Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υψηλή προγεστερόνη

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γειά σας.. είναι η δεύτερη εξωσωματική μου και είμαι ακόμα σε φάση διέγερσης με 225 gonal την μέρα μέχρι προχτές που ο γιατρός είδε πως έχω μόνο 4 ωοθυλάκια και μου ανέβασε την δόση στα 275.σημερα είναι η τρίτη μέρα όπου κάνω cetrotide..το μόνο άγχος του γιατρού ήταν που είδαμε λίγα ωοθυλάκια μιας και έχω ΑΜΗ 0.1 καί ηλικία 27 χρόνων.. μέχρι πριν 3 μέρες η προγεστερόνη ήταν 0.3..ωσπου σήμερα η προγεστερόνη ανέβηκε στα 2.9...ο γιατρός μου είπε να επαναλάβω την εξέταση γιατί πιστεύει πως έγινε λάθος από το εργαστήριο.. έχει καμια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? κοντεύω να τρελαθώ

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Kotoula είπε:

Κορίτσια γειά σας.. είναι η δεύτερη εξωσωματική μου και είμαι ακόμα σε φάση διέγερσης με 225 gonal την μέρα μέχρι προχτές που ο γιατρός είδε πως έχω μόνο 4 ωοθυλάκια και μου ανέβασε την δόση στα 275.σημερα είναι η τρίτη μέρα όπου κάνω cetrotide..το μόνο άγχος του γιατρού ήταν που είδαμε λίγα ωοθυλάκια μιας και έχω ΑΜΗ 0.1 καί ηλικία 27 χρόνων.. μέχρι πριν 3 μέρες η προγεστερόνη ήταν 0.3..ωσπου σήμερα η προγεστερόνη ανέβηκε στα 2.9...ο γιατρός μου είπε να επαναλάβω την εξέταση γιατί πιστεύει πως έγινε λάθος από το εργαστήριο.. έχει καμια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? κοντεύω να τρελαθώ

Κορίτσι μου έτυχε το ίδιο. Η διέγερση μου πήγαινε πολύ καλά και λίγες μέρες πριν την ωοληψια μου ανέβηκε η προγεστερόνη λίγο πάνω από 2. Ωστόσο, η ωοληψια πήγε εξαιρετικά καλά, απλα δεν κάναμε εμβρυομεταφορα στον ίδιο κύκλο.

Κι εγώ έκανα 200 μοναδες gonal σε συνδυασμό με  cetrotide. Δεν τα θυμάμαι και καλά αλλά νομίζω αν ανέβει πάνω από 1.5 μπαίνει ο οργανισμός σε ωχρινικη φάση οπότε δεν έχεις ιδανικές συνθήκες για εμφύτευση. Μην αγχώνεσαι μπορεί να τα πάρετε τα ωάρια! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mary.Ger είπε:

Κορίτσι μου έτυχε το ίδιο. Η διέγερση μου πήγαινε πολύ καλά και λίγες μέρες πριν την ωοληψια μου ανέβηκε η προγεστερόνη λίγο πάνω από 2. Ωστόσο, η ωοληψια πήγε εξαιρετικά καλά, απλα δεν κάναμε εμβρυομεταφορα στον ίδιο κύκλο.

Κι εγώ έκανα 200 μοναδες gonal σε συνδυασμό με  cetrotide. Δεν τα θυμάμαι και καλά αλλά νομίζω αν ανέβει πάνω από 1.5 μπαίνει ο οργανισμός σε ωχρινικη φάση οπότε δεν έχεις ιδανικές συνθήκες για εμφύτευση. Μην αγχώνεσαι μπορεί να τα πάρετε τα ωάρια! 

Λες εεεεε? από αυτά που ξέρω και εγώ το ίδιο πιστεύω και είπα τού γιατρού να κάνουμε καλύτερα μόνο ωοληψια και εμβρυομεταφορά αργότερα όταν είμαι έτοιμη.. απλά δεν καταλαβαίνω πως και κυρίως ψάχνω το γιατί έγινε αυτό.. στην πρώτη εξωσωματική δεν συνέβη αυτό και είχα και περισσότερα ωοθυλάκια.. είχα 8..και σήμερα έχω μόνο 4.ο γιατρός απόρησε..και μεγαλύτερη δόση ορμονών και λιγότερα ωοθυλάκια.να σημειώσω ότι δεν είχα τον ίδιο γιατρο στην πρώτη εξωσωματική... ανχωθηκα παρά πολύ...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kotoula είπε:

Λες εεεεε? από αυτά που ξέρω και εγώ το ίδιο πιστεύω και είπα τού γιατρού να κάνουμε καλύτερα μόνο ωοληψια και εμβρυομεταφορά αργότερα όταν είμαι έτοιμη.. απλά δεν καταλαβαίνω πως και κυρίως ψάχνω το γιατί έγινε αυτό.. στην πρώτη εξωσωματική δεν συνέβη αυτό και είχα και περισσότερα ωοθυλάκια.. είχα 8..και σήμερα έχω μόνο 4.ο γιατρός απόρησε..και μεγαλύτερη δόση ορμονών και λιγότερα ωοθυλάκια.να σημειώσω ότι δεν είχα τον ίδιο γιατρο στην πρώτη εξωσωματική... ανχωθηκα παρά πολύ...

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου. Είναι και το σώμα μας πολύ μυστήριο. Οντως είναι πολύ παράδοξο που με το ίδιο πρωτόκολλο αυτή τη φορά δεν προχωράνε πολλα. Μήπως την πρώτη φορά κάνουμε πιο πολλά και μετά κάθε φορά λιγότερα?  Είναι σίγουρα μόνο 4? Μήπως είναι κι άλλα και δε φαίνονται? Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Επειδή τα πήρες τα φάρμακα κι έφτασες σχεδόν στο τέλος από το δύσκολο κομμάτι της διέγερσης να τα πάρεις κι ό,τι γίνει. Μπορεί ένα από αυτά τα 4 να είναι το τυχερό σου! Σου εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Mary.Ger είπε:

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου. Είναι και το σώμα μας πολύ μυστήριο. Οντως είναι πολύ παράδοξο που με το ίδιο πρωτόκολλο αυτή τη φορά δεν προχωράνε πολλα. Μήπως την πρώτη φορά κάνουμε πιο πολλά και μετά κάθε φορά λιγότερα?  Είναι σίγουρα μόνο 4? Μήπως είναι κι άλλα και δε φαίνονται? Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Επειδή τα πήρες τα φάρμακα κι έφτασες σχεδόν στο τέλος από το δύσκολο κομμάτι της διέγερσης να τα πάρεις κι ό,τι γίνει. Μπορεί ένα από αυτά τα 4 να είναι το τυχερό σου! Σου εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. 

Δεν ξέρω καθόλου πραγματικά.. εσύ έχεις κάνει εξωσωματική?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mary.Ger είπε:

Ναι όπως έγραψα πιο πάνω βραχύ πρωτόκολο με gonal και cetrotide

Όλα καλά τελικά ειχε κάνει λάθος το εργαστήριο..με προγεστερόνη 0.6 και Πέμπτη έχουμε ωοληψια..δεν μπορώ να πιστέψω ότι όντως έκανε λάθος το εργαστήριο. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Kotoula είπε:

Όλα καλά τελικά ειχε κάνει λάθος το εργαστήριο..με προγεστερόνη 0.6 και Πέμπτη έχουμε ωοληψια..δεν μπορώ να πιστέψω ότι όντως έκανε λάθος το εργαστήριο. 

Οοο τέλεια!! Με το καλό !!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σκάλες σκάλες σήμερα όσο μπορείς . Ανέβα κατέβα..  Με το καλό θα περιμένουμε νέα σου 🫶🥰
    • Ε αφού λέει η nipt κορίτσι έτσι θα είναι. Ο λώρος πάει πολύ συχνά ανάμεσα στα πόδια. Αυτό αν γυρίσει τον υπέρηχο ο γιατρός σε άλλη λειτουργία που φαίνονται οι ροές αίματος, μπορεί να δει εύκολα αν είναι ο λώρος ή όχι 😅 Μου το έκανε εμένα χθες αυτό. Γιατί του λέω σίγουρα είναι αγόρι γιατρέ ή θα μας βγει κορίτσι μετά; Και είδαμε τη ροή που τελειώνει ο εμφύλιος λώρος και που είναι το τσουτσουνακι του 😅 Κοίταξε να δεις εγώ Ιασώ έκανα και το πρώτο. Με βόλευε και από θέμα απόστασης εμένα γιατί είναι 10' από το σπίτι μου, οπότε και ο άντρας μου δεν έκανε πολύ ώρα να έρθει να με δει. Τώρα οι τιμές πάνω κάτω ιδέες είναι σε όλα τα μαιευτήρια. Πεντακάθαρο και όλο το προσωπικό πολύ ευγενικό. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν είχαν αρκετό προσωπικό. Οι μαίες έτρεχαν κυριολεκτικά από δω και από κει και ενώ ζήτησα 2 φορές να έρθει σύμβουλος θηλασμού (και ήρθε δε λέω) δεν κάθισε πάνω από 5' και πολύ λέω. Γενικώς δεν είχα την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειαζομουν στον θηλασμό, παρόλο που το διαφημίζουν πολύ. Και όχι ότι δεν ήθελαν οι κοπέλες απλά είχαν πολύ δουλειά! Τώρα εντάξει είμαι πιο έμπειρη, έχω και δικιά μου μαία πλέον, οπότε πάλι εκεί θα πάω.  Γενικά συνήθως ακολουθείς τον γιατρό 😅 Ο δικός σου τι επιλογές έχει;
    • Πραγματικά πολύ ωραία διαδικασία!!  Να ρωτήσω όσες έχετε και εμπειρία, γενικά τι νούμερο φορμακια πιστεύετε θα βολεψουν για τον πρώτο μήνα, το 56 είναι οκ ή μικρότερο; Λέω σε πρώτη φαση να πάω για τον 1 μήνα κάποια και κάποια για 2-3 μήνες. 
    • @Rena92 ναι τη Δήμητρα ειχα κ γω. Αρχικα μίλησα με τ γιατρό γτ ειχα ήδη 2 καισαρικες. Κ σε κάποιο επόμενο ραντεβού εκλεισα ραντεβού κ με τη Δήμητρα στο ιατρείο του μια ωρα περιπου πριν τ ραντεβού με το γιατρό. Να ξερεις ο παπουτσής θα σ παρει πληρη ιστορικό ήδη απο τ τηλέφωνο και τ πρώτο ραντεβού κραταει πανω απο ωρα. Τ 1ο ραντεβού με τη Δήμητρα ειναι δωρεάν. Για μενα άξιζε η όλη προσπάθεια. Το δίδυμο καταπληκτικό. Η καισαρικη μ άκρως φιλική. Έφυγα απο τ κλινική πριν καν κλείσω 2ο 24ωρο απο τ τοκετο αν κ χειρουργείο.
    • Αντε κορίτσι μου με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά να έχεις μια εύκολη γέννα θα περιμένουμε τα νέα σας μόλις μπορέσεις 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...