Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική σε δημοσιο

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα είμαι καινούργια στο φόρουμ..έχει κάνει κάποια κοπέλα εξωσωματική σε δημόσιο;πως είναι πείτε μου έχω ανχος..εχω κάνει 3 σπερματεχυνσεις χωρίς αποτέλεσμα γι'αυτό θα κανουμε εξωσωματική..ελπίζω να πάνε όλα καλά το πρώτο ραντεβού είναι στις 10γεναρη2022...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κορίτσι μου. Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Να είσαι γενικά ενεργή ώστε να φύγεις απο δοκιμαστικό μέλος, για να φαίνονται άμεσα τα μηνύματα σου.

Αρχικά να σου πω καλή επιτυχία για την εξωσωματική. Να σου πάνε όλα καλά! Σε δημόσιο δεν έχω πάει, αλλά ίσως ξέρουν τα κορίτσια που είναι στο στην ομάδα  Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺.

Κάνε έναν κόπο να έρθεις στην ομάδα και να ρωτήσεις ξανά. Είμαστε πολλές με εξωσωματική, οι περισσότερες σε ιδιωτικό, αλλά ίσως ξέρει κάποια να σου απαντήσει ή ισως κάποια να έχει περάσει απο εκεί. Θα μάθεις γενικά πολλά για την εξωσωματική και εξετάσεις κτλ κτλ. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...