Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ '' ΠΟΣΟ'' ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ''MAMMYLAND'' ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.:P :P ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ '' ΕΜΒΡΥΟ'' ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ? ΜΕ DVD EINAI ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΡΩ ΠΟΛΥ ;) ΦΙΛΑΚΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

poupoukitsa καλο μεσημερι! δυστυχως δεν γνωριζω για το συγκεκριμενο. εγω πηγα για β'επιπεδου στη θεσσαλονικη και πληρωσα 180ευρώ. το dvd μου το εδωσε μονος του χωρις να το ζητησω. καλα αποτελεσματα :) φιλια

Καλησπέρα!

Εκεί την έκανα και εγώ....Δεν σε ρωτάνε άν θές dvd, στο δίνουν απο μόνοι τους και κοστίζει 170€....Κάνουν πάρα πολύ καλούς υπερήχους!!!!Είμαι πολύ ικανοποιημένη απο αυτό το κέντρο.

Καλά αποτελέσματα!

k go to ekana me 140 e k me dosan cd apo monoi tous,,

aplos exo akousei gia enakentro sti thessaloniki pou se lene oti an theleis to iperixo se dvd na tous aps esi adeio gia an sto grapsoun...

ma ti giftoi,,,,,

Έτσι ακριβώς Thouli, Πήγε η κουμπάρα μου στον συγκεκριμένο και της λέει αν θέλεις να σου το γράψω πρέπει να μου φέρεις εσύ dvd. Στην αυχενική διαφάνεια δεν το ήξερε και δεν είχε μαζί της, αλλά όταν πήγε για το Β΄επιπέδου πήγε και άδειο dvd.

Όντως πολύ γύφτοι ούτε 1 ευρώ δεν κάνει το dvd και πέρνουν τόσα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poupoukitsa mou geia sou agapi mou...

Me to kalo na pas agapi mou,,,

Kai na deis to mikro sou thaumataki...

Egw eixa plirwsei 110 euro...

Dvd,,,kai fwtografies mou eixen dwsei apo monos tou...

Kala apotelesmata,,,

Kai perimenoume nea...

Ρε κοριτσια πιο ειναι αυτο το κεντρο στην θεσ/νικη που ειναι τοσο "τσιγκουνιδες"..?

Εχω κλεισει ραντεβου την αλλη τριτη για τον β-επιπεδου στο κεντρο εμβρυου στην Παυλου Μελα και μου ειπαν οτι κοστιζει 150 ευρω.

Poupoukitsa μάλλον εγώ πλήρωσα τα λιγότερα ...

έχω ΤΕΒΕ και όλες μου τις εξετάσεις τις έκανα σε ένα συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο στην Νίκαια ... το οποίο μου σύστησε ο γυναικολόγος μου.

Λέγεται Ιπποκράτης και την συγκεκριμένη εξέταση επειδή δεν την παρείχε το ΤΕΒΕ την πλήρωσα 95 € ... όπου μου δώσανε DVD και τρισδιάστατες φωτογραφίες :P

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Ρε κοριτσια πιο ειναι αυτο το κεντρο στην θεσ/νικη που ειναι τοσο "τσιγκουνιδες"..?

Εχω κλεισει ραντεβου την αλλη τριτη για τον β-επιπεδου στο κεντρο εμβρυου στην Παυλου Μελα και μου ειπαν οτι κοστιζει 150 ευρω.

Είναι στον Αθανασιάδη. Αν έχεις κλείσει ραντεβού για εκεί πάρε και ένα dvd μαζί σου.

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Τώρα είδα ότι γράφεις κέντρο εμβρύου στην Παύλου Μελά.

Όχι δεν είναι αυτό Φανή. Και εγώ εκεί το έκανα αλλά το Δεκέμβριο και πλήρωσα 14 ευρώ, μάλλον ανεβήκανε οι τιμές από Ιανουάριο.

Πάντως δίνουν και dvd και έγχρωμη φωτογραφία του μωρού χωρίς να τα ζητήσεις και είναι μέσα στην τιμή.

Επίσης να σου πώ ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένη γιατί εκεί είχα κάνει και στο πρώτο μου παιδί και βρήκαν ότι είχε υδρονέφρωση. Ευτυχώς που το ξέραμε από την εγκυμοσύνη και το ντιμετωπίσαμε έγκαιρα.

Κέντρο Ιατρικής Εμβρύου, Παύλου Μελά 10. 150ευρώ το Β Επιπέδου!

Παίρνεις και dvd αλλά δεν απεικονίζονται και πολλά και είναι κάπως ακαταλαβίστικα...

Πολύ καλό κέντρο και μπορείς να ρωτάς τα πάντα και να σου εξηγεί!

Εκεί έκανα και doppler εγώ...

Καλή εξέταση κορίτσια!:) :) :)

ΥΣ. Ο Αθανασιάδης από ό,τι ξέρω είναι εξίσου κορυφή!

Επιπλέον πληροφορία αν σας ενδιαφέρει, η απόδειξη της εξέτασης προσκομίζεται στην φορολογική δήλωση και λαμβάνεται πίσω όλο το ποσό... Δε συμφέρει να δοθεί στο ασφαλιστικό ταμείο,να γραφεί, τουλάχιστον για δημοσίου που γνωρίζω. Επίσης το doppler στοιχίζει 100 ευρώ, αυτό για μελλοντικά...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΠΟΥΚΙΤΣΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΟΥ.ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΝΩ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.ΡΩΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ DVD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ.

katrina έγραψε:

Επιπλέον πληροφορία αν σας ενδιαφέρει, η απόδειξη της εξέτασης προσκομίζεται στην φορολογική δήλωση και λαμβάνεται πίσω όλο το ποσό... Δε συμφέρει να δοθεί στο ασφαλιστικό ταμείο,να γραφεί, τουλάχιστον για δημοσίου που γνωρίζω. Επίσης το doppler στοιχίζει 100 ευρώ, αυτό για μελλοντικά...

KALHSPERA KATRINA MOY TI ENNOEIS MPORW NA THN PERASW STH FOROLOGIKH MOY K NA PARW TA LEFTA PISW ? PWS GINETAI?

koritsia einai toso piso to sistima stin ellada.....einai apisteuto...gia na katalavete ego meno sto velgio edo kai 1 misi xrono kai exo vrei tin igeia mou...ektos olon ton allon se oli tin diarkeia tis eggimosinis den plirono tipota...oute exetaseis oute giatrous..tipota apolitos...afiste pou i asfaleia kaliptei kai tin genna kai dinoun kai 1500 euro stous goneis doro kai alla dora sto moro....ki ekei oi giftoi den lene na exelixthoun....thelo toso na giriso stin ellada giati tin agapao kai mou leipei alla otan vlepo ola auta thimono apisteuta....

Επειδή και εμείς σε δυο εβδομάδες θα κάνουμε β επιπέδου στο ιασώ ξέρει καμία σας αν εκεί δίνουν dvd και έγχρωμη φωτογραφία??? Στην αυχενική διαφάνεια δεν μας έδωσαν τίποτα μόνο κάτι φωτογραφίες του υπερήχου που αν σας πω πως δεν καταλάβαινα καν τι έβλεπα θα με πείτε κακή μάνα?? Ούτε μια φωτογραφία του μωρού μου ολόκληρη μόνο κομμάτια αυτού. Βέβαια η αλήθεια είναι πως επειδή η εξέταση βγήκε πολύ καλή το λιγότερο που με ενοιαζε τότε ήταν οι φωταγραφιές...

natasoula γεια ειμαι η gorga σε παρακαλω αν μπορεις πες μου για την υδρονευροση γιατη εκανα β' επιπεδου και μου ειπαν οτι εχει και εμενα και απο τοτε ειμαι να σκασω. ευχαριστω.

• 3 weeks later...

Στη φορολογική δήλωση περνάει σαν δαπάνη στα γενικά ιατρικά έξοδα. Πάντως τη συγκεκριμένη εξέταση την καλύπτει και το ΙΚΑ σαν δαπάνη. Πρέπει να πας όμως πρώτα σε γυναικολόγο στο ΙΚΑ να σου τη γράψει και μετά προσκομίζεις το παραπεμπτικό μαζί με την απόδειξη του κέντρου στο ΙΚΑ, κάνεις μία αίτηση δαπάνης και σε ενάμιση μήνα σε παίρνουν τηλέφωνο και πας και το παίρνεις. Εγώ περιμένω τα δικά μου λεφτά σε καμία εβδομάδα αλλά μια φίλη έκανε ένα τρίμηνο. Πάντως τα πήρε.

Αν πάτε μετά την εξέταση νομίζω ότι πάλη γίνεται αλλά πρέπει να περάσεις επιτροπή. Πάντως αξίζει να τα πάρετε πίσω

Κι εγώ στο ΕΜΒΡΥΟ έκανα όλες μου τις εξετάσεις και είναι πολύ καλό. Η τιμή είναι 170e και για τις επόμενες που θα κάνεις.

Μόνο ένα πράγμα μετάνιωσα που στις 2 τελευταίες εξετάσεις δε μου έδειξε καθόλου έγχρωμη φωτογραφία του μωρού γιατί δεν ήταν σε σωστή θέση, αλλά κι εγώ δεν επέμεινα. Όχι ότι δεν εμπιστεύομαι το γιατρό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

gorga έγραψε:

natasoula γεια ειμαι η gorga σε παρακαλω αν μπορεις πες μου για την υδρονευροση γιατη εκανα β' επιπεδου και μου ειπαν οτι εχει και εμενα και απο τοτε ειμαι να σκασω. ευχαριστω.

Καλημέρα Gorga,

Συγνώμη που δεν σου απάντησα νωρίτερα αλλά μόλις τώρα το έιδα.

Η υδρονέφρωση είναι πολύ συχνό φαινόμενο κυρίως σε αγοράκια. Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν μπορούν να ξέρουν τι το προκαλεί το μόνο που βλέπουν είναι το αποτέλεσμα που είναι η υδρονέφρωση.Επίσης υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να εξαλειφθεί μέχρι να γεννηθεί το μωρό.

Εμένα όταν το είδαν στον β' επιπέδου είχε μέτριου βαθμού υδρονέφρωση και στα δύο νεφρά. Επαναλάβαμε τον υπέρηχο στις 32 εβδομάδες και είδαμε ότι η υδρονέφρωση είχε υποχωρήσει από την δεξιά μεριά αλλά είχε παραμείνει από την αριστερή. Μου είπαν πάλι ότι μέχρι την γέννηση μπορεί να υποχωρήσει και από την άλλη μεριά, αλλά με το που θα γεννηθεί το παιδί θα πρέπει να γίνει ένας υπέρηχος νεφρών για να διαπιστωθεί. Η αγωνιά μου ήταν πολύ μεγάλη και ήλπιζα όλα να πάνε καλά. Όταν γέννησα στην κλινική μου είπαν ότι θα κάνουμε τον υπέρηχο στις 10 μέρες. Έτσι και έγινε και διαπιστώσαμε ότι η υδρονέφρωση μετρίου βαθμού συνέχιζε να υπάρχει στον αριστερό νεφρό. Έχασα την γή κάτω από τα πόδια μου, δεν ήξερα τι να κάνω, δεν ήταν και κάτι που είχα ξανακούσει. Η παιδίατρος μας καθυσήχασε και μας έξήγησε τι ακριβώς συνέβαινε. Μας είπε ότι πρέπει να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις για να δούμε από τι ακριβώς προκαλείται η υδρονέφρωση. Όπως ανέφερα πιο πάνω η υδρονέφρωση είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία. Ματά από σειρά εξετάσεων ανακαλύψαμε ότι υπήρχε στένωση πυελοουρητηρικής συμβολής η οποία και προκαλούσε την υδρονέφρωση. Και πάλι με καθυσήχασαν λέγοντας μου ότι το παιδί δεν κινδυνεύει απλά θα παίρνει προληπτικά αντιβίωση για χημειοπροφύλαξη (δηλαδή το 1/3 της δόσης) μέχρι να γίνει 6 μηνών για να μην παθαίνει ουρολοιμώξεις. Και πάλι θα περιμέναμε γιατί μέχρι τους έξι μήνες μπορεί να υποχωρήσει από μόνη της χωρίς καμιά επέμβαση αλλιώς θα έπρεπε να εγχειρήσουμε το παιδί. Τελικά δεν υποχωρησε και στους 8,5 μήνες κάναμε την επέμβαση. Ο γιός μου τώρα είναι 4 χρονών και 2 μηνών και χαίρει άκρας υγείας.

Δεν ήθελα να σε αγχώσω με αυτά που σου έγραψα αλλά να σου περάσω το μήνυμα να είσαι αισιόδοξη γιατί ότι και να είναι αντιμετωπίζετε. Όλοι οι γιατροί μου έλεγαν ότι είμαι τυχερή που το ήξερα από την εγκυμοσύνη και αντιμετωπίστηκε έγκαιρα. Είναι θαυματουργός τελικά ο υπέρηχος Β' επιπέδου, και απαράδεχτοι για μένα οι γυναικολόγοι που δεν στέλνουν τις ασθενείς τους να τον κάνουν λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος. Να δείς που όλα θα πάνε καλά και μέχρι να γεννηθεί το μωρό μπορεί και να εξαφανιστεί. Καλή συνέχεια σου εύχομαι.

Καλησπερα και από εμένα που την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού στο γιατρό και θα με παραπέμψει πιθανότατα για Β επιπέδου.

Ξέρει μήπως καμία από εσας εαν την εξέταση αυτή τη δικαιολογεί το ταμείο του Δημοσίου; Την αυχενική διαφάνεια πάντως δεν τη δικαιολογούσε σε κάνενα διαγνωστικό κέντρο και την πλήρωσα 150 ευρώ στο Ιασώ.

Μήπως παρεπιπτόντως ξέρει καμία από εσας πόσο κοστίζει η Β Επιπέδου στο Ιασώ;

Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ για να εισπράξω την δαπάνη του Β Επιπέδου. Μου δώσανε 8,28 γιατί αυτή λέει είναι η κρατική διατίμηση.

Για τα υπόλοιπα πρέπει να κάνεις ένσταση – την οποία κάνεις επιτόπου και περιμένεις άλλο έναν μήνα για να περάσεις από επιτροπή και να σου τα δώσουν.

Δεν λυπάμαι τα λεφτά που έδωσα, αρκεί να είναι το μωράκι μου γερό και δυνατό και σκασίλα μου μεγάλη αλλά είναι κοροϊδία, να δουλεύεις μία ζωή, να πληρώνεις του κόσμου τις εισφορές και όταν έρχεται η ώρα να σου ανταποδώσουν κάτι τι οποίο στην ουσία έχεις ήδη πληρώσει το κράτος να κάνει την πάπια

Αν αποταμιεύαμε τα λεφτά που πληρώσαμε τόσα χρόνια ο καλός μου και εγώ στο ΙΚΑ θα είχαμε αγοράσει άλλο ένα διαμέρισμα Το μόνο παρήγορο είναι ότι θα τα πάρω τελικά.

Εγώ θα κάνω Β.επιπέδου την άλλη Δευτέρα στο Γένεσις στη Θεσ/νίκη.Έχει πάει καμιά εκεί?Ξερετέ από τιμή και αν δίνουν dvd?Φαντάζομαι ότι θα είναι γύρω στα 150 ευρώ και ότι θα δίνουν dvd αλλά έχω ακούσει τόσα από κοπέλες που πήγαν σε άλλα νοσοκομεία που δεν ξέρω τι θα συμβεί σε μένα.φιλάκια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...