Μετάβαση σε περιεχόμενο

yparxei periptwsh na einai sumptwma??


Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σου alvin! καλώς ήρθες στο mammy! :)

Πιστεύω πως άνετα θα μπορούσε να'ναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης.

Από τη στιγμή που λες πως είσαι φανατική καπνίστρια και αυτό σου συμβαίνει για πρώτη φορά, να μη μπορείς να καπνίσεις... δύσκολα να'ναι τυχαίο...

Είναι πιστεύω μια καλή ένδειξη ότι είναι καιρός να πετάξεις το πακέτο στα σκουπίδια! :)

Εύχομαι να μας έχεις τα καλά νέα σύντομα! :)

Δημοσίευση

alvin,καλησπερα.πολλες φορες το μυαλο μας παιζει περιεργα παιχνιδια.απο την δικη μου εμπειρια σου λεω καλυτερα να περιμενεις να δεις αν τελικα θα εχεις καθυστερηση η οχι.ειμαι κ εγω στην προσπαθεια για να μεινω εγκυος κ ενω εχω ηδη ενα παιδι κ λογικα θεωρουμαι "εμπειρη",καθε μηνα που περναει ζω την ιδια αγωνια κ πολλες φορες διαφορα συμπτωματα που προκυπτουν τα μεταφραζω οπως θελω.τελως παντων αυτο που περιγραφεις μπορει να ειναι μπορει κ μην ειναι.ηρεμησε οσο μπορεις κ περιμενε 3-4 μερες.το μονο συμπτωμα που μπορει πραγματικα να σε βαλει σε υποψιες ειναι η καθυστερηση.ευχομαι πραγματικα να ειναι αυτο που θελεις.φιλια!!!!!

Δημοσίευση

alvin μου γεια σου και παλι!!!Ευχομαι να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!!

Ειναι συμπτωμα αλλα καμια φορα δεν ξερεις...μακαρι ομως!!!Αλλιως οπως ειπε και η φιλη crazy να ειναι ευκαιρια να μην το ξαναπιασεις!!!

Κανε την χοριακη σου και καλα αποτελεσματα!!!!!Να μας πεις θα περιμενουμε!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!! ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ! ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ...ΕΝΝΟΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ! ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΙΩΝΕΙΣ! ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ, ΟΚ?

Δημοσίευση

Alvin mou kalispera!!!

Mporeis na synexiseis na skeftesai thetika,

na xamogelas kai... erxetai to mwraki!!!

Auton , ton allo, i'ton par'allo mina

tha ta exete kataferei...

Ftanei pou exete oreksi gia... agkalitses!!!!!!!!!

Min skeftesai tipota allo pou mporei na se agxwsei...!

Ligo ypomoni i'testaki!!!!!!!!!!!!

Perimenoume nea sou...:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...