Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλησπέρα, δυστυχώς δεν έχω καλά νέα. ΄Ήρθε και σε εμένα η περίοδος για ακόμα μια φορά. Γιατί βρε κορίτσια μας παιδεύει τόσο;; Έχω πέσει πολυ ψυχολογικά απο την ώρα που το ανακάλυψα. Έχω αρχίσει και εξαντλούμαι σιγά σιγα... δεν υπάρχουν άλλα αποθέματα υπομονής. Κλείσαμε ένα χρόνο προσπαθειών.. η ΑΜΗ θα έχει πέσει κ άλλο.. δεν ξέρω τι να κάνω.. τα περιθώρια στενεύουν.  
    • @Nerina λοιπόν κορίτσι μου θα σου πω τη δική μου ιστορία μήπως και λίγο σου δώσω κουράγιο. Ήμουν από μικρή ένα παιδί πολύ παιδί όμως, τελείως άβγαλτο και πολύ αγαθό. Μυαλό για αγόρια και σχέσεις και τέτοια ούτε καν.. λουλουδάκια και μελισσούλες εγώ! 😄 Για να μην τα πολυλογώ, στα 25 υπό πίεση κολλητής ότι τα χρόνια μου περνούν και εγώ ακόμη τπτ, μου γνωρίζει ένα τύπο. Δεν τον ήθελα από την αρχή, κάτι δεν μου άρεσε. Και το ένστικτο πάντα βγαίνει αλάθητο. Παρόλα αυτά τα φτιάχνω μαζί του και προχωράμε.. εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν από τότε να κάνω οικογένεια με έναν σωστό άνθρωπο και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να βρεθεί ένας "σωστός" άνθρωπος για οικογένεια. Η περίπτωση δύσκολη. Αν και με 8 χρόνια διαφορά είχα να κάνω με έναν άνθρωπο κολλημένο στην κυριολεξία στο μπαμπά του. Οι γονείς του ήταν χωρισμένοι και αυτός μεγάλωσε με το μπαμπά. Ο τύπος ήταν πιο μπαμπάκιας πεθαίνεις. Τα έλεγε όλα στο μπαμπά και ο μπαμπάς έκανε κουμάντο στη σχέση μας. Εγώ άργησα δυστυχώς να το καταλάβω γιατί όπως είπα και πριν, πρώτη σχέση, άβγαλτη τελείως. Τον αρραβωνιάστηκα. Πήραμε και βέρες και χρυσαφικά. Αρραβώνας κανονικός.  Μάϊο ο αρραβώνας, Αύγουστο διακοπές Κρήτη με τον αδερφό και τη νύφη μου για ένα γάμο ξαδέρφου μας. Καταλήξαμε ένα βήμα πριν ο αδερφός μου τον ρίξει στο λιμάνι του Ηρακλείου να τον φάνε τα ψάρια. 😄 Οι χειρότερες διακοπές της ζωής μου, έκλαιγα σχεδόν όλη μέρα. Ο τύπος ψυχάκιας και άρρωστος με το μπαμπά και γενικά με πολλά ψυχολογικά. Επιστρέφουμε και εγώ είμαι με το ένα πόδι στην πόρτα. Παιδί επαρχίας άλλωστε φοβόμουν τι θα πει ο κόσμος και πως θα κάνω ρεζίλι την οικογένεια μου.. αποτέλεσμα αυτού.. να πιεστώ τόσο πολύ ψυχολογικά που μου γύρισε σε ψυχοσωματικό και κατέληξα σε ουρολόγο και ειδικό ουρολόγο ακράτειας γιατί κατούραγα πάνω μου στην κυριολεξία.  Η διάγνωση του γιατρού.. δεν έχω απολύτως τπτ, είμαι υγιείς, απλά θα πρέπει να αποβάλω από τη ζωή μου τους τοξικούς ανθρώπους... και έτσι έκανα.. μίλησα στους γονείς μου και χώρισα. Στο χωριό κλασικά έγινε σούσουρο.. μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος για να ασχοληθούν μετά από μένα. Δεν το μετάνιωσα ποτέ που έφυγα.. απλά σκέφτομαι πολλές φορές πως αν είχα μείνει έγκυος από αυτόν θα το κρατούσα, ίσως έτσι να μην γάνιαζα τώρα με εξωσωματικές και τέτοια μιας και ο τωρινός μου σύζυγος "δεν μπορεί να κάνει παιδιά".
    • @Nerina πρωτα απο ολα πρεπει να προστατεψεις το μωρο που εχεις μεσα σου. Μακαρι να πανε ολα καλα. Ομως πρεπει να δεις τι θα κανεις με τον συντροφο σου. Ειναι απαραδεκτος. Σου μιλαει για εκτρωση, σου λεει οτι φταις εσυ ενω περνας μια ευαισθητη περιοδο στην ζωη σου, οι γονεις του τον βαζουν να διαλεξει και αντι να τους πει εγω θα ειμαι με την γυναικα μου διαλεγει αυτους. Ισως ολο αυτο ηταν μια αφορμη να δεις το πραγματικο του προσωπο. Παρε τον χρονο σου να δεις τι θα γίνει με το μωρο και μετα θα ξεκαθαρισουν ολα. Αλλα σιγουρα δεν ειναι ανθρωπος για οικογενεια.
    • Τι ευχάριστα νέα είναι αυτα?!?! Μπράβο σου, όλα καλά θα είναι και με την αιματολογική θα δεις! Πιστεύω αποψε δεν θα στριφογυρίζεις στο κρεβάτι σου γεμάτη αγωνία!! 
    • Μπράβο τέλεια που ταιριάζετε με τον νέο παιδίατρο, όντως τον παιδίατρο θα τον παντρευτουμε για κάποια χρόνια τώρα το συνειδητοποιω και γω 🙏🏼 τι ωραία που κάνατε τα εμβολιακια σας, εμείς θα πάμε στις 25 του μηνα για να κάνουμε μπίμπι
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...