Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξεταση anti-xa

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! 

Έχω μπει αισίως στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης και λόγω προηγούμενης παλινδρομης βρήκαμε ότι ήμουν θετική σε μετάλλαξη θρομβοφιλιας οπότε με το που έμεινα έγκυος ξεκίνησα ενεσουλες innohep. 

Έκανα την εξέταση anti xa να δούμε πως πάω και το αποτέλεσμα ήταν 0.11. Ξερει καμία να μου πει αν είναι φυσιολογικο; η την δική της εμπειρία; ο γιατρός μου είναι εκτός για γεννα και μέχρι να συνεννοηθούμε κοντεύω να σκάσω!!! Σας ευχαριστώ 💖

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 ώρες, ο/η Angelaki91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! 

Έχω μπει αισίως στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης και λόγω προηγούμενης παλινδρομης βρήκαμε ότι ήμουν θετική σε μετάλλαξη θρομβοφιλιας οπότε με το που έμεινα έγκυος ξεκίνησα ενεσουλες innohep. 

Έκανα την εξέταση anti xa να δούμε πως πάω και το αποτέλεσμα ήταν 0.11. Ξερει καμία να μου πει αν είναι φυσιολογικο; η την δική της εμπειρία; ο γιατρός μου είναι εκτός για γεννα και μέχρι να συνεννοηθούμε κοντεύω να σκάσω!!! Σας ευχαριστώ 💖

Με το καλό! Γράφει δίπλα στο αποτέλεσμά σου το εύρος τιμών που θέλουν; πχ βάσει του εργαστηρίου που έκανα εγώ έχει διαφορετικό εύρος για φυσιολογικές τιμές,  για πρόληψη, για θεραπεία 12h και για θεραπεία 24h. Η εγκυμοσύνη ανήκει στην κατηγορία πρόληψη και είναι 0,1 - 0,4 IU/ml. Οπότε είσαι μέσα! Εγώ σε μία τυχαία που είδα ήταν 0,22 και έκανα επι΄σης innohep

στις πριν 7 ώρες, ο/η Antelope είπε:

Με το καλό! Γράφει δίπλα στο αποτέλεσμά σου το εύρος τιμών που θέλουν; πχ βάσει του εργαστηρίου που έκανα εγώ έχει διαφορετικό εύρος για φυσιολογικές τιμές,  για πρόληψη, για θεραπεία 12h και για θεραπεία 24h. Η εγκυμοσύνη ανήκει στην κατηγορία πρόληψη και είναι 0,1 - 0,4 IU/ml. Οπότε είσαι μέσα! Εγώ σε μία τυχαία που είδα ήταν 0,22 και έκανα επι΄σης innohep

Καλημερααα!!! Όχι δεν γράφει δίπλα κάτι τέτοιο μακάρι :

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...