Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Θα συμβεί οταν λίγο το ξεχασουμε...
    • Ίδια ηλικία έχουμε κι εμένα στην αρχή δε μου ήταν άμεση ανάγκη… Δεν είμαστε και 50 χρόνων όπως τα λες, ούτε καν 35(!)  Απλά τώρα έχω σκάσει και λέω, μα γιατί δε συμβαίνει…  Τέλος πάντων! Όλα καλά! 
    • Κι εμένα σήμερα μου ηρθε περιοδος, αυτη η ωορρηξια δεν ξερω που παει!!καλά με κακή ψυχολογία τιποτα δεν γινεται, θετική σκέψη και θα ερθει!!Δεν είμαστε και 50 χρόνων, με ψαξιμο και επιμονη ολα γίνονται, αυτο λέω και στον εαυτό μου κι αυτο σε συμβουλευω.Οταν βλεπω την περιοδο κι εμενα μου ερχεται να κλαψω, αλλα κρατιεμαι, λέω οχι δεν θα λυγισω, υγεία να εχουμε πανω απ ολα!!Βρες κατι να ασχολεισαι, γιατι κι εγώ απο την ωρα που ξεκινησαμε προσπαθειες ολο αυτο σκέφτομαι, εμμονή ιδεα μου εγινε, απο εκει ππυ μου ηταν και οχι τοσο αμεση ανάγκη.
    • Αχ ρε παιδί μου να είσαι έγκυος να θες να φας τον κόσμο όλο, π ίσως είναι η μοναδική στιγμή π σου λένε φάε ότι κάνεις κέφι κ να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου κ να μην σ επιτρέπεται! Μαρτύριο! Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική οπότε ναι να σκέφτεσαι θετικά! Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μη φάω φαγητό γλυκο όμως δε θα αντέξω να μ το απαγορεψουν! 😅 έστω κ ένα σοκολατακι θα το φάω μέσα στη μερα μ! 
    • Τι κάνετε κορίτσια? Πως περνάει τ σκ σας? Εμείς έχει 5 μερες τωρα έχουμε ψοφήσει στις δουλειές. Βάψαμε οπβς σας είπα, κάναμε μια σύνθεση στο ένα δωμάτιο γραφείο,βιβλιοθήκη,ντουλάπια, ηταν το δωμάτιο το μικρό που προσπαθούμε να τ συνεφερουμε. Τα έπιπλα από κει προσπαθούμε να τ βολέψουμε. Ολο μετακινούμε κ καθαρίζουμε. Να δω πότε θα συμμαζευτουμε. Τουλ ανοιξε λίγο ο καιρός σήμερα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...