα κιλά μου και δε μου είπε κάτι για διατροφή 😕

Γεια σου !Οι τιμές της προλακτίνης είναι οι εξής:

Προλακτίνη (PRL) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9.82 ng/mL

PRL - Προλακτίνη 0' . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9.82 ng/mL 

PRL - Προλακτίνη 20' . . . . . . . . . . . . . . . . . 8.30 ng/mL

Δε μου είπε κάτι περίεργο γι αυτό.

Και εγώ κανονική είμαι: 54-55 κιλά με ύψος 1.62, μου είπε κομμένη τελείως η ζάχαρη +μέλια κλπ

κομμένα γαλακτοκομικά, ψωμί σίκαλης ή πολύσπορο, φρούτα κυρίως berries 

κ άσκηση 1 ώρα, 3 φορές την εβδομάδα 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η sofisofi είπε:

Επινες τα απλά φακελάκια ή τα hp ; Το ένα γράφει ινοσιτόλη και το άλλο μυο-ινοσιτόλη, βέβαια απ ότι διαβάζω δεν έχουν και ιδιαίτερη διαφορά. 

Τα hp πήρα για 3 μήνες… μετά μου έδωσε Ενδοκρινολογος το inofert plus που είναι χάπι και βοηθάει στην ωορρηξία και μου έκοψε τα φακελάκια.. 

Επίσης μου έκοψαν τελείως την ζάχαρη μου είπε όταν έχουμε πολυκυστικες η ζάχαρη δεν κάνει 

στις πριν 3 ώρες, ο/η sofisofi είπε:

Και εγώ κανονική είμαι: 54-55 κιλά με ύψος 1.62, μου είπε κομμένη τελείως η ζάχαρη +μέλια κλπ

Και εγώ κανονική στα κιλά είμαι :65κιλα 1,74 ύψος. 

παρολα αυτά δεν είπε τίποτα για διατροφή ! Θα τον ξανά ρωτήσω όταν πάω το Πάσχα ! 

Η προλακτινη σου είναι πολύ καλη. Και εγώ έκανα πρόσφατα εξετάσεις και έχω προλακτινη 10. Ο γιατρός πίστευε ότι μου καθυστερεί η περίοδος λόγω προλακτινης και ξαφνιάστηκε όταν του είπα την τιμή της. 
Εγώ θα σου πρότεινα να πας και σε ενδοκρινολόγο να σου πει μια γνώμη! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η sofisofi είπε:

Επισης εχω να πω οτι με εβαλες σε σκεψη και πηρα την ενδοκρινολογο μου να τη ρωτησω για το Inofert τωρα που βρηκα τις πολυκυστικες. Μου είπε να παρω το inofert combi ενα χαπι καθε πρωι για να με βοηθησει να κανω μικρότερους κύκλους! 

στις πριν 11 ώρες, ο/η sofisofi είπε:

Γαλακτοκομικα τελειως; κ δεν καταλαβα, ψωμι κ φρουτα ναι; πες μας 2 παραπανω πληροφοριες! 

Ευχαριστω

στις πριν 11 ώρες, ο/η sofisofi είπε:

Συγνωμη αλλα αφου εχεις φυσιολογικη προλακτινη γιατι να κοψεις γαλακτοκομικα;

Καλημέρα σας ! Σε σχέση με τη διατροφή για τις πολυκυστικές, εγώ έχω αντίσταση στην ινσουλίνη σύμφωνα με τις εξετάσεις μου, οπότε ο γυναικολόγος μου είπε: τα γαλακτοκομικά επιβαρύνουν τις πολυκυστικές, και να επιλέγω ας πούμε γάλα καρύδας ή αμυγδάλου, τυριά με χαμηλά λιπαρά κλπ, Σε σχέση με αλεύρι και ψωμί, να επιλέγω ολικής, πολύσπορο, και μου είπε να καταναλώνω πολλά λαχανικά, και φρούτα όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό γιατί έχουν φρουκτόζη, βοηθούν στο ΣΠΩ οι φράουλες, βατόμουρα, μύρτιλα κ.α. Επίσης μου είπε να συμπεριλάβω στη διατροφή μου τη βρώμη . Και να προσέχω το βάρος μου. 

Πα΄ντως ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει. Φοβάμαι ότι θα πρέπει να πάρω το glucophage !😭

στις πριν 15 ώρες, ο/η Kwnna είπε:

Επισης εχω να πω οτι με εβαλες σε σκεψη και πηρα την ενδοκρινολογο μου να τη ρωτησω για το Inofert τωρα που βρηκα τις πολυκυστικες. Μου είπε να παρω το inofert combi ενα χαπι καθε πρωι για να με βοηθησει να κανω μικρότερους κύκλους! 

Καλά έκανες ! Να μου πεις αν σε βοήθησαν εσένα !

στις πριν 22 ώρες, ο/η Elk είπε:

Τα hp πήρα για 3 μήνες… μετά μου έδωσε Ενδοκρινολογος το inofert plus που είναι χάπι και βοηθάει στην ωορρηξία και μου έκοψε τα φακελάκια.. 

Επίσης μου έκοψαν τελείως την ζάχαρη μου είπε όταν έχουμε πολυκυστικες η ζάχαρη δεν κάνει 

Εγω κοριτσια μπερδευτηκα με τοσα inofert. Ποια ειναι η διαφορα δεν καταλαβαινω

στις πριν 4 ώρες, ο/η Balak455 είπε:

κ εγω δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιες οι διαφορές να σου πω την αλήθεια ! Αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει.

στις πριν 4 ώρες, ο/η Balak455 είπε:

Τα combi μου είπε η ενδοκρινολόγος πως είναι για εμάς που έχουμε ΣΠΩ. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Kwnna είπε:

Τα combi μου είπε η ενδοκρινολόγος πως είναι για εμάς που έχουμε ΣΠΩ. 

Μα ολα λενε οτι βοηθανε στις πολυκυστικες. Τι να πω. Δεν εχω ιδεα κοριτσια

στις πριν 2 ώρες, ο/η Balak455 είπε:

Μα ολα λενε οτι βοηθανε στις πολυκυστικες. Τι να πω. Δεν εχω ιδεα κοριτσια

Τι να σου πω αυτό μου είπε! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...