Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πιθανότητα εγκυμοσύνης???sos

Dmria

Recommended Posts

Καλησπέρα σας....θέλω έχω κάποιες απορίες σχετικά με συμπτώματα εγκυμοσύνης....υπάρχουν όντως τα πρώιμα συμπτώματα που λέμε???πριν ακόμα υπάρξει καθυστέρηση περιόδου???η τελευταία μου περιοδος ηταν 9-2-22 ο κύκλος μου σταθερος περιμένω περιοδο αυτές τις μέρες δν έχει υπάρξει κάποια καθυστέρηση...όμως σε αυτόν τον κύκλο δεν έχω καθόλου πρησμενο στηθος που από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήταν από τα πρώτα πράγματα πριν την περίοδο....μόνο κάτι πονάκια χαμηλά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο....ρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να βιωνω πιο ήπια συμπτώματα σε αυτόν τον κύκλο???η υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης???επεισης έχω παρατηρήσει πως όταν τρώω ενώ έχω λιγουλάκι κ πεινάω όταν τρώω μια μπουκιά το παρατάω αναγουλιαζω....κ το τσιγάρο ώρες ώρες με ανακατεύει....έκανα ένα τεστ 3 του μήνα βγήκε αρνητικό αλλά ίσως ήταν πολύ νωρίς ακόμα....κορίτσια σος ρίξτε τ φώτα σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Dmria είπε:

Καλησπέρα σας....θέλω έχω κάποιες απορίες σχετικά με συμπτώματα εγκυμοσύνης....υπάρχουν όντως τα πρώιμα συμπτώματα που λέμε???πριν ακόμα υπάρξει καθυστέρηση περιόδου???η τελευταία μου περιοδος ηταν 9-2-22 ο κύκλος μου σταθερος περιμένω περιοδο αυτές τις μέρες δν έχει υπάρξει κάποια καθυστέρηση...όμως σε αυτόν τον κύκλο δεν έχω καθόλου πρησμενο στηθος που από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήταν από τα πρώτα πράγματα πριν την περίοδο....μόνο κάτι πονάκια χαμηλά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο....ρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να βιωνω πιο ήπια συμπτώματα σε αυτόν τον κύκλο???η υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης???επεισης έχω παρατηρήσει πως όταν τρώω ενώ έχω λιγουλάκι κ πεινάω όταν τρώω μια μπουκιά το παρατάω αναγουλιαζω....κ το τσιγάρο ώρες ώρες με ανακατεύει....έκανα ένα τεστ 3 του μήνα βγήκε αρνητικό αλλά ίσως ήταν πολύ νωρίς ακόμα....κορίτσια σος ρίξτε τ φώτα σας

Καλησπέρα κορίτσι μου.  

εμένα στα πιο πρώιμα σημάδια της εγκυμοσύνης μου ήταν ότι το στήθος είχε πρηστεί πιο νωρίς από το αναμενόμενο και τη μέρα που περίμενα περίοδο είχα το λεγόμενο αίμα της εμφύτευσης. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη από την άλλη δε θυμάμαι να είχα κανένα σύμπτωμα εδώ που τα λέμε ... μόνο ότι η μύτη μου έτρεχε και μάτωνε λίγο .. 

Αναγουλες είναι πολύ νωρίς να έχεις από εγκυμοσύνη.. 

Μήπως έχεις κρυώσει; 

Όπως και να έχει το ιδανικό που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις μέχρι την μέρα της καθυστερησης και αν δεν έρθει να κάνεις μια χοριακη! Είναι ότι πιο αξιόπιστο! 

Εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς !! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christine_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου.  

εμένα στα πιο πρώιμα σημάδια της εγκυμοσύνης μου ήταν ότι το στήθος είχε πρηστεί πιο νωρίς από το αναμενόμενο και τη μέρα που περίμενα περίοδο είχα το λεγόμενο αίμα της εμφύτευσης. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη από την άλλη δε θυμάμαι να είχα κανένα σύμπτωμα εδώ που τα λέμε ... μόνο ότι η μύτη μου έτρεχε και μάτωνε λίγο .. 

Αναγουλες είναι πολύ νωρίς να έχεις από εγκυμοσύνη.. 

Μήπως έχεις κρυώσει; 

Όπως και να έχει το ιδανικό που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις μέχρι την μέρα της καθυστερησης και αν δεν έρθει να κάνεις μια χοριακη! Είναι ότι πιο αξιόπιστο! 

Εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς !! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας ή αλήθεια είναι ότι εποικηνωνησα με γυναικολόγο μου είπε δεν λέει κάτι το ότι δεν έχει πρηστεί το στήθος μου απλά εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό....γιατί ποτε μα ποτέ δεν μ χει ξανά συμβεί η αλήθεια είναι πως σε όλους τους κύκλους μέχρι τώρα άλλες φορές πρηζεται λιγότερο άλλες περισσότερο ενώ αυτή την φορά καθόλου....όπως ανέφερα έκανα ένα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό λογικά ήταν αρκετά νωρίς η όντως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό....τι να πω καταλαβαίνω πως δεν έχω κάτι άλλο παρά να περιμένω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...