@Diwni Συλλυπητήρια! Να είσαι καλά να τον θυμάσαι! Και εσυ @ΜαρίαΔημήτρης να θυμάσαι τον μπαμπά σου! Δύσκολες αυτές οι μέρες για εσάς!
@Elenaki12 νομίζω θα ανοίξεις το χορό! Ερχεται η στιγμή σου!!!
Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά και εγώ 3 μέρα με πονοκέφαλο, αναγούλες σαν να είμαι σε καράβι και νιώθω πτώμα όλη μέρα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, κυριολεκτικά. Βέβαια το χειρότερο είναι ότι δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να φάω. Τόσο ανακάτεμα ειλικρινά στα χειρότερα μου το 1ο τρίμηνο. Εχω λιγάκι απογοητευτεί που είναι έτσι κάθε μέρα, με τοπ τις 3 τελευταίες.
Μακάρι! Δεν ήρθαν και τα τεστ τελικά να κάνω ένα το πρωί για το αρχείο μου 😜
Κι εγώ νιώθω αισιόδοξη γιατί φαίνεται να κυλάει όμορφα χωρίς κάποιο τρελό σύμπτωμα μέχρι στιγμής. Ενώ η προηγούμενη ήταν σαν σίφουνας βρε παιδί μου. Από την αρχή είχα έντονα συμπτώματα, πρήξιμο, αίμα εμφύτευσης, χαμός.
Τώρα τίποτα. Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα συμπτώματα τόσο νωρίς 😊 Είχα όμως αίμα εμφύτευσης την ημέρα που περίμενα να αδιαθετισω. Τώρα θα δείξει... Δεν έχω δει καθόλου αίμα μέχρι στιγμής.
Θα πάω αύριο το πρωί για χοριακή και το απόγευμα θα έχω τα αποτελέσματα λογικά 😊 Οπότε κορίτσια αναμονή μέχρι αύριο το απόγευμα 😅
όχι να μη πας! στείλε τα δώρα και μέχρι εκεί κι εγώ το ίδιο θα έκανα!! Μη τρελαθούμε κιόλας τώρα μωράκι έχεις προστάτευσε το και ασε τους αλλους τι λενε.!!!