Αληθεια; είχες τόσο "υψηλή" fsh σ αυτη την ηλικια; Υψηλή λεω εγώ σε σχέση με το 12 που μας δίνουν ως όριο. Εγώ όταν βλέπω 13 - 16 στα 42 μου τα βάφω μαύρα... Ενω στην πραγματικοτητα δεν ειμαι σιγουρη ποτε η fsh ειναι απαγορευτικη για παιδι. Και πόσα ωάρια έδινες, αν επιτρεπεται;
Να σας ζήσει το παιδάκι σας!!!
Καλησπέρα κορίτσια χαρίζω μια ένεση oulgalutran με ημερομηνία λήξης 01/27 και μια ovitrelle με ημερομηνία λήξης 02/26 καθώς και 6 κουτιά utrogestan των 100 όπως επίσης και την πένα τις puregon και μακάρι να μπορούσα να πάρω και τα υπόλοιπα φάρμακα από την επιτροπη για κάποια που τα χρειάζεται μιας και εγώ αποφάσισα ότι δεν θέλω να προχωρησω
Πουλί μου εδώ εγώ το παλαβω 5μηνων έκανα χχααψα γτ ήθελα να έχω ένα ψηφιακό και να το έχω σε βίντεο 😂😂😂😂 και κορυφή είχα και άγχος. Επίσης ΝΑΙ είναι αλήθεια όταν είναι το πικ της χοριακης δεν δείχνει τόσο θετικό
Καλησπέρα κορίτσια, για μένα σήμερα η μέρα είναι λίγο down ,σαν σήμερα πριν 7 χρόνια έχασα τον μπαμπά μου και γενικα μου ξυπνάνε αναμνήσεις.
Σε άλλα νέα σήμερα η μικρή είναι αρκετά ήσυχη μπορώ να πω κατι που δεν με εχει συνηθισει και συνεχεια την σκουνταω να δω εστω και μια μικρη κινηση γιατι με τρομαζει,το βράδυ ξυπνούσα από πετρώματα στην κοιλια άλλα χωρίς πόνο και γενικά σήμερα όλη μέρα έχω υπνηλία.
@Elli13 χαχαχα εντάξει ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Εμένα ένα μου περίσσεψε, λέω να το αφήσω στην ησυχία του γιατί άμα κάνω και βγει αχνό θα φρικάρω!
@Eliza Kats απαπαπ ούτε να το σκέφτομαι, αλλά δίκιο έχεις!! Πώς είσαι εσύ κορίτσι; Αύριο ξανά χοριακή;