Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια είμαι σε δίδυμη κύηση στις 31 εβδομάδες!εχω δυο κοριτσακια 1800 γραμμάρια!χτες πηγα στον γιατρό και μου ανακοίνωσε ότι δυστυχώς ο τράχηλος εφτασε στο όριο και ειναι στο 2 όποτε τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μακαρι να βγάλω μια βδομάδα έστω ακόμα! Είχε κάποια παρόμοια εμπειρία ;

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια είμαι σε δίδυμη κύηση στις 31 εβδομάδες!εχω δυο κοριτσακια 1800 γραμμάρια!χτες πηγα στον γιατρό και μου ανακοίνωσε ότι δυστυχώς ο τράχηλος εφτασε στο όριο και ειναι στο 2 όποτε τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μακαρι να βγάλω μια βδομάδα έστω ακόμα! Είχε κάποια παρόμοια εμπειρία ;

Κορίτσι μου δεν μου φαίνεται κοντός ο τράχηλος σου για τις εβδομάδες σου και δίδυμη κύηση. Οριακος ναι. Εγώ είχα 0 (μηδέν!) τράχηλο στις 27 εβδομάδες και οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί. Είχα βάλει και πεσσό βέβαια, αλλά πόσο να αντέξει ένα κομμάτι σιλικόνης, αν ήταν να αρχίσουν οι συσπάσεις δεν θα το συγκρατουσε τίποτα. Εφόσον έχει μπει το 3 μπροστά και με καλό βάρος τα μωράκια σου και αύριο να γεννήσεις που λέει ο λόγος όλα θα είναι υπό έλεγχο. Βέβαια το 32 είναι ο μαγικός αριθμός και είσαι τοσο κοντά... Απλά ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Κορίτσι μου δεν μου φαίνεται κοντός ο τράχηλος σου για τις εβδομάδες σου και δίδυμη κύηση. Οριακος ναι. Εγώ είχα 0 (μηδέν!) τράχηλο στις 27 εβδομάδες και οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί. Είχα βάλει και πεσσό βέβαια, αλλά πόσο να αντέξει ένα κομμάτι σιλικόνης, αν ήταν να αρχίσουν οι συσπάσεις δεν θα το συγκρατουσε τίποτα. Εφόσον έχει μπει το 3 μπροστά και με καλό βάρος τα μωράκια σου και αύριο να γεννήσεις που λέει ο λόγος όλα θα είναι υπό έλεγχο. Βέβαια το 32 είναι ο μαγικός αριθμός και είσαι τοσο κοντά... Απλά ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά 

Σε ευχαριστώ παρα πολύ για την απάντηση ξάπλα είμαι σε όλη την εγκυμοσυνη για διαφόρους λόγους! Εσυ σε ποια εβδομάδα γέννησες;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολύ για την απάντηση ξάπλα είμαι σε όλη την εγκυμοσυνη για διαφόρους λόγους! Εσυ σε ποια εβδομάδα γέννησες;

Γέννησα 37η με προγραμματισμένη καισαρική και εγώ ακινησία για διάφορους λόγους αλλά το δεύτερο μισό καθαρά για τον τράχηλο. Μονο για τουαλετα και ντουζ σηκωνόμουν. Ίσως να το παράκανα και λίγο αλλα το ένα μωρό ήταν εντελώς κάτω έτοιμο να βγει, είχα και έναν πρόσφατο φυσιολογικό τοκετό που γέννησα υπερβολικά γρήγορα και μου είχε γίνει έμμονη ιδέα ότι αν περπατήσω λίγο θα γεννήσω χωρίς να το καταλάβω

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Καλημέρα και καλή χρονιά κορίτσι μου! Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά ήθελα να σου πω για την ξαδέρφη μου που είναι τώρα 29η εβδομάδα εγκυμοσύνης με ένα μωράκι βέβαια. Έκανε στην 22η εβδομάδα περίδεση γιατί ο τράχηλος πήγε 1.5 Χιλ. Και τώρα είναι στην 29η εβδομάδα και όλα πάνε καλά ! 

Εσύ δεν έχεις κάνει περίδεση βλέπω αλλά και πάλι 2-3 εβδομάδες πιστεύω θα αντέξεις... Συνέχισε την ξάπλα και όλα καλά θα πάνε εφόσον έχει μπει το 3 μπροστά μην αγχώνεσαι.... Δεν μειώνεται από 2 στο 0 σε μια εβδομάδα ο τράχηλος μην ανησυχείς.. με το καλό και θετική σκέψη! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Κορίτσι μου όλα μια χαρά θα πάνε.. θα το δεις!!!!Μην ανησυχείς...ήθελα να σου στείλω να σου πω τα χαρμόσυνα....

Πριν λίγες ώρες έμαθα κι εγώ ότι είμαι ΕΓΚΥΟΣ από κει που δεν το περιμέναμε λόγω πολλών ωρων δουλειάς τις μέρες των γιορτών και πολύ κούραση...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η lavie είπε:

Κορίτσι μου όλα μια χαρά θα πάνε.. θα το δεις!!!!Μην ανησυχείς...ήθελα να σου στείλω να σου πω τα χαρμόσυνα....

Πριν λίγες ώρες έμαθα κι εγώ ότι είμαι ΕΓΚΥΟΣ από κει που δεν το περιμέναμε λόγω πολλών ωρων δουλειάς τις μέρες των γιορτών και πολύ κούραση...

Κορίτσι μου να σαι καλά με τα νέα σου αλήθεια χαρηκα τόσο πολύ!!!!με το καλό κοριτσάκι μου!συγχαρητηρια!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Κορίτσι μου εμένα ήταν 2 χιλιοστά από 28 εβδομάδων ( με ένα μωρό βέβαια) κ στο τέλος γέννησα με πρόκληση στις 40 εβδομάδες. Κάτσε ξάπλα κ όλα θα πάνε καλά. ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...