Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε ολες,

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όσες γνωρίζουν σχετικά με το εαν κάποιος στην οικογένεια του δεν έχει ιστορίκό δίδυμης κύησης είναι δυνατόν να κυοφορεί δίδυμα?(κανονικη γονιμοποίηση).Εχουμε την υποψία επειδή η β΄χοριακή στην 7η εβδομάδα που διανύω κύησης έδειξε αποτελέσματα 33568 ότι ίσως μπορεί να έχω και δύδυμα,βέβαια του γιατρού μου δεν του κάνει εντύπωση αυτή η ένδειξη.Να σας πω ακομα ότι κάποιες κολπικές εξετάσεις που έκαναν έδειξαν ουρεόπλασμα,και κάποιο άλλο κολοβακτηρίδιο.Η μικροβιολόγος είπε να μην κάνω τίποτα μ΄αυτά αν δεν έχω ενοχλήσεις ,αλλα ο γυναικολόγος μου είπε θα συννενοηθούμε για αντιβίοση,ξέρει κάποια κατι και γι αυτο?Φιλάκια κορίτσια και καλή επιτυχία σε όλες μας.:ohmy:;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 50.000 ΑΡΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙΣ ΕΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΟΣΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΙΕΙΣ...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΔΥΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΔΥΜΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ,

ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΆΓΧΟΣ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΔΥΜΑ, ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΧΟΡΕΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ .

ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΓΕΛΑΓΕ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΓΧΩΣΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ 2 ΜΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.

ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ!!!!:P

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΔΥΜΑ.

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΟ. ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...