Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα...μόλις έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου παιδάκι..  εμένα η γυναικολόγος μου δυστυχώς είναι σε ιδιωτικό και δεν μπορώ να το υποστηρίξω οικονομικά!!! θέλω να γεννήσω στο αγια ολγα κατά προτίμηση!! Έχετε κάποιον καλό μεαιυτηρα να μου προτείνεται;; Θα προτιμούσα γυναίκα για να νιώθω και ργω πιο άνετα αλλά αν είναι καλός δεν έχω θεμα να είναι και άντρας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Απαντήσεις

    • Εγώ έχω ακόμα  μέρες είναι η αλήθεια!; Στη 1 Νοεμβρίου για τη β επιπέδου!  Για τα ουδέτεροφύλλα γενικά οι τιμές μου είναι πάντα φυσιολογικές. Αλλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι μάλλον απ' τον κοβιντ κ να τις επαναλάβω πριν πάω! Αχχχχχ πως κ πως περιμένω να δω ξανά τον μικρό μου!!!;
    • Σωστηηηη!! Τώρα άρχισα να τους γράφω όλους σιγά σιγά πιο πριν δεν μπορούσα επηρεαζομουν αρκετά.. ποιος ξέρει στο δεύτερο μπορεί από την αρχή να είμαι κουλ.. πω πω ρε κορίτσι τώρα τι μου θύμησες.. μιλούσαμε και τότε που προσπαθούσαμε πριν κάνα 3+ χρόνια.. πόσο με είχατε βοηθήσει όλες τότε μετά την αποβολή μου.. τι είχες περάσει κ συ.. πόσο είναι το δεύτερο σου παιδάκι τώρα?
    • Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλες σας (δεν έχω άλλες αντιδράσεις). Και για τις ευχές για το μικρό μου κοριτσάκι, και για την εγκυμοσύνη. Είστε όλες μέσα στις προσευχές μου, δεν ξεχνάω ποτέ καμία γιατί ξέρω πόσο πονάει να θέλεις ένα μωράκι και να γίνεται άπιαστο όνειρο. @marinamanoulitsa για το θέμα φιλία, μπορώ να γράψω σεντόνια ολόκληρα. Καμένη από πάνω μέχρι κάτω. Τόσο που πλέον έχω λίγες φίλες και καλές αλλά δυστυχώς όχι κολλητές. Όχι ότι δεν θέλω, αλλά έχω πληγωθεί τόσο πολύ, και από διαφορετικές φίλες στο πέρασμα των χρόνων, που έβαλα και εγώ πάνω από όλα την οικογένεια μου. Πριν έρθει το παιδάκι μου, ήταν ο καλός μου εκεί για όλα. Και φίλος, και σύντροφος και εραστής.. Εγώ θα πω μόνο ότι για να μιλήσει κάποιος άνθρωπος ετσι, με τέτοια λόγια, δεν υπήρξε ποτέ πραγματική φίλη, άρα καλύτερα να μην είναι στη ζωή σου. Ξέρω βέβαια πόσο στενάχωρο είναι αυτό, ειδικά όταν έχεις επενδύσει σε αυτή τη φιλία. Και εγώ από όταν γέννησα, έγινε ένα αυτόματο ξεκαθάρισμα. Λίγοι και καλοί!! Για τα tantrums που λέτε, εμένα με αγχωνουν αρκετά.. Η δικιά μου είναι και λίγο νευρική, οπότε δεν ξέρω όταν έρθει αυτή η ώρα αν θα έχω την ψυχική δύναμη να το χειριστώ όπως πρέπει... Έχω και αυτό το κακό, δεν αντέχω να την ακούω να κλαίει, με πιάνει απίστευτο στρες, νιώθω σαν να χτυπάνε συναγερμοί στο κεφάλι μου. Ήταν πολύ πιο έντονο όσο ήταν βρεφακι, αλλά ως ένα βαθμό ακόμα το νιώθω.. Για καλή μου τύχη, η νονά της είναι ψυχολόγος, οπότε όλο και κάποια βοήθεια θα έχουμε.. Και μια φωτογραφία από την βόλτα μας σήμερα στον ήλιο 😊😊 Και να θυμάστε.. μετά τη βροχή, βγαίνει το ουράνιο τόξο 🌈🌈
    • @Katiana1987μου έχεις μια όμορφη σχέση με την κορούλα σου και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε παντα έτσι. Έχω τον αδερφό μου μονογονεικη οικογένεια και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι το όλο ζήτημα αλλά έχεις καλή διάθεση και αυτό είναι θετικό. Αυτό που προσπάθησα εγώ τουλάχιστον να εξηγήσω ήταν ότι το νεογέννητο έχει μια απαιτητική περίοδο που αλλάζουν πολλά, ζυγιζεται η σχέση του ζευγαριού στις δυσκολίες, αναπροσαρμοζεται το άτομο και η δυαδική σχέση του ζευγαριού. Θα σου φέρω δύο παραδείγματα πχ συνάντησα κοπέλα που ζήτησε από τον σύντροφό της που ήταν σε ελεύθερη σχέση να είναι ενεργός για το παιδί τους, να το πηγαίνει βόλτες κλπ και αυτός αρνήθηκε και χώρισαν απλά, εκείνη το πήρε απόφαση και μεγαλώνει το κοριτσάκι της ήρεμα και απλά, ενώ φροντίζει τον εαυτό της και την ψυχολογία της διότι πρέπει να είναι καλά για το παιδάκι της. Από την άλλη πλευρά είχα συνάδερφο που σε εποχή τηλεεργασιας απέκτησε το τρίτο και το τέταρτο μωρό, η πεθερά του ήταν συνεχώς στο σπίτι τους διότι ο συναδερφος δεν έλεγε στη γυναίκα του ότι έχει τηλεεργασια λόγω covid προκειμένου να πηγαίνει στο πατρικό του να δουλεύει και να ξεκουράζεται λίγο. Στη δεύτερη περίπτωση η οικογένεια υπέστη κρίση, η κοπέλα δεν χάλασε το γάμο της αλλά το ζευγάρι βασανίστηκε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ο συναδερφος ακόμα και τώρα όταν του είπα μπράβο για τα τέσσερα παιδιά με στραβοκοιταξε. Προφανώς ο ίδιος δεν ήθελε να είναι πολύτεκνος. Η έλευση ενός μωρού καταβάλλει τη μάνα αλλά δοκιμάζει και το ζευγάρι κάνοντας την ψυχοσύνθεση της νέας μαμάς ακόμα χειρότερα. Αυτό είναι δύσκολο στάδιο θέλει υπομονή και επιμονή. Η χαρά με την οποία αντιμετωπίζεις το μωρό σου εμένα προσωπικά μου έδωσε δύναμη και δε θα ήθελα να μην γράφεις στην ομάδα. 
    • Πολλά πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου! Πανέμορφη μέρα για σένα με ένα κοριτσάκι που μόλις έγινε 1 και ένα σποράκι που μόλις έγινε 199!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...