Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συχνότητα επαφων

Kate1992

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.... θα ήθελα να κανω μια ερώτηση....κάθε πότε έχετε επαφές με τον άντρα σας? Προσπαθουμε σύνολο 6 μήνες αλλά δν μπορώ ν πω ότι έχουμε συστηματικά ελεύθερες επαφές λόγω δουλειάς.... δλδ υπάρχουν μήνες π κάναμε καθαρά στις γόνιμες....άλλος μήνας χάσαμε τις γόνιμες....σε άλλον μήνα δν κάναμε στην ωορρηξια αλλά πολύ πριν....γενικά δν μπορώ ν πω ότι προσπαθουμε συστηματικά....παρ όλα αυτά αγχώνομαι και απογοητευομαι π δν έχει έρθει ακόμα...βέβαια εγώ έχω και κάποια θεματακια τ οποία από τον Γενάρη έχω που τ ρυθμίζω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 12 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.... θα ήθελα να κανω μια ερώτηση....κάθε πότε έχετε επαφές με τον άντρα σας? Προσπαθουμε σύνολο 6 μήνες αλλά δν μπορώ ν πω ότι έχουμε συστηματικά ελεύθερες επαφές λόγω δουλειάς.... δλδ υπάρχουν μήνες π κάναμε καθαρά στις γόνιμες....άλλος μήνας χάσαμε τις γόνιμες....σε άλλον μήνα δν κάναμε στην ωορρηξια αλλά πολύ πριν....γενικά δν μπορώ ν πω ότι προσπαθουμε συστηματικά....παρ όλα αυτά αγχώνομαι και απογοητευομαι π δν έχει έρθει ακόμα...βέβαια εγώ έχω και κάποια θεματακια τ οποία από τον Γενάρη έχω που τ ρυθμίζω....

καλησπέρα κοριτσάκι μου...εύχομαι να έρθει γρήγορα το θαυματάκι σας!!!! αχ αυτό το ερώτημα με βασάνιζε κι μένα..προσωπικά μιλώντας και εμείς το είχαμε χάσει λίγο λόγω κούρασης,  λόγω πένθους..ξέρεις πώς πάει... όμως προσπαθούσαμε πάντα τη βδομάδα των γονίμων συνήθως μέρα παρά μέρα.. γνώριζα όμως πως είναι πολύ λ΄ίγο..όμως ο γιατρός μου είχε πει όσο συχνότερα , τόσο καλύτερα με φουλ ταιμ το τριήμερο της ωορρηξίας(1 μέρα πριν,  τη μέρα της ωορρηξίας, 1 μέρα μετά).έχω ακούσει από άλλους μέρα παρά μέρα σε όλη τη διάρκεια του κύκλου...τι να πω..διχογνωμίες..εμάς πάντως μας βοήθησε πιστεύω η σαλπιγγογρα΄φια με τη στήριξη της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου..(είμαι εγκυούλα διανύω τον 4ο μήνα)..σου εύχομαι όλα να πάνε όπως τα έχετε ονειρευτεί!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η irini5 είπε:

καλησπέρα κοριτσάκι μου...εύχομαι να έρθει γρήγορα το θαυματάκι σας!!!! αχ αυτό το ερώτημα με βασάνιζε κι μένα..προσωπικά μιλώντας και εμείς το είχαμε χάσει λίγο λόγω κούρασης,  λόγω πένθους..ξέρεις πώς πάει... όμως προσπαθούσαμε πάντα τη βδομάδα των γονίμων συνήθως μέρα παρά μέρα.. γνώριζα όμως πως είναι πολύ λ΄ίγο..όμως ο γιατρός μου είχε πει όσο συχνότερα , τόσο καλύτερα με φουλ ταιμ το τριήμερο της ωορρηξίας(1 μέρα πριν,  τη μέρα της ωορρηξίας, 1 μέρα μετά).έχω ακούσει από άλλους μέρα παρά μέρα σε όλη τη διάρκεια του κύκλου...τι να πω..διχογνωμίες..εμάς πάντως μας βοήθησε πιστεύω η σαλπιγγογρα΄φια με τη στήριξη της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου..(είμαι εγκυούλα διανύω τον 4ο μήνα)..σου εύχομαι όλα να πάνε όπως τα έχετε ονειρευτεί!

Με το καλό κορίτσι μου..... καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Πόσο καιρό προσπαθουσατε? Γιατί έκανες σαλπιγγογραφια? Είχες κάποιο θέμα?

στις πριν 6 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου..... καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Πόσο καιρό προσπαθουσατε? Γιατί έκανες σαλπιγγογραφια? Είχες κάποιο θέμα?

προσπαθούσαμε στην αρχή κανα 3μηνο μάταια λόγω πολύποδα..δεν το γνωρίζαμε..αφού τον αφαίρεσαι πρσοπαθούσαμε περίπου κανα 4μηνο..

την έκανα αρχικά γιατί 2 χρόνια πριν είχα κάνει λαπαροσκόπηση (κ υπήρχει περίπτωση να είχαν υποστεί βλάβη οι σάλπιγγες)..

παρόλα αυτά ο γιατρός μου τη συστήνει σε περίπτωση πουέχει περάσει κάποιο διάστημα μάταιων προσπαθειών(δε γνωρίζω ακριβώς).απ όσο ξέρω βοηθάει κάπως διότι διανοίγει τις σάλπιγγες(τις κάνει πιο διαβατές ώστε να περάσει το σπέρμα) και λειαίνει τυχόν εκδορές.

αν καταλαβαίνεις πότε έχεις ωορρηξία είναι πιο εύκολα τα πράγματα.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...