Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης ένα θα σου πω. Η μικρη μ γεννηθηκε 39+2 βδομαδες 2420. Οσο παίρνει βαρος εστω κ λίγο μην ανησυχείς καθόλου.
    • @Katerinioo σ ευχαριστώ κορίτσι μου. Και γω να σ πω την αλήθεια χαλαει πολύ εύκολα τ στομαχι μου. Μέχρι π μπήκα στον 7ο εκανα εμετους. Έχει εναμιση μηνα π ηρεμησα κ τωρα παλι με ενοχλούν πολλά. Δ έχω βέβαια σε τέτοιο βαθμό όπως μας τ περιγράφεις. Αλλα ειναι εξαιρετικά δύσκολο αυτό π περνάς. @Sotiria_94 νιώθω να με βοηθάει πολύ. Και γω οταβ καθομαι αρκετες ωρες μετα νιώθω οτι πονανε ολα. Οταν κινεισαι κρατιεται κ τ σωμα ζεστο. Αλλο η περίπτωση σου. Είσαι πολύ περιορισμένη σε κινηση οποτε λογικο να νιώθεις έτσι. Αλλα να σ πω μεχρο κ την προηγ βδομάδα εβγαζα τ προγραμμα στο γυμναστήριο κανονικα. Αυτή ζορίζομαι αρκετα. Κοντεύεις κ συ νομίζω ε?
    • Καλησπέρα κορίτσια,πήγα στο γιατρό ή μικρή είναι 2340γρ μόνο, μου είπε είναι φυσιολογικό δεδομένου και τον γιο μου που τον έκανα μινιατούρα. Ο τράχηλος είναι 26 χιλιοστά και με βλέπει να παίρνω σίγουρα 3 βδομάδες ακόμα.  Μου είπε να πιω μέχρι και την παραπάνω εβδομάδα πάλι τα glopir και μαγνησιο για να πάρει βάρος η μικρή. Τον ρώτησα για τις ενεσεις συνεχίζω ακόμα να τις κάνω και του είπα πως φοβάμαι και μου λέει να μην φοβάσαι τιποτα. Και τώρα να κανω ενεση μπορώ να γεννήσω, εξάλλου μου λέει πάμε για φυσιολογικό.  Τέλος ρώτησα για καλλιέργεια κολπικου και μου είπε πως το κάνει την ώρα της γεννας γιατί και τώρα να κάνουμε δεν ξέρεις σε 2-3 εβδομάδες τι μπορεί να έχει προκύψει. Τώρα για να πνίξω τον πονο μου πήρα ένα γύρο πίτα με μπόλικο τζατζίκι που μου μύρισε με το που βγήκα από τον γιατρό και το βράδυ θα βογκαω από την καουρα!!
    • @Diwni Συλλυπητήρια! Να είσαι καλά να τον θυμάσαι! Και εσυ @ΜαρίαΔημήτρης να θυμάσαι τον μπαμπά σου! Δύσκολες αυτές οι μέρες για εσάς! @Elenaki12 νομίζω θα ανοίξεις το χορό! Ερχεται η στιγμή σου!!!
    • Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά και εγώ 3 μέρα με πονοκέφαλο, αναγούλες σαν να είμαι σε καράβι και νιώθω πτώμα όλη μέρα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, κυριολεκτικά. Βέβαια το χειρότερο είναι ότι δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να φάω. Τόσο ανακάτεμα ειλικρινά στα χειρότερα μου το 1ο τρίμηνο. Εχω λιγάκι απογοητευτεί που είναι έτσι κάθε μέρα, με τοπ τις 3 τελευταίες. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...