Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ . Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ  ΕΤΣΙ; ΩΡΑΙΑ . Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ; Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Ή ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ; ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΙΣ 22 .ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΝΑΙ;27 Ή 28 ; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΛΗΤΕΣ!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η ΣΤΕΛΙΝΑ ΜΑΝΙΚΑ είπε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ . Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ  ΕΤΣΙ; ΩΡΑΙΑ . Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ; Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Ή ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ; ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΙΣ 22 .ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΝΑΙ;27 Ή 28 ; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΛΗΤΕΣ!

Η τελευταία μέρα είναι η μέρα πριν σου έρθει η περίοδος 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΣΤΕΛΙΝΑ ΜΑΝΙΚΑ είπε:

ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΑΡΑ ΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ 27 ΜΕΡΕΣ.😃

Θα μετρήσεις τις ημέρες από την πρώτη ημέρα της περιόδου μέχρι την τελευταία ημέρα δλδ 1 μέρα πριν την περίοδο, και τότε θα δεις πόσες ημερες διήρκησε ο κύκλος σου.

Δημοσίευση
στις On 8/3/2022 at 8:21 ΜΜ, ο/η ΣΤΕΛΙΝΑ ΜΑΝΙΚΑ είπε:

ακριβώς αυτό !!η πρώτη μέρα του κύκλου είναι η 1η της περίοδου..και η τελευταία 1 μέρα ακριβώς πριν την περίοδο!

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σου kaounmar! Φυσικά! Αυτό εχει σημασία να είναι γερά ολα τα παιδιά του κόσμου! Είναι πολύ βάρβαρο να γεννάς και να φεύγεις απ' την κλινική χωρίς το μωρό. Και να βλέπεις το μικρό σου μεσα στη θερμοκοιτίδα χωρίς να μπορείς να το αγγίξεις καν. Εμένα αυτές οι μέρες με σημάδεψαν. Και είχα πει πως θα μπορέσω να το ξεπεράσω κάπως μόλις η μεγάλη τωρα πια είναι σε θέση να το καταλάβει αφού της διηγηθώ πως γεννήθηκε και τι περάσαμε μέχρι να την πάρουμε στην αγκαλιά μας. Αλλά και πάλι δεν εχω καταφέρει να το ξεχάσω. Ευτυχώς με τη μικρή μου ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Με το που γέννησα την ειχα δίπλα μου συνέχεια. 
    • Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ απο το στομα σας και στου θεου το αυτι. Αυτο συζητουσα με τον γιατρο μου οτι στον γιο μου ειχα επεισοδιακο τοκετο. Τωρα στην μπεμπα ελπιζω να μην τρεχουμε και δεν φτανουμε.
    • Μακαρι. Δεν ξερω κοριτσια ωρες ωρες σκεφτομαι αρνητικα ωρες ωρες ειμαι αισιοδοξη οτι θα καταφερω να φτασω στον μηνα μου και οτι ολα θα πανε καλα. Ευτυχως και το περιβαλλον μου ειναι υποστηρικτικο αλλα και ο γιατρος.
    • Ευχομαι όλα να πάνε καλά κορίτσι μου!! 
    • Μπαίνει στον συνοδηγό το κάθισμα αλλά μετά εγώ που θα κάτσω ; 😂 πίσω δεν χωράω ανάμεσα στα καθίσματα έχει πολύ μικρό κενό .. ααα και επίσης δεν οδηγάω έχω δίπλωμα αλλά δεν παίρνω αμάξι.. αστα να πάνε με λίγα λόγια🫣 Και τα δύο τα καθισματάκια είναι μακρά dovati (όπως και το καρότσι μου) απλά το ένα που έχω πάρει για την μεγάλη την δένω με την ζώνη του αυτοκινήτου δεν έχει λουριά το κάθισμα δικά του όπως είναι της μικρής  η μεγάλη 3,5 ετών η μικρή 1,5 ετών .. ναι η μικρή κοιμάται στην κούνια της κάποιες φορές το κάνει και σερι άλλες μπορεί να σηκωθεί 1-2 φορές την νύχτα αλλά κοιμάται γρήγορα.. η μεγάλη αν κοιμάται μαζί μας το παίρνει σερί αν την βάλω μόνη μπορεί και ανα μια ώρα να σηκώνεται να έρχεται  αχ και εσύ κούραση πολύ μωρέ είναι κάποιες μέρες ειδικά αρκετά δύσκολες με πολύ κούραση το καταλαβαίνω και θέλουν να είσαι και συνέχεια από πάνω τους κάποιες φορες αστα.. εμένα η μεγάλη είναι πιο «δύσκολη» που θέλει συνέχεια την προσοχή μου δεν μπορεί να κάτσει να παίξει με κάτι αν δεν είμαι και εγώ στον ίδιο χώρο να την κοιτάω γενικά είναι αρκετά πάνω μου και ειδικά μετά που έμαθε για την εγκυμοσύνη νομίζω κόλλησε κάπως περισσότερο μαζί μου 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...