Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια τι κάνετε; Εμείς πήγαμε χθες παιδίατρο, η μικρή μας έβαλε +1.500 γραμμάρια. Είναι πλέον 4.200! Μια χαρά μας είπε η γιατρός γενικά και η ανάπτυξη της, η ανταπόκριση της, η εστίαση του βλέμματος, η ακοή γενικά ολα φυσιολογικά κ ισως μπορω να πω λεει και λιγο παραπανω κ απο το κανονικο.  Μας είπε επειδή έχουμε άλλα τρια παιδάκια να προσέχουμε γενικά με ιώσεις γιατί έτσι και κολλήσει σε αυτή την ηλικία που είναι η μπεμπα καμιά ίωση κατευθείαν νοσοκομείο θα πρέπει να πάμε και είναι μεγάλη ταλαιπωρία για όλους γιατί θα τη κρατήσουν μέσα κτλ. αγχώθηκα λιγο αλλά πάνω κάτω το ήξερα και απο την αρχή τους είχα όλους μακριά!!  Επίσης μέσω gov κάναμε και την ονοματοδοσία της πλέον εε μετά μένει η βάφτιση μέσα στο καλοκαίρι ...  Πάντως μπορώ να πω ότι κάποιες φορές μέσα στη μέρα έχουμε μεγάλη γκρίνια.. δηλαδή εκει που παω να τη βαλω στο στήθος το παίρνει, το τραβάει πίνει πινει και κάποια στιγμή δείχνει σαν κάτι να τη ζορίζει, τραβάει το στήθος σαν λάστιχο προς τα πίσω, δείχνει ότι σφίγγεται ξαναπινει μολις πινει δείχνει παλι να σφιγγεται γίνεται τόξο, σαν κατι να τη πονάει να την ενοχλεί ξαναπινει λιγο ξανασφιγγεται και γκρινιάζει κλαιει και ξανα τα ιδια και κλαμα γκρινια κτλ. μονο μετα αν πιπιλισει ηρεμει και κοιμαται προφανως αυτο θελει αλλα επειδη τραβαει και γαλα μαζί ενοχλείται..! αυτό καταλαβα.. εσάς το κάνει αυτό; 
    • Μαρακι μου να ειστε παντα καλα εσυ και η οικογενεια σου και να τον θυμαστε ομορφα τον μπαμπακα σου. Μια χαρα ειναι η μπεμπουλα απλα σημερα εισαι και συ πιο υποτονικη λογικα και ακολουθει κι αυτη μην ανησυχεις. Κοιμαται και μεγαλωνει. 
    • Αληθεια; είχες τόσο "υψηλή" fsh σ αυτη την ηλικια; Υψηλή λεω εγώ σε σχέση με το 12 που μας δίνουν ως όριο. Εγώ όταν βλέπω 13 - 16 στα 42 μου τα βάφω μαύρα... Ενω στην πραγματικοτητα δεν ειμαι σιγουρη ποτε η fsh ειναι απαγορευτικη για παιδι. Και πόσα ωάρια έδινες, αν επιτρεπεται;  Να σας ζήσει το παιδάκι σας!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια χαρίζω μια ένεση oulgalutran με ημερομηνία λήξης 01/27 και μια ovitrelle με ημερομηνία λήξης 02/26 καθώς και 6 κουτιά utrogestan των 100 όπως επίσης και την πένα τις puregon και μακάρι να μπορούσα να πάρω και τα υπόλοιπα φάρμακα από την επιτροπη για κάποια που τα χρειάζεται μιας και εγώ αποφάσισα ότι δεν θέλω να προχωρησω
    • Πουλί μου εδώ εγώ το παλαβω 5μηνων έκανα χχααψα γτ ήθελα να έχω ένα ψηφιακό και να το έχω σε βίντεο 😂😂😂😂 και κορυφή είχα και άγχος. Επίσης ΝΑΙ είναι αλήθεια όταν είναι το πικ της χοριακης δεν δείχνει τόσο θετικό 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...