Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήρια, να ενας μπεμπαρος θα βγει ❤️ εμεις αυριο εχουμε το παρτυ, αντε να δουμε κι εμεις επιτελους τι φυλο ειναι τα μωρακια μας!! Τι καλα που αρχισες να τον νιωθεις κιολας ❤️ κι εγω ανυπομονω να ερθει η περιοδος που θα ξεκινησω να νιωθω τα πρωτα τους σκιρτηματα ❤️ σημερα ειμαι 16+4 αλλα δεν πειραζει οταν ερθουν θα τα υποδεχτω με χαρα! αν και διαβαζω και στο αλλο γκρουπ του Νοεμβριου που ειναι λιγο πιο προχωρημενες εγκυμοσυνες οτι κι εκει δεν εχουν ακουσει ολες ακομα. Το να νιωσουμε τα μωρακια μας εχει πολλους παραγοντες που το επηρεάζει. Στο τελος της ερχομενης εβδομαδας πρωτα ο Θεος θα λαβουμε και τα αποτελεσματα της ΝΙΡΤ και μετα βουρ να περιμενουμε β επιπεδου! 
    • Ε ναιιιι βρε κορίτσι μου, εννοείται έχει διαφορά! Είναι ξεκάθαρα θετικό σήμερα! Εγώ δεν θα κρατηθώ μέχρι αύριο και θα ευχηθώ μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη με δύο μωράκια στην αγκαλιά σου σε 9 μήνες 🙏🙏🩷🩷  Όλα να πάνε κατευχην 🧿🧿
    • Επειδή το ζήτησες και μόνο, θα σου κάνω βρε τη χάρη.. 😝😝😝 Θέλω όμως αύριο να το κάνω επίσημο με τιμές χοριακής, μπαλόνια, πυροτέχνημα, τούρτες!!! Ένεκα γενεθλίων Ζαΐρας.. και ταγκ τεράστιο ταγκ εννοείται Ζαΐρας επισημότατο..!!! 🤗🤗🤗
    • Μακάρι γιατί αρχίζω και αγχώνομαι λίγο... Μπράβο για την αυχενική!! Να σου πω την αλήθεια και μένα μια χαρά βγήκε,  οπότε ο γιατρός μου είπε ότι δε βρίσκει λόγο να κάνω κι άλλη εξεταση!
    • Καλημέρα σας, @Eliza Kats τι τέλειο π άρχισες να το νιώθεις αντε σιγά σιγά κι εμείς οι υπόλοιπες ανυπομονώ να δω το αίσθημα αυτό.  @nikol92 Το πρώτο παιδί αργείς πιο πολύ να το νιώσεις οπότε δε νομίζω να πρέπει να ανησυχήσεις ακόμα, μας φτάνουν όλα τα άλλα αγχη.😊 Εμένα μου βγήκαν τα αποτελέσματα της αυχενικής χθες και ηταν μια χαρά οπότε δε θα κάνω περαιτέρω εξετάσεις. 🥳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...