Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ 17 ΗΜΕΡΩΝ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΕΡΙΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ; ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΧΩΡΙς ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑ....

Δημοσίευση

καλησπερα.να σου ζησει το μωρακι.το θηλαζεις; εχει φαει αρκετα; και εμενα οταν δεν μπορει να αεριστει ειναι ανυσυχη.ναι ξεκινανε οι κολικοι απο τοσο μικρα.αλλα συνυθως ειναι το απογευμα.επισης ειναι ανυσυχα οταν ειναι δυσκιλια.παντως στους κολικους συνυθως ουρλιαζουν στο κλαμα και δεν ηρεμουν με τιποτα παρα μονο με αγκαλια τριψιμο με οινοπνευμα στη κοιλια η ενα ζεστο πετσετακι μεσα απο το κορμακι.

Δημοσίευση

Geia sou marimar!

Pistevw pws einai kolikoi nai.

Kai h dikia mou ta idia ekane otan thylaze alla

kai otan epine argotera apo to mpoukali.

Tryve tou thn koilitsa me ligo ladaki kai me

kyklikes kiniseis meta to fai kai tha deis pou

tha niwsei kalytera.An den klaei paizei kai h

pithanotita na mhn xortainei se periptwsh pou

thylazeis.

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΜΑΡ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η' ΕΙΝΑΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ Η'ΤΟΝ ΑΠΟΡΟΦΗΤΗΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

ΚΑΤΙ ΥΠΝΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ.

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

HELLO ΜΑΡΙΜΑΡ!!!!! ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΩΝ:woohoo:ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Κ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΜΗΝΩΝ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΛΑΤΩΝΩΝΤΑΙ[ΝΟΜΙΖΩ] ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ:lol: :lol:  Κ ΗΡΕΜΕΙ ΛΙΓΑΚΙ!!!

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 31/2 ΜΗΝΩΝ (ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ)ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΙΒΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΙΑ (ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ)ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ (ΦΥΤΙΚΕΣ ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ)ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ 2 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ...ΧΤΕΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙ ΗΣΥΧΟ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ :woohoo:

ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΗΛ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ ΤΣΙΡΙΧΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΣΑΜΕ.:S ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΟΛΙΚΟΣ???????:unsure: ΜΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΙΑ ΤΑ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ....

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΟΜΩΣ...ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΠ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ??????????ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑ???

ΑΧ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση

Μαριμαρ μου αν μαζευει τα ποδαρακια του κλαιει και σφιγγεται το πιο πιθανο ειναι να εχει κολικους.Δεν ξερω αν θηλαζεις,παντως το μητρικο γαλα βοηθαει και στους κολικους!Μπορεις να του τριβεις μαλακα την κοιλιτσα του με ζεστο λαδακι,κανοντας ελαφρυ μασσαζ με κυκλικα οπως γυριζουν οι δειχτες του ρολογιου.Ακομη να το ξαπλωνεις μπρουμητα στα γονατα σου και να του χαιδευεις την πλατουλα.Εαν θηλαζεις δεν χρειαζεται χαμομηλι η τσαι,τιποτα απ αυτα!

falassarna περασε το θερμομετρο με λιγο οινοπνευμα και σκουπισε το καλα.τη θερμοκρασια στα βρεφη την περνουμε παντα απο τον πρωκτο

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ. ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΒΡΑΣΕ ΧΑΜΟΜΗΛΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΡΙΒΩ ΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΟΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

KPAP έγραψε:

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΒΡΑΣΕ ΧΑΜΟΜΗΛΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΡΙΒΩ ΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.

Κορίτσια αυτό που γράφει η KPAP, ανακουφίζει πολύ από τους κολικούς. Εμείς δεν είχαμε πολλούς, 10 μέρες το πολύ από 5 λεπτά την ημέρα, αλλά η ανιψιά μου υπέφερε για πολύ καιρό. Το μασαζάκι στην κοιλίτσα και το ζεστό μπανάκι βοηθούσαν πολύ. Υπάρχουν και θερμοφορίτσες, της έβαζε η ξαδέρφη μου στην κοιλίτσα και αεριζόταν αβέρτα η μικρή. Μετά ανακουφιζόταν και χαλάρωνε.

Πάνω από όλα μην ξεχνάτε τις αγκαλίτσες! Υπάρχει και μία στάση που τα ανακουφίζει πολύ, με σταυρωμένα τα χέρια σας πάνω στις κοιλίτσες τους.

Γρήγορα περαστικοί να είναι οι παλιοκολικοί που τυραννάνε τα μπουμπούκια σας! :angry:

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Αχ κοριτσια πολυ "σπαστικοι" αυτοι οι κολικοι!!!!

Η Δωροθεα μου ειχε για περιπου 3 μηνες και παντα την επιαναν βραδυ απο τις 10 εως τις 11. Ηρεμουσε με χαδακια στην κοιλιτσα, τσαγακι μαραθου και τις τελευταιες μερες με ενα σιροπακι που μου εδωσε ο παιδιατρος (ητανε φυτικο σαν σοδα νομιζω, για καλυτερη πεψη).

Ηταν βεβαια και δυσκολη με το γαλα της, δυσκοιλια και εκανε συνεχεια εμετους (ρουκετες :laugh: . (οι εμετοι της εχουν μεινει μεχρι και τωρα που ειναι 2ετων. Με το παραμικρο κανει εμετο!)

Το θεμα ειναι οτι σπαραζει η καρδια σου να τα βλεπεις να ουρλιαζουν απο τον πονο αλλα υπομονη...ολα θα πανε καλα στο τελος!

Δημοσίευση

eisai sigourh oti einai kolikoi?epidi eimaste kai nees manoules mporei na mperdeutoume eukola .

emena sthn arxh eklaige kapia bradia kai nomiza oti htan kolikoi alla otan ematha pos klaine otan exoun kolikous katalaba oti den htan .otan exoun kolikous klaine sfigoun olo to swma tous pros ta mesa .

telika katalaba oti eklege giati eniothe emena na mhn eimai kala h eimouna kourasmenh kai den antexa alo h eixa tsakothei me kapoion ...telos panton htan aporia ths dikh mou psixologias pou thn katalabene .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γεια σου κορίτσι μου.Εγω είπα να πάω μια μέρα νωρίτερα που να έχει βγει το αποτέλεσμα μέχρι να πάω στην εξέταση.Οσο για τα ρούχα ναι μόνο άνετα και χωρίς λάστιχα.Εχουμε δρόμο μπροστά μας 😁Εύχομαι σιγά σιγά να φύγει η ναυτία και να ηρεμήσει το στομάχι σου.
    • Κορίτσια δεν πήγε καλά η φρουτοκρεμα, δεν της άρεσε καθόλου το έφτυνε συνέχεια 🤣🤣
    • Εγώ κορίτσια καούρα και παλινδρόμηση ασταμάτητα. Δεν ξέρω τι να τρώω πια… Επίσης, έχω κάποιες συσπάσεις μέσα στην ημέρα με ήπιο πόνο σαν κράμπα κ γενικά πονάκια περιόδου και αγχωνομαι. Ευτυχώς την Τρίτη έχω ραντεβού. Στην μεγάλη μου είχα όπως σας έχω πει συσπάσεις από αρχές 5ου μηνα και αρκετές μέσα στη μέρα, αλλά ανώδυνες και ήμουν κ ξεκούραστη συνέχεια. Τώρα επειδή ζορίζομαι με την μικρή, με έπιασε ένας φόβος μην γεννήσω πρόωρα 😵‍💫
    • @Eliza Kats νομίζω πως ναι! το φύλο σιγουρεύτικε. Δύο διαφορετικοί γιατροί που με είδαν στον υπέρηχο μου είπαν ότι έχω κοριτσάκι. Οπότε θέλω να πιστεύω πως είναι όντως κοριτσάκι. @Mantarini και εγώ κορίτσι μου το ίδιο πινακάκι ακολουθώ! Δεν ξέρω γιατί άλλοι μήνες χωρίζονται σε τέσσερις και άλλοι σε πέντε εβδομάδες, πως δηλαδή και με ποια λογική το βγάλανε αυτό, αλλά κι εγώ βάση του πίνακα αυτού πάω και σήμερα είμαι ακριβώς 17 εβδομάδων, οπότε έχω κλείσει τον τέταρτο. Από αύριο μπαίνω επίσημα στον 5ο μήνα.
    • @Iris9 τα ίδια ακριβώς! Ίδια ηλικία, πρώτο παιδάκι και τρομερά άγχη προωρότητας. Όμως εμένα στην αυχενική είχε βγει ρίσκο προεκλαμψίας κι έχω και θέμα με τον τράχηλο. Οπότε έχω λόγο να ανησυχω για πρόωρο τοκετό... Εσένα σου έχουν πει το οτιδήποτε; Αν όχι μην ανησυχείς τόσο!  Το άγχος με τη δουλειά επίσης το ίδιο γιατί είναι πόστο ευθύνης και το αστείο είναι ότι δεν έχουν καν βρει αντικατάστατη χαχαχα! Εν ολίγοις τα άγχη μου δεν έχουν μειωθεί καθόλου, απλα τα διαχειρίζομαι κααααπως καλύτερα όσο παταμε εβδομάδες... 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...